in , , ,

Hersenspoeling? Griezelige YouTube-serie leert kinderen te gillen als ze Trump zien

trump 1542624620
johnhain / Pixabay

Een nieuwe reeks video’s, Radical Cram School, geeft kinderen de opdracht om te gillen als ze president Donald Trump zien, witte mensen ‘grof’ noemen en herhaalde propaganda uit de linkerbovenhoek herhalen.

Social justice comedian Kristina Wong speelt een leraar in de nieuwe YouTube-serie. De video’s beginnen met Wrong en leggen uit dat kinderen zullen leren “over sociale rechtvaardigheid, revolutie en hoe krachtig te zijn in het lichaam dat je hebt.”

Ze begint video één video door de kinderen als “kameraden” aan te spreken en toont hen onmiddellijk een foto van Harvey Weinstein, waarvan zij zegt dat het haar test is om te zien of ze “besmet zijn geraakt door het patriarchaat”.

De kinderen drukken onmiddellijk afkeer uit. Wanneer Wong naar hun reactie vraagt, snijdt de camera dicht bij een kind dat zegt: “Er is zoiets als blanke mensen, dat maakt me gewoon zo …” terwijl ik een onaangenaam gezicht maak. Een ander kind zegt dat als ze een blanke in een zwembad ziet, ze het zwembad zou verlaten om weg te komen.

Als ze de kinderen een foto van president Trump laat zien, schreeuwt de groep eenvoudigweg enkele seconden lang terwijl Wong de foto vasthoudt. Wong vraagt ​​de kinderen wat ze van hem weten, waarop ze reageren in een koor: “Hij is slecht!”

Een jong kind op de eerste rij grapt: “Ik wil hem ontslaan! Hij wil de muur bouwen, “op dat moment vraagt ​​Wong de kinderen wat ze van de muur vinden, wat leidt tot een schokkend volwassen antwoord van een kind dat eerder schreeuwde naar een foto van president Trump en” hij was slecht “momenten daarvoor riep.

“Het blokkeert kansen voor mensen die niet in Amerika wonen om hier te komen voor een betere kans”, zei het kind.

Wong toont vervolgens een foto van het populaire kinderkarakter Hello Kitty en vraagt ​​de jongeren waarom ze dachten dat het personage geen mond had. Dit roept een ander ingewikkeld antwoord van een klein kind op.

“De mensen die haar hebben gemaakt wilden niet dat Aziatische meisjes uitspraken over wie ze waren,” zei het kind met hulp van een van haar leeftijdsgenoten.

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
mining 1542624177

Manipulatie edelmetaal-markt van onderop en bovenaf

alternative news 1542625526

Wie en wat is er nog te vertrouwen binnen de alternatieve media?