in , , ,

Islamisering, wat is dat nou? Inmiddels honderden Shariarechtbanken in Engeland

Meer dan 100.000 Britse moslims staan achter geweld en terreur tegen ‘ongelovigen’ – Sharia in opmars: Moslimgroepen eisen verbod op honden – Britse sociale zekerheid instanties staan moslims polygamie toe en uitkeringen voor meerdere vrouwen.

3,5 miljoen moslims wonen er inmiddels in Groot Brittannië, zo’n 5,5% van de bevolking. Alleen in Frankrijk en Duitsland leven percentueel meer volgelingen van Allah en Mohammed. De gevolgen van de islamisering van de Britse samenleving worden almaar opzichtiger en ernstiger, en zijn een voorbode van wat er ook in Nederland staat te gebeuren. De autoriteiten staan al honderden Shariarechtbanken toe, die volgens moslimwetenschapper Elham Manea een ‘totalitaire’ houding hebben, en ‘achterlijker zijn dan sommige delen van Pakistan’. Enkele moslimrechters zijn zelfs voorstanders van het afhakken van handen.

Britse samenleving wordt ‘sharia compliant’

Dankzij de massa immigratie en het hoge geboortecijfer groeit de moslimbevolking in Groot Brittannië razendsnel. En die groei doet zich steeds pijnlijker voelen in de samenleving, omdat die door de overheid gedwongen wordt zich aan te passen aan de islam en de Sharia.

In grote Britse steden bestaan al wijken die 100% moslim zijn, en waar geen vrouw meer naar buiten wordt gelaten. Uit een onderzoek vorig jaar bleek dat veel van deze moslima’s denken dat ze in een islamitisch land wonen, en geen enkel besef hebben dat het overgrote deel van de Britse bevolking (nog) geen moslim is.

Dat zoiets kan gebeuren komt mede omdat de Britse samenleving ontzettend hard haar best doet zich aan te passen aan de islam. Zo heeft de Nationale Unie van Leraren verklaard dat het onderwijzen van de fundamentele Britse waarden aan schoolkinderen voortaan ‘culturele suprematie’ is, en daarom moet worden vervangen door zogenaamde ‘internationale rechten’ – waarmee doorgaans de Sharia wordt bedoeld.

Polygamie voor moslims toegestaan én gefinancierd

Een jaar geleden bleek dat de Britse Sociale Zekerheid instanties het moslims inmiddels toestaat om voor meerdere vrouwen (en hun kinderen) uitkeringen en toeslagen aan te vragen. Hoewel polygamie illegaal is, wordt het al door zo’n 300.000 moslims gepraktiseerd, en sinds 2016 dus ook gefinancierd met .

De overheid bevestigde dat Britse moslimstudenten speciale leningen krijgen die ‘sharia compliant’ zijn. Oud premier David Cameron bood zijn excuus aan moslimextremist Suliman Gani aan, omdat hij gezegd had dat deze de oprichting van een ‘islamitische staat’ steunt. De Moslim Raad van Brittannië eiste onmiddellijk een onderzoek naar ‘islamofobie’ in de politiek.

100.000 Britse moslims staan achter terreur – Honden straks verboden?

Uit een 615 pagina’s tellend onderzoek kwam naar voren dat meer dan 100.000 Britse moslims achter (zelfmoord)terroristen staan. 47% vindt de islam hun belangrijkste identiteit, één derde wil sowieso niets te maken hebben met de Britse cultuur, en slechts 34% gaf aan de in te schakelen als ze zouden weten dat een bekende zich bezig houdt met de radicale islam. Al 23% vindt dat in ‘hun’ wijken en steden de Britse wetten moeten worden vervangen door de Sharia. In Manchester kregen bewoners pamfletten in hun brievenbus van de moslimgroep ‘Public Purity’, die eist dat er een verbod komt op honden.

Volgens een voormalige gevangene is de Belmarsh maximum-security gevangenis in Londen als ‘een trainingskamp voor jihadisten’ geworden. 20,8% van de ‘zeer gevaarlijke’ gevangenen in het land zijn moslim, bijna 4 x zo hoog als gemiddeld. De regering werd ervan beschuldigd een rapport over het extremisme in de gevangenis stil te houden. In dat rapport staat onder andere te lezen dat het gevangenispersoneel bang is om tegen de islamisten op te treden, omdat ze vrezen van ‘racisme’ te worden beschuldigd.

