in , , ,

Europese Commissie: Europa is te blank, massa immigratie wordt nieuwe norm

2017 12 20 14 40 10.getty avramopoulos

De Europese Commissaris voor Migratie, de Griek Dimitris Avramopoulos, heeft gezegd dat noch muren, noch ander beleid zullen kunnen voorkomen dat de EU een massa immigratie continent wordt. Hij prees zelfs een aantal POLITICO artikelen waarin de EU ervan wordt beschuldigd ‘te blank' te zijn, en wordt geëist dat Brussel maatregelen neemt om blanke Europese werknemers bij de EU te vervangen door ‘kleurlingen' (= moslimmigranten). Het geïnstitutionaliseerde racisme van de autochtone Europeanen door Brussel bereikt hiermee een nieuw dieptepunt.

De extreemlinkse globalist Avramopoulus ontvouwde het doel van de Commissie in het POLITICO artikel ‘Europa's migranten zullen hier blijven'. De commissaris maakte duidelijk dat asielzoekers in Brussel niet worden gezien als tijdelijke ‘oorlogsvluchtelingen', maar als migranten die permanent zullen blijven, en die onze eigen bevolkingen zullen vervangen. ‘Onze' eigen vicepresident Frans Timmermans sprak zich eerder in vergelijkbare bewoordingen uit.

9 van de 10 migranten kunnen of willen niet werken

Brussel beweert dat met het ‘blue card' immigratieprogramma ‘hoog opgeleide' migranten naar Europa worden gehaald, maar uit de statistieken blijkt tot nu toe dat 9 van de 10 migranten dermate laag (of helemaal niet) zijn opgeleid, dat ze nooit zullen kunnen werken en permanent aan het uitkeringsinfuus zullen moeten.

Het vervangen van blanken door kleurlingen bij de EU is één van de stappen die wordt overwogen om al die (moslim)migranten ‘te integreren'. Ook worden allerlei banenprogramma's gecreëerd. Bestaande banenprogramma's in diverse lidstaten die de meeste immigranten binnenlaten, zoals Duitsland, laten bijna zonder uitzondering een uitvalpercentage van 99% zien. Dat bevestigt dat asielzoekers hier enkel komen vanwege de royale sociale zekerheid, en helemaal niet van plan zijn om te gaan werken.

‘Migratie en diversiteit wordt de nieuwe norm'

Avramopoulos leverde vorige week felle kritiek op Donald Tusk, de uit Polen afkomstig president van de . Die stelde namelijk voor om de maatregel te schrappen waarmee lidstaten die weigeren mee te werken aan de door Brussel opgelegde verdeling van migranten ‘anti-Europees' worden genoemd. ‘Het is naïef te denken dat onze samenlevingen homogeen en migratie-vrij blijven als we hekken neerzetten,' aldus de commissaris, daarmee geheel negerend dat het met dit soort eenvoudige middelen uitstekend is gelukt om zich te vrijwaren van massa immigratie.

‘Het is onverstandig en dom te denken dat migratie met financiële middelen en hard taalgebruik aan de andere kant van de Middellandse Zee kan worden gehouden,' vervolgde de Griek. ‘Uiteindelijk zullen we allemaal migratie, mobiliteit en diversiteit als de nieuwe norm moeten accepteren, en ons beleid daar op moeten afstemmen.' (1)

EU pakt Polen keihard aan

De lidstaat die naast Hongarije het meeste dwarsligt, Polen, wordt nu getroffen door de hardst mogelijke strafmaatregelen. EU-commissaris Timmermans wil Polen ‘op het rechte pad dwingen' door ‘de nucleaire optie' te lichten en artikel 7 van de EU-verdrag in werking te stellen, waarmee Polen het stemrecht kan worden ontnomen.

Dit wordt zogenaamd gedaan om de ‘Poolse rechtstaat' te beschermen (2), maar in werkelijkheid is het Brussel een doorn in het oog dat het er niet in geslaagd is om in Warschau dezelfde globalistische marionetten neer te zetten als in de meeste andere landen, waar zowel als de inmiddels stevig in linkse handen zijn (ook in zich ‘liberaal' of ‘christendemocratisch' noemende partijen).

‘Jullie hebben het geld, maar wij de waarden'

Wat Brussel wellicht nog het meeste verafschuwt is dat de nieuwe Poolse premier Morawiecki openlijk heeft gezegd dat hij ervan droomt om ‘Europa te her-kerstenen (opnieuw christelijk te maken), omdat op veel plaatsen in Europa mensen helaas geen kerstliederen meer zingen, de kerken leeg zijn en in musea worden veranderd. Dat is erg triest.' Lege en afgebroken kerken en nieuwe, volle moskeeën zijn nu juist de kern van het pro-immigratie en islamiseringbeleid van Brussel.

Als reactie op de aangekondigde harde strafmaatregelen door de EU reageerde de premier vol trots: ‘Ik herinner me een voormalige president die ons eerder dit jaar zei dat ‘jullie waarden hebben, maar wij het geld'. Nou, ik zou het Westen graag aan de juiste waarden willen helpen.' (3)

Drie Zeeën Initiatief: Oost Europa vormt vuist tegen Brussel

Polen en Kroatië hebben eerder dit jaar het ‘Drie Zeeën Initiatief' opgericht (4), waarmee diverse Oost Europese landen een gezamenlijke vuist willen gaan vormen tegen de Brusselse afbraak van onze en onze oorspronkelijke samenleving. De landen willen hun eigen identiteit behouden, onder meer door de islam en massale moslimmigratie te weren, en de groeiende invloed van maatschappij ondermijnende organisaties –zoals ‘Open Society' van globalist George Soros, partner van de EU- te beperken.

Morawiecki ziet zichzelf met als zijn Hongaarse collega Viktor Orban als een leider van de ‘Eurorealistische' agenda, die de aan Brussel afgestane soevereiniteit en zelfbeschikking aan de lidstaten wil teruggeven. Het begint er dan ook sterk op te lijken dat de rollen tijdens de Koude Oorlog van de vorige eeuw precies worden omgekeerd: nu is het Oost Europa dat vrij wordt, en West Europa dat onderdrukt wordt door een totalitaire centrale regering, waarin de bevolking enkel nog voor de vorm naar de stembus mag, maar van wie in realiteit iedere stem en zeggenschap over hun eigen landen en toekomst is ontnomen.

Xander

(1) Breitbart
(2) NU
(3) Oriental Review via Zero Hedge
(4) Global Research

Lees ook eens verder bij de bron: xandernieuws.punt.nl

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
werkelijk niet om aan te zien ra

Timmermans kiest zwaarste middel tegen Polen

screenshot 1231

EU-bonzen: € 200.000,- voor hun “nieuwe” bar