in , , ,

Eurogendfor, de EU politiemacht van de elite

In 2003 kreeg de Franse minister van het idee voor een Europese politiemacht, EGF ( ). In 2004 werd in Noordwijk op 17 september deze politiemacht voor de elite een feit. Eurogendfor, samengesteld uit politiemensen van verschillende landen, moet bij grote opstanden optreden tegen de bevolking.

Toen het verdrag van Lissabon getekend werd waarschuwde ik voor de tekst die NIET opgenomen was in het verdrag maar wel gekoppeld werd aan dat verdrag. Die tekst laat ons weten dat deze politiemacht zelfs bij een oproer het recht heeft om burgers te doden. In werd dit weggewuifd als onzin maar hetgeen verteld wordt in de Duitse hierover is toetsbare informatie.

video is verwijderd

De elite weet wat er aanstaande is omdat ze de mensen tot waanhoop drijven met de oneerlijke regelgeving, beschermen van en andere corrupte instituten waarvoor zij werken en heeft dit legertje opgericht om zichzelf te beschermen. Deze mannen hebben dus een licentie om burgers te doden wanneer zij dit goedachten. Ik ben benieuwd wie hier als eens van gehoord heeft en wat jullie vinden van onze Europese leiders die een leger oprichten om zichzelf tegen burgers te beschermen.

Natuurlijk wordt door de mainstream een andere redenatie achter deze politiemacht beschreven maar de feiten laten de ware aard zien van dit elitekorps. De foto’s spreken boekdelen, to protect and to serve, de vraag wie wordt er beschermd?Duidelijk niet de burgers!

Lees verder via: Eurogendfor, de politiemacht van de elite


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Even serieus, VVD: ‘Marktplaats kan de openbare bibliotheek best vervangen’

Binnenkort in Nederland: Gegevens 1,1 miljoen mensen gestolen bij zorgverzekeraar VS