Om dezelfde politiek-correcte reden kijkt de overheid bewust de andere kant op bij tal van gevallen van bewezen stembusfraude in en door moslim gemeenschappen.

Misbruikschandalen jarenlang genegeerd

Dan hebben we nog de beruchte, ook op deze site besproken vele misbruikschandalen, waar de Nederlandse media niet of nauwelijks aandacht aan besteden, omdat de daders geen katholieke priesters, maar moslims zijn (en die zijn niet alleen in eigen ogen, maar ook van ‘links’ en ‘progressief’ altijd het slachtoffer). In Telford, dat inmiddels de pedo-hoofdstad van Groot Brittannië wordt genoemd, bleken politici en politie officieren jarenlang het misbruiken en prostitueren van honderden Britse meisjes – waarvan sommigen amper in de puberteit- door Pakistaanse bendes te hebben genegeerd en actief uit de media te hebben gehouden.

In Rochdale was ook zo’n islamitische kindermisbruikbende actief. De 63 jarige leider Shabir Ahmed –die door de rechter een ‘gewelddadige hypocriete bullebak’ werd genoemd- ging in beroep tegen zijn deportatie omdat hij vond dat ‘zijn mensenrechten’ waren geschonden, en zijn veroordeling ‘een complot was om moslims zwart te maken.’ De 43 jarige Pakistaan Mohammed Shaheen –vader van 7 kinderen- ging voor 16 jaar het gevang in omdat hij minderjarige schoolmeisjes had verkracht. Zijn verweer: ‘Ik ben door die meisjes in de val gelokt.’

Drie Somaliërs die een 16 jarig meisje verkrachtten werden tot in totaal 29 jaar gevangenisstraf veroordeeld. Tijdens de rechtszaak vertoonden ze geen enkele spijt, en zeiden ze dat ze hadden ‘gehandeld volgens onze wetten in Somalië, niet de Britse.’

Deze houding is wijd verspreid onder moslims, en heeft een parallelle islamitische samenleving opgeleverd die zich met steeds meer succes verzet tegen de Britse wetgeving, en die in een overheidsrapport al ‘een natie binnen een natie’ wordt genoemd. Veel imams roepen moslims dan ook op om niet te integreren, omdat het Allahs wil is dat alle ‘ongelovige’ Europeanen goedschiks of kwaadschiks aan de islam worden onderworpen.

Dominee vrijgesproken van ‘haat tegen islam’

Mensen zoals James McConell, een 78 jarige dominee uit het Noord Ierse Belfast, werden voor de rechter gesleept omdat ze het gewaagd hadden openlijk de islam te bekritiseren. McConell had de islam als ‘heidens’ en ‘satanisch’ omschreven, ‘een leer die rechtstreeks uit de hel afkomstig is’. De rechter sprak hem uiteindelijk vrij omdat ‘wij rechters heel voorzichtig moeten zijn om kritiek te hebben op uitspraken die, hoe verachtelijk ze ook zijn, enkel beledigend zijn. Het is niet de taak van het strafrecht om beledigende uitspraken te censureren.’ Kortom: een uitspraak waar de partijdige Nederlandse D66-rechters, die vorig jaar PVV leider Geert Wilders veroordeelden, nog iets van kunnen leren.

Ook bij de extreem politiek-correcte BBC begint zowaar enige besef door te dringen. Aaqil Ahmed, hoofd religie & ethiek van de staatsomroep, riep de Britten op de ‘ongemakkelijke waarheid’ dat ISIS uit moslims bestaat en dat hun leer islamitisch is, te aanvaarden. ‘Ik hoor zoveel mensen zeggen dat ISIS niets met de islam te maken heeft. Natuurlijk is dat wel zo. Ze preken niet het Judaïsme.’ (1)

Onlangs nam de BBC in het satirische programma ‘The real Housewives of ISIS’ moslims zelfs op de hak – een unicum, en eindelijk een teken dat men islam –en alles waar deze haatideologie voor staat- écht serieus begint te nemen. Maar of het nog kan voorkomen dat onze ooit vrije en stabiele landen worden overlopen en veroverd door islam?

