in

Groepsimmuniteit nodig tegen besmetting van de geest

De Corona- rekt maatschappelijke en psychologische grenzen ver op. Nederlanders accepteren de inperking van de open samenleving, ernstige persoonlijke economische schade en lege verhalen van politici .

Dat tast de collectieve geest van de samenleving aan.Vanaf half maart tot 1 juni leefde onder een gedachtendictatuur – met het keurmerk van het – waarin de regering ons leven tot in de kleinste details dicteerde, reguleerde en beperkte.

Media, parlement en de sociale sfeer gingen vrijwillig op non-actief, als in een collectieve psychose.

Verbazingwekkend snel verloor de Nederlandse samenleving het vermogen tot zelfstandig nadenken. In plaats daarvan kwamen dogma’s over Anderhalve Meter, De Wetenschap en voor Essentiële Bedrijven.

, rechtstaat, vrijheden,  uitoefening van en het belang van geestelijke verdwenen naar de achtergrond – als opoffering voor een Hoger Doel.

De Omwenteling

Op 1 juni – Bevrijdingsdag voor terraseigenaren – brak in Nederland direct een nieuwe massapsychose uit, nadat burgemeester Femke Halsema een demonstratie in over de dood door politiegeweld van een zwarte man in de VS liet doorgaan.

‘Systemisch ’ was opeens belangrijker dan een pandemie, de sluiting van het openbare leven en de zwaarste economische in …..

Lees verder bij de bron: Wynia’s Week


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Help mee JDreport.com online te houden

Rapporteren

Iedereen vindt er iets van, jij ook?

Pensioenakkoord: jongeren definitief voor de bus gegooid, bejaarden kunnen alvast gaan klagen over dalende beurskoersen

Alles naar de kl*te: NAM wil nu ook chemisch afvalwater injecteren in lege gasvelden Drenthe