in , ,

Genderwaanzin in Engeland: “Gezin mag drie-jarige geadopteerde jongen van gender laten veranderen”

33488885888 9734142d1a evolutie

In het VK is er enige ontstaan na een uitspraak door een die is ingegaan tegen het pedagogisch advies/klachten van de sociale diensten van Lancashire County. Nadat een jongetje van drie in een meisjesuniform naar school werd gestuurd, door een gezin die hun biologische zoon reeds op 7-jarige leeftijd liet ‘transitioneren', trok men aan de alarmbel.

De sociale diensten vermoedden immers ‘manipulatie' van de kinderen door de ouders, resulterend in “significante emotionele schade”. De rechter die zich uitsprak over de zaak zag echter geen probleem en oordeelde dat de hoofden van het gezin “goede ouders” zijn, “aangepast en voorzichtig”.

De adoptiezoon (3) van een gezin in het VK werd volgens zijn ouders niet meer geacht om een jongetje te zijn, dit ondanks amper enkele maanden onder hun voogdij te zijn.

Omdat hun andere zoon – die men verkreeg – ook reeds een transitie onderging, vermoedden de sociale diensten ‘manipulatie'. Tijdens de die hierop volgde bleek zelfs dat ook een derde kind van het koppel – er zijn 5 kinderen in totaal – ‘genderidentiteitsproblemen' heeft.

Lees verder bij de bron: sceptr.net

Photo by trendingtopics cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
generation zapped

Docu Generation Zapped alleen nog vandaag gratis te bekijken

inzage medische dossiers zorgverzekeraars

Minister trekt voorstel in die verzekeraars de medische dossiers liet inzien