in , ,

In Duitsland is het ze gelukt, thema Klimaat verdringt Immigratie, Veiligheid en Vrede op 3

Tumisu / Pixabay

Bijna twee weken voor de Europese verkiezingen beschouwen de Duitse burgers milieubescherming als de belangrijkste en dringendste taak van de EU. Tenminste, als men een peiling van de LENA-Mediacoöperatie moet geloven waartoe ook Welt-online behoort.

Het onderwerp immigratie, dat al jaren bovenaan deze “toplijst” staat, is daarmee op de tweede plaats komen te staan. De categorie “Veiligheid en Vrede” is met een totaal van 26 procent naar de derde plaats geschoven.

Zoals verwacht is vooral het aandeel van de “klimaat-bezorgden” bijzonder hoog in de leeftijdsgroep “18 tot 25 jaar”, namelijk meer dan 51 procent. Chapeau, beste Groenen, je kunstmatig opgewekte milieu-paranoia lijkt precies het gewenste effect te hebben.

Verrassend genoeg werden in het kader van dit onderzoek ook andere landen onderzocht. De prioriteiten zijn daar echter heel anders. Alleen de angstig geworden Germanen zijn zo door de klimaathysterie geconditioneerd dat ze bereid zijn alle andere sociale verplichtingen te negeren.

Fanatisme en opwinding domineren het debat

Het feit dat de Groenen en links deze milieuhysterie lang hebben aangewakkerd om hun eigen interpretatie van een ecologische te implementeren, is zeker geen fundamenteel nieuw inzicht. De mogelijkheden voor Habeck, Kühnert en anderen openen nu echter volledig nieuwe dimensies.

Op dit moment wordt in drie Duitse steden al een zogenaamde klimaatnoodtoestand uitgeroepen. Die moet de toch al gespannen bewoners signaleren dat hier echt gevaar in vooruitzicht is.

Hierdoor is het waarschijnlijk slechts een kwestie van tijd totdat de ademhalingsmaskers en noodrantsoenen onder de lokale bevolking worden verdeeld.

Lees verder bij de bron: fenixx.org


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
De Waanzin regeert in Dtl en in NL
1 jaar geleden

Het is ongelooflijk dat de Duitsers die ik altijd hoog heb staan als het om grondigheid gaat zo enorm de mist zijn ingegaan. Maar misschien is hetzelfde aan de hand als In NL waar wazige politici zonder enige kennis beleid maken zonder de kennis van wetenschappers en ingenieurs. Het is echt diep bedroevend en precies zoals het artikel beschrijft.
Je zou verwachten dat een land de beste en meest gekwalificeerde mensen in zet maar in plaats is er een soort roulette waar ex politici in rond draaien. Het is om kotsmisselijk van te worden.

Vraag je eens af wat een zekere Nijpels aan kennis heeft van milieuzaken … Deze man heeft geen idee wat CO2 is. Deze jongens zijn een beetje aan het jobhoppen tegen een riant salaris. Of een Timmermans die naar Brussel wordt afgevaardigd. De mand spreekt 3 talen maar dan houdt het wel op. Of een idioot als Jetten … En zo zijn er nog wel een stelletje.
Vreemd genoeg wordt een het beroep van politicus en aan adviseur van de overheid geen enkele eis gesteld. Nog erger is dat veel politici geen enkele werk ervaring hebben. En nee, dan reken ik echt niet mee ervaring in een bestuursfunctie, maar harde ervaring opgedaan in een baan buiten de bestuurskamer. Zo’n besluit om aardgas uit te faseren zonder dat er een goed bewezen alternatief voorhanden is. Dat verzin je toch niet !!!!! Heeft moeder je nooit gezegd geen oude schoenen weg te gooien voordat je nieuwe hebt ???

Nu moet ik eerlijk toegeven dat wetenschappers en ingenieurs veel te weinig hun plek opeisen. Teveel zijn zij met de cijfers bezig en laten zich door de managers te veel afleiden om nog meer en nog gedetailleerder rekenwerk te gaan doen. De hele CO2 problematiek is tien keer stuk gerekend. Denkt er dan niemand na? Als er 0.035 % CO2 in lucht zit ….. dan begin je niet eens aan die sommen.
Op die manier zijn ze niet meer dan loopjongens en worden volledig buitenspel gezet !!! Dus ingenieurs en wetenschappers: achter die PC vandaan en maak jezelf zichtbaar en hoorbaar – jullie hebben de kennis en de hersens en zijn beter in staat om te beoordelen dan al die historici en juristen !!!

Voorlopig zitten Dtl en NL met volledig krankzinnig beleid en zie dat maar weer eens om te buigen

Landbouwgif Thiacloprid mogelijk tot wel 250 keer schadelijker dan aangenomen

Sad, Sick World: meisje doodt zichzelf nadat 69% van Instagram-volgers dit hebben opgedragen in een poll