in

Groepsimmuniteit nodig tegen besmetting van de geest

De -crisis rekt maatschappelijke en psychologische grenzen ver op. Nederlanders accepteren de inperking van de open , ernstige persoonlijke economische schade en lege verhalen van politici .

Dat tast de collectieve geest van de samenleving aan.Vanaf half maart tot 1 juni leefde Nederland onder een gedachtendictatuur – met het keurmerk van het – waarin de regering ons leven tot in de kleinste details dicteerde, reguleerde en beperkte.

Media, parlement en de sociale sfeer gingen vrijwillig op non-actief, als in een collectieve psychose.

Verbazingwekkend snel verloor de Nederlandse samenleving het vermogen tot zelfstandig nadenken. In plaats daarvan kwamen dogma’s over Anderhalve Meter, De en geld voor Essentiële Bedrijven.

, rechtstaat, vrijheden,  uitoefening van religie en het belang van geestelijke verdwenen naar de achtergrond – als opoffering voor een Hoger Doel.

De Omwenteling

Op 1 juni – Bevrijdingsdag voor terraseigenaren – brak in Nederland direct een nieuwe massapsychose uit, nadat burgemeester Femke Halsema een demonstratie in over de dood door politiegeweld van een zwarte man in de VS liet doorgaan.

‘Systemisch ’ was opeens belangrijker dan een pandemie, de sluiting van het openbare leven en de zwaarste economische recessie in …..

Lees verder bij de bron: Wynia’s Week


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Pensioenakkoord: jongeren definitief voor de bus gegooid, bejaarden kunnen alvast gaan klagen over dalende beurskoersen

Alles naar de kl*te: NAM wil nu ook chemisch afvalwater injecteren in lege gasvelden Drenthe