Gelekte memo onthult schimmig Soros-complot tegen Poetin en Rusland

Vorige week werd gevoelige informatie over George Soros, de schimmige Amerikaanse miljardair en belangrijke sponsor van de democratische partij, online geplaatst. Op de website dcleaks.com zijn meer dan 2500 e-mails gepubliceerd die afkomstig zijn uit organisaties die Soros financiert.

Eén van de belangrijkste is Open Society, een denktank en sponsor van burgerrechtenbewegingen in binnen- en buitenland. Uit de e-mails blijkt dat de miljardair zijn rijkdom en invloed gebruikt om overal ter wereld chaos te creëren en om daar vervolgens zelf van te profiteren.

De gelekte bestanden tonen aan dat Soros de Europese Unie probeerde te destabiliseren door middel van massamigratie en het plegen van een illegale coup in Oekraïne. Glenn Beck verwees al eens naar Soros als degene die de touwtjes in handen heeft. De miljardair is gelinkt aan corruptie in de VS en financierde ook de Black Lives Matter-beweging.

Opening

De deelnemers spraken hun hoop uit dat er ‘een opening’ zou komen voor de Open Society Foundation om de Russische regering te beïnvloeden. In het document wordt een lijst gegeven van dingen ‘die moeten worden gedaan’ om Rusland te destabiliseren. Het gaat onder meer om het overspoelen van het land met migranten en het beïnvloeden van de Russische media.Nu blijkt dat Soros meermaals tevergeefs geprobeerd heeft om de regering van de Russische president Poetin omver te werpen. In een document getiteld OSF (Open Society Foundation) Russia Strategic Planning Meeting Notes, dat dateert van november 2012, valt te lezen hoe een groep internationale experts bijeenkwam om te bespreken hoe ze het Rusland zo moeilijk mogelijk konden maken.

Ongewenste organisatie

Er werd ook gesproken over het ‘Rusland-project’, dat gericht was op het identificeren en samenbrengen van tegenstanders van Poetin en het ondermijnen van het imago van Rusland in de aanloop naar de Olympische Winterspelen in Sotsji.

De plannen van Soros vielen in het water toen Rusland de OSF van George Soros eind vorig jaar in de ban deed. Wie in Rusland nog zaken doet met de ‘ongewenste organisatie’ riskeert een gevangenisstraf van zes jaar.

Oekraïne-referendum

Soros gaf tussen 2009 en 2014 ook minstens 4,9 miljoen euro aan Nederlandse stichtingen, goede doelen en denktanks. Daaronder zijn bijvoorbeeld ProDemos en KiesKompas (die in verkiezingstijd allebei een stemwijzer uitbrengen) en de pro-Europese studentenvereniging AEGEE, die in vrijwel alle Nederlandse studentensteden aanwezig is. Ook de ‘ja’-campagne bij het Nederlandse referendum over Oekraïne in april werd door Soros gefinancierd.

Lees verder via de Bron: Time2Wakeup!

Dit vind je misschien ook leuk...

12 reacties

 1. GS schreef:

  Zijn er geen Commando’d meer in de wereld- om deze zionistische Rat om te leggen. Zijn er teveel over gebleven. Die snor had te weinig tijd

 2. jungleelephant schreef:

  Momenteel dus de grootste smeerlap ter wereld!

 3. Leo schreef:

  Volk van het kwaad is niet uit te roeien. Deze zijn het product van ruzie tussen de Goden

 4. wally de stoker schreef:

  het is te hopen dat poetin hier ook weet van heeft en dat hij deze oude zoinist laat omleggen incl kopstukken uit zijn club

 5. Joshua Musquita schreef:

  Google maar eens op Soros / Mabel Wisse Smit . Soros is haar Godfather .

 6. Joshua Musquita schreef:

  Het is al weer een lange tijd stil rond de figuur van ” prinses ” Mabel . Kennelijk is zij achter de schermen alweer bezig voor Soros met het verhandelen van wapens zoals ten tijde van Joegoslavie .

 7. Joshua Musquita schreef:

  Een stukje geschiedenis van deze niets ontziende ” dame ” .

  sites.google.com/site/nocancerfoundation/princes-mabel-of-oranje-nassau

 8. SaDah schreef:

  Deze Scheefneuzen kopen alles iedereen om met van uw gestolen geld. En spelen altijd het slachtoffer. Calvinisten zijn hun beschermers – hoeders en voetenvolk. Langzaam nemen deze vijanden van de burger alle macht over. U wordt een simpele domme slaaf van deze scheefneus. Slaap maar door. Kijk eens achterom – en zie eens hoeveel er al van u is afgenomen

 9. 0io schreef:

  seniele zak- met z’n oorlogsspelletjes

Geef jouw mening

Close
%d bloggers liken dit: