in

Gelekte memo onthult schimmig Soros-complot tegen Poetin en Rusland

Vorige week werd gevoelige informatie over George Soros, de schimmige Amerikaanse miljardair en belangrijke sponsor van de democratische partij, online geplaatst. Op de website dcleaks.com zijn meer dan 2500 e-mails gepubliceerd die afkomstig zijn uit organisaties die Soros financiert.

Eén van de belangrijkste is Open Society, een denktank en sponsor van burgerrechtenbewegingen in binnen- en buitenland. Uit de e-mails blijkt dat de miljardair zijn rijkdom en invloed gebruikt om overal ter wereld chaos te creëren en om daar vervolgens zelf van te profiteren.

De gelekte bestanden tonen aan dat Soros de Europese Unie probeerde te destabiliseren door middel van massamigratie en het plegen van een illegale coup in Oekraïne. Glenn Beck verwees al eens naar Soros als degene die de touwtjes in handen heeft. De miljardair is gelinkt aan corruptie in de VS en financierde ook de Black Lives Matter-beweging.

Opening

De deelnemers spraken hun hoop uit dat er ‘een opening’ zou komen voor de Open Society Foundation om de Russische regering te beïnvloeden. In het document wordt een lijst gegeven van dingen ‘die moeten worden gedaan’ om Rusland te destabiliseren. Het gaat onder meer om het overspoelen van het land met migranten en het beïnvloeden van de Russische media.Nu blijkt dat Soros meermaals tevergeefs geprobeerd heeft om de regering van de Russische president Poetin omver te werpen. In een document getiteld OSF (Open Society Foundation) Russia Strategic Planning Meeting Notes, dat dateert van november 2012, valt te lezen hoe een groep internationale experts bijeenkwam om te bespreken hoe ze het Rusland zo moeilijk mogelijk konden maken.

Ongewenste organisatie

Er werd ook gesproken over het ‘Rusland-project’, dat gericht was op het identificeren en samenbrengen van tegenstanders van Poetin en het ondermijnen van het imago van Rusland in de aanloop naar de Olympische Winterspelen in Sotsji.

De plannen van Soros vielen in het water toen Rusland de OSF van George Soros eind vorig jaar in de ban deed. Wie in Rusland nog zaken doet met de ‘ongewenste organisatie’ riskeert een gevangenisstraf van zes jaar.

Oekraïne-referendum

Soros gaf tussen 2009 en 2014 ook minstens 4,9 miljoen euro aan Nederlandse stichtingen, goede doelen en denktanks. Daaronder zijn bijvoorbeeld ProDemos en KiesKompas (die in verkiezingstijd allebei een stemwijzer uitbrengen) en de pro-Europese studentenvereniging AEGEE, die in vrijwel alle Nederlandse studentensteden aanwezig is. Ook de ‘ja’-campagne bij het Nederlandse referendum over Oekraïne in april werd door Soros gefinancierd.

Lees verder via de Bron: Time2Wakeup!


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
GS
4 jaren geleden

Zijn er geen Commando’d meer in de wereld- om deze zionistische Rat om te leggen. Zijn er teveel over gebleven. Die snor had te weinig tijd

jungleelephant
4 jaren geleden

Momenteel dus de grootste smeerlap ter wereld!

Leo
4 jaren geleden

Volk van het kwaad is niet uit te roeien. Deze zijn het product van ruzie tussen de Goden

Daan
Antwoord aan  Leo
4 jaren geleden

Deze ratten zijn een creatie van hun criminele god – JHWH = Bedrog in een schapenvacht

wally de stoker
4 jaren geleden

het is te hopen dat poetin hier ook weet van heeft en dat hij deze oude zoinist laat omleggen incl kopstukken uit zijn club

Zi
Antwoord aan  wally de stoker
4 jaren geleden

Hij is al verwijderd uit Rusland

4 jaren geleden

Google maar eens op Soros / Mabel Wisse Smit . Soros is haar Godfather .

jungleelephant
Antwoord aan  Joshua Musquita
4 jaren geleden

Suikeroompje?

4 jaren geleden

Het is al weer een lange tijd stil rond de figuur van ” prinses ” Mabel . Kennelijk is zij achter de schermen alweer bezig voor Soros met het verhandelen van wapens zoals ten tijde van Joegoslavie .

4 jaren geleden

Een stukje geschiedenis van deze niets ontziende ” dame ” .

https://sites.google.com/site/nocancerfoundation/princes-mabel-of-oranje-nassau

SaDah
4 jaren geleden

Deze Scheefneuzen kopen alles iedereen om met van uw gestolen geld. En spelen altijd het slachtoffer. Calvinisten zijn hun beschermers – hoeders en voetenvolk. Langzaam nemen deze vijanden van de burger alle macht over. U wordt een simpele domme slaaf van deze scheefneus. Slaap maar door. Kijk eens achterom – en zie eens hoeveel er al van u is afgenomen

0io
4 jaren geleden

seniele zak- met z’n oorlogsspelletjes

Commotie over aangekondigde einde TTIP, het is niet wat het is

Israelische denktank: Laat ISIS alstublieft heel