in , ,

In Duitsland is het ze gelukt, thema Klimaat verdringt Immigratie, Veiligheid en Vrede op 3

Tumisu / Pixabay

Bijna twee weken voor de Europese verkiezingen beschouwen de Duitse burgers milieubescherming als de belangrijkste en dringendste taak van de EU. Tenminste, als men een peiling van de LENA-Mediacoöperatie moet geloven waartoe ook Welt-online behoort.

Het onderwerp immigratie, dat al jaren bovenaan deze “toplijst” staat, is daarmee op de tweede plaats komen te staan. De categorie “Veiligheid en Vrede” is met een totaal van 26 procent naar de derde plaats geschoven.

Zoals verwacht is vooral het aandeel van de “klimaat-bezorgden” bijzonder hoog in de leeftijdsgroep “18 tot 25 jaar”, namelijk meer dan 51 procent. Chapeau, beste Groenen, je kunstmatig opgewekte milieu-paranoia lijkt precies het gewenste effect te hebben.

Verrassend genoeg werden in het kader van dit onderzoek ook andere landen onderzocht. De prioriteiten zijn daar echter heel anders. Alleen de angstig geworden Germanen zijn zo door de klimaathysterie geconditioneerd dat ze bereid zijn alle andere sociale verplichtingen te negeren.

Fanatisme en opwinding domineren het debat

Het feit dat de Groenen en links deze milieuhysterie lang hebben aangewakkerd om hun eigen interpretatie van een ecologische te implementeren, is zeker geen fundamenteel nieuw inzicht. De mogelijkheden voor Habeck, Kühnert en anderen openen nu echter volledig nieuwe dimensies.

Op dit moment wordt in drie Duitse steden al een zogenaamde klimaatnoodtoestand uitgeroepen. Die moet de toch al gespannen bewoners signaleren dat hier echt gevaar in vooruitzicht is.

Hierdoor is het waarschijnlijk slechts een kwestie van tijd totdat de ademhalingsmaskers en noodrantsoenen onder de lokale bevolking worden verdeeld.

Lees verder bij de bron: fenixx.org


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Landbouwgif Thiacloprid mogelijk tot wel 250 keer schadelijker dan aangenomen

Sad, Sick World: meisje doodt zichzelf nadat 69% van Instagram-volgers dit hebben opgedragen in een poll