Bron

Lees verder via de Bron: Time2Wakeup!


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
piet
4 jaren geleden

lang geleden hadden we kruisvaarders, die wonnen zo nu en dan, nu hebben we overal in de europa ”barmhartige samaritanen”, die dus alijd zullen verliezen, al die milioenen kruisvaarders zijn voor niets gestorven

nik
Antwoord aan  piet
4 jaren geleden

LERT OP :
.
dadelijk staan Christenen en Moslims naast elkaar om de strijd aan te binden tegen het kanker-gezwel in de wereld -de Zionist
Dot zijn de echte oorlogsmisdadigers – het volk van de duivel.

ASH
4 jaren geleden

De Islam dient als dekmantel / of afleiding -om de “politieke misdaden” van de elite te verbergen.
Het volk in slaap houden -gebeurt al vanaf 9/ 11.
Stel je voor dat het volk wakker word en op de been komt ! = Het “samen” leven tegen houden !
De Massa op de been is erger dan een atoom wapen
Daarom worden mensen ook uit elkaar gespeeld -en zijn er zoveel flex contracten

De media [is van de elite] -verteld ons dagelijks dat de islam een groter probleem dan het ineenstorten van onze pensioenfondsen, of de banken die ons voor 100 miljard euro genaaid hebben, of zorgkosten die de pan uit rijzen etc.
,
GELUL : allemaal politiek gezwets -om te verbergen dat de fananciele / economische werkelijkheid dramatisch is

Jip
Antwoord aan  ASH
4 jaren geleden

Voorts was OBL de trekpop in de 9/ 11 aanslag. Alles blijft toch wel binnenskamers = binnen de internationale politieke bandieten

rob
Antwoord aan  ASH
4 jaren geleden

SSSSSttt…. Hier mag je niet over schrijven dit vinden de calvinisten niet goed

official
4 jaren geleden

..
Moslims zijn het politieke wapen van de zionistische Elite
Het smerige wapen om angst in stand te houden.
dit wapen dient als dekmantel om de globalisering af te maken.
Dit duurt minstens 45 jaar. Dus 45 jaar van ellende staat ons nog te wachten

sn
4 jaren geleden

Die G O D verdomense Politieke Ratten inclusief de Zionist hebben ons er mee opgezadeld

kas
4 jaren geleden

Het collectieve geheugen van een samenleving [dit zijn gemeenschappelijke kenmerken van de mens] kan ernstig aangetast worden door een wereld reorganisatie. Ons collectief geheugen vergt daar onderhoud aan, wil het bruikbaar blijven Dit onderhoud kan alleen door samen te werken.
In een samenleving ligt ons collectief geheugen opgeslagen -en voor altijd opgesloten…….Maar sinds …
Sinds 9/ 11 is door de machthebber getracht tot uitschakeling hiervan door de emotie angst in te zetten – en verdeel en heers in te zaaien. Aanslagen -en bedrog dienden daarvoor. De machthebber denkt ‘zo ons collectieve geheugen “[van een samenleving]’ te kunnen wissen. Zelfs door middel angst in te zetten -kan je een collectief geheugen niet wissen. De natuurlijke staat van de Mens is “Samen” zijn. en In dit samen zijn voelt de mens zich veilig. Gemeenschappelijke kenmerken van de mens liggen vast in het DNA. Daarom zal deze poging tot vernietiging van ons collectief geheugen -en vernietiging van onze drijfveren ‘tot mislukking” zijn gedoemd. Mensen uit elkaar spelen zal nimmer lukken. De grootste psycholoog ooit C G Jung wist dit via zijn principe archetype. Deze toonde wetenschappelijk aan dat je mensen niet uit elkaar kunt spelen. Veiligheid en liefde zullen altijd winnen

tiko
4 jaren geleden

Nog een grotere misdaad dan de grootste wisseltruc ooit = invoering Euro

Petitie! Doe mee: Het Schoorlse bos moet blijven!

LOL: Hackers stelen 900 GB aan data bij Israëlisch hackbedrijf Cellebrite, NL politie is klant