in , , ,

‘De verdwijning van Nederland zoals ze is – dit is het plan’

ezgif 6 73dc438d5741

Het geeft meteen ook aan wat de mensen het meeste zorgen baart, behalve de vakantieplanning en het open blijven van supermarkten tijdens de feestdagen. De teloorgang van het land wat we ooit kenden. Hoe Nederland structureel wordt verwoest onder de dekmantel “vooruitgang”, “globalisering” en “vrede op aarde”. We zouden er niet aan kunnen ontkomen. Vandaar.

Want Nederland is immers onderdeel van een groter geheel. Door de ligging aan open zee en de grote rivieren zijn de Lage Landen voorbestemd om te worden omgevormd tot het enige echte “Europoort”. Binnen afzienbare tijd wonen in de 12 Provinciën maar liefst 20 miljoen mensen.

De omvolking van het oorspronkelijke naoorlogse Nederland met 9 miljoen inwoners, begon al in de 50-er jaren. Nederland was vol, velen emigreerden en lieten een gat vallen. Tien jaar later kwam de stroom gastarbeiders op gang, die nooit meer is gestopt. In Als hier 20 miljoen mensen wonen is de verhouding 60% van Nederlandse afkomst en 40% afkomstig van immigranten, waar natuurlijk dank zij de VOC ook (ex-)rijksgenoten bij zitten.

Klimaatcrisis en de daarvan afgeleide kunstmatige problemen

Om ruimte te maken voor het nieuwe Nederland Europoort is een aantal crises uitgevonden onder de “klimaatparaplu”. Nederland moet afhankelijk worden gemaakt. Afhankelijk van voedselimporten, van energie-importen en van de transito-economie. En afhankelijk van de overheid en haar bestedingen. De stikstofcrisis moet grond vrijmaken voor woningbouw, infrastructuur en industrieel gebruik. Voor “natuurgebied”, windmolens en zonneparken.

De CO2 crisis is bedoeld voor de zogenaamde “gasuitstap”. De pensioenfondsen crisis is voorzien om dat alles mee te financieren. De woningbouwcrisis is bedoeld om koopprijzen en huren omhoog te stuwen en daarmee het besteedbaar inkomen van de werkende en middenklasse te verkleinen. Met als resultaat dat “de overheid” alle macht naar zich toe kan trekken, omdat iedereen er dan ook zichtbaar afhankelijk van is. De middenklasse is al zo goed als geëlimineerd.

Wordt hier alsnog het communisme ingevoerd?

Dat is al aan de gang en we zijn al dik over de helft. Centralisatie, eliminatie van de middenklasse en afhankelijkheid van de overheid zijn de sleutelwoorden van het communisme en de bouwstenen van het toekomstige Nederland. We zien het voor onze ogen gebeuren, maar niemand die er iets aan doet. Tot het te laat is, want dan kúnnen we er niets meer aan doen.

Over het soevereine Nederland hoeven we al lang niet meer te praten, gezien het opvolgen van Brusselse oekazes. Maar het is blijkbaar niet genoeg. Nederlanders moeten verpauperen om de drempel voor immigratie te verlagen.

Want 20 miljoen op termijn zal ook wel niet genoeg zijn.

Als u wilt weten waarom de ‘macht achter de schermen’ mordicus tegen volksraadplegingen is, moet u even verder lezen.

Stel nu eens, dat we een referendum gaan houden met de volgende vraagstelling:

Wilt u dat Nederland deel gaat uitmaken van een grootstedelijk verband met 30 miljoen inwoners? Met als consequentie dat er nog veel meer immigranten nodig zijn en alle voedsel moet worden geïmporteerd?

JA / NEE

U weet het antwoord al. Mensen houden “de vooruitgang” per definitie tegen als ze alle beschikbare informatie hebben.

De heersende macht regelt het daarom maar liever in het geniep, om op een volkomen onverwacht moment de bevolking voor het blok te zetten, onder het mom van dat we niet meer terug kunnen en al zoveel verplichtingen zijn aangegaan. Een beetje het EU idee. We worden er eerst ongevraagd in gerommeld, nu kunnen we er alleen nog uit als we honderden miljarden schadeloosstelling gaan betalen en wie wil dat nu….

Maar het lijkt er echt op dat Nederland kabouterland wordt omgebouwd tot een heuse Hong Kong-achtige stadstaat, bijna volledig volgestort met beton en stenen en gigantische snelwegen, spoorlijn netwerken en vliegvelden. Een stuk van België wordt er op aangesloten en een groot deel van het Duitse Ruhr- en Eiffelgebied. Met afstand wordt dit hoekje van Europa het meest vervuilde afvalputje van de wereld. Bestudeer onderstaand kaartje maar eens en probeert u zich een beeld te vormen van de website die door VNO/NCW (de werkgevers) in de lucht wordt gehouden.

nederlandNederschijf

Russen noemen het Euraziatische aanhangseltje niet Europa, maar een schiereiland. Dat wordt op het meest zompige stukje compleet volgebouwd.

“Wij, Nederlanders” willen de EU Gateway worden, de logistieke draaischijf van Europa. Er wordt voor ons gedacht. Het argument werkgelegenheid en het tekort aan werkvolk wordt gebruikt om immigranten en masse binnen te halen. Waar geen beton ligt, komen zonneparken en bossen worden gesloopt ten behoeve van de heide (lees: windturbines).

Uw kleinkinderen zullen voor voldongen feiten worden gesteld. Nederland wordt Nederschijf, een land met meer verleden dan toekomst. En met al dat klimaatgedoe moeten er waarschijnlijk duizenden miljarden aan de kustverdediging worden uitgegeven om al dat moois droog te houden.

https://www.tristatecity.nl/

Door de mens te “automatiseren”, hem afhankelijk te maken van allerlei nieuwe gemakken, waar “je niet meer aan ontkomt’, wordt hij makkelijker hanteerbaar. Als we als zelfdenkend wezen tegen gaan stribbelen, dan gaan we terug naar af en kun je op den duur het licht wel uit doen. Dan heb je de toekomst van je nageslacht voorgoed verknalt.

Als er over 20 jaar een plan ter tafel komt om bijvoorbeeld Schiphol te verdubbelen, dan zul je er “niet meer aan ontkomen”, anders slaat het werkeloosheidsmonster annex crisis toe. Dus eerst miljoenen in laten stromen en vervolgens dreigen met een hoge werkloosheid. Omdat de mens in een verregaande staat van automatisering is gekomen, accepteren ze het klakkeloos. In de taal van de bezetter, het gebroken Latijn: English of course! Anders begrijpen we er geen snars van.

Maar erover stemmen? Dat doen we niet, daar zijn we te achterlijk voor, inmiddels is dat wel duidelijk geworden.

In en vlak na de oorlog hadden onze (over)grootouders het nog over “Nederland zál herrijzen.”

Over 30 jaar zullen onze (achter)kleinkinderen ….

Lees verder bij de bron: INDIGNATIE

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
vaccinatie 1547213500

Waarom worden zwangere vrouwen opeens bestookt met een niet werkend vaccin?!

Europese Unie 1560589474

Timmermans schrijft ‘liefdesbrief’ aan Groot-Brittannië – hoe serieus moeten we de EU nog nemen?