in , ,

Waarom gaan alle centrale banken opeens klimaat bestrijden?

control1

Wanneer je de controle hebt over de gelduitgifte van een land, dan heb je volledige controle over het land zelf. Zo simpel is het en daarom is het motto van de familie niet voor niets de volgende:

xxx

Ze weten heel goed dat het niet uit maakt wie er formeel de leiding heeft van het land, want via de controle over het geld van een land zijn zij degenen die uiteindelijk bepalen wat er gebeurt.

Ze voeren die controle uit via het stelsel van centrale banken, dat wil zeggen banken die het monetair beleid bepalen van een land of een continent en die zelfstandig geld mogen bijmaken vanuit gebakken lucht, die zelf bepalen of een in elkaar gaat storten of opbloeien. Dit doordat zij besluiten of er een hoge, lage of zelfs negatieve rente zal zijn en hoeveel geld er in omloop is op enig moment.

Wie meer wil weten over het krankzinnige systeem van geldmanipulatie waar wij mee te maken hebben, raden wij aan dit eerdere artikel te lezen.

Nu opeens, gaan zo ongeveer alle centrale banken zich bezighouden met het klimaat. Als je dan bedenkt dat dezelfde satanische sekte die de centrale banken controleert, ook de lieden zijn die aan de wieg stonden van de klimaathoax, dan weet je waarom al die centrale banken dat doen.

Via deze centrale banken zullen straks systemen worden opgezet waarbij beoordeeld gaat worden of ondernemingen wel of niet bijdragen aan het . Pakt dit voor hen negatief uit, dan zullen ze grote moeite hebben om bijvoorbeeld geld te lenen of verzekeringen af te sluiten. Met andere woorden, de satanische sekte zal ze op deze manier dwingen om mee te doen aan de klimaathoax.

In aanvulling op hetgeen hierboven staat, ontvingen wij onderstaand bericht met video van een lezer (dank!):

Spiro skouros komt met de resultaten van zijn research naar the greening of the global financial system. Climate Change zal worden gebruikt om de wereldregering snel op te bouwen mbv de tools die big tech en digitalisering op alle gebieden bieden.

George Soros oefent druk uit op joetoep (red.: ) om climate deniers te censureren.

gebruikt en pandemie created hoaxes om verplichte regionaal blokgewijs danwel globaal in te voeren.

Nu dus een nieuwe UN structuur die alle corporations in de wereld gaat kapittelen op hun ceeeootwee (red.: CO2) en andere emissies.

De US military en intelligenc kregen onlangs een giga budget apart voor all out desinformation war on the american people te beginnen met wellicht de 2020 presidential elections. Na de Q's komen er ongetwijfeld nog R's en S's and T's met hun cryptische boodschappen om de tegenstellingen tussen de mensen nog meer op te zwepen.

https://youtube.com/watch?v=5y8zAPr7yu8

Lees verder bij de bron: Niburu.co

Bezoek ook eens gezondheidswebwinkel Orjana.nl

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
brexit 1542650091

Die Brexit toch: Britse economie toont tekenen van herstel

Luc Nijs Green Deal Financing

De rente supercyclus, staatsschuld en de financiering van de ‘New Green Deal’