In Duitsland is het ze gelukt, thema Klimaat verdringt Immigratie, Veiligheid en Vrede op 3

Tumisu / Pixabay

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

 1. De Waanzin regeert in Dtl en in NL schreef:

  Het is ongelooflijk dat de Duitsers die ik altijd hoog heb staan als het om grondigheid gaat zo enorm de mist zijn ingegaan. Maar misschien is hetzelfde aan de hand als In NL waar wazige politici zonder enige kennis beleid maken zonder de kennis van wetenschappers en ingenieurs. Het is echt diep bedroevend en precies zoals het artikel beschrijft.
  Je zou verwachten dat een land de beste en meest gekwalificeerde mensen in zet maar in plaats is er een soort roulette waar ex politici in rond draaien. Het is om kotsmisselijk van te worden.

  Vraag je eens af wat een zekere Nijpels aan kennis heeft van milieuzaken … Deze man heeft geen idee wat CO2 is. Deze jongens zijn een beetje aan het jobhoppen tegen een riant salaris. Of een Timmermans die naar Brussel wordt afgevaardigd. De mand spreekt 3 talen maar dan houdt het wel op. Of een idioot als Jetten … En zo zijn er nog wel een stelletje.
  Vreemd genoeg wordt een het beroep van politicus en aan adviseur van de overheid geen enkele eis gesteld. Nog erger is dat veel politici geen enkele werk ervaring hebben. En nee, dan reken ik echt niet mee ervaring in een bestuursfunctie, maar harde ervaring opgedaan in een baan buiten de bestuurskamer. Zo’n besluit om aardgas uit te faseren zonder dat er een goed bewezen alternatief voorhanden is. Dat verzin je toch niet !!!!! Heeft moeder je nooit gezegd geen oude schoenen weg te gooien voordat je nieuwe hebt ???

  Nu moet ik eerlijk toegeven dat wetenschappers en ingenieurs veel te weinig hun plek opeisen. Teveel zijn zij met de cijfers bezig en laten zich door de managers te veel afleiden om nog meer en nog gedetailleerder rekenwerk te gaan doen. De hele CO2 problematiek is tien keer stuk gerekend. Denkt er dan niemand na? Als er 0.035 % CO2 in lucht zit ….. dan begin je niet eens aan die sommen.
  Op die manier zijn ze niet meer dan loopjongens en worden volledig buitenspel gezet !!! Dus ingenieurs en wetenschappers: achter die PC vandaan en maak jezelf zichtbaar en hoorbaar – jullie hebben de kennis en de hersens en zijn beter in staat om te beoordelen dan al die historici en juristen !!!

  Voorlopig zitten Dtl en NL met volledig krankzinnig beleid en zie dat maar weer eens om te buigen

Heb jij er iets over te zeggen?