in , , ,

Islamisering, wat is dat nou? Inmiddels honderden Shariarechtbanken in Engeland

real housewives of isis

Meer dan 100.000 Britse moslims staan achter geweld en terreur tegen ‘ongelovigen' – Sharia in opmars: Moslimgroepen eisen verbod op honden – Britse sociale zekerheid instanties staan moslims polygamie toe en uitkeringen voor meerdere vrouwen.

3,5 miljoen moslims wonen er inmiddels in Groot Brittannië, zo'n 5,5% van de bevolking. Alleen in Frankrijk en Duitsland leven percentueel meer volgelingen van Allah en Mohammed. De gevolgen van de islamisering van de Britse worden almaar opzichtiger en ernstiger, en zijn een voorbode van wat er ook in staat te gebeuren. De autoriteiten staan al honderden Shariarechtbanken toe, die volgens moslimwetenschapper Elham Manea een ‘totalitaire' houding hebben, en ‘achterlijker zijn dan sommige delen van Pakistan'. Enkele moslimrechters zijn zelfs voorstanders van het afhakken van handen.

Britse samenleving wordt ‘sharia compliant'

Dankzij de massa immigratie en het hoge geboortecijfer groeit de moslimbevolking in Groot Brittannië razendsnel. En die groei doet zich steeds pijnlijker voelen in de samenleving, omdat die door de gedwongen wordt zich aan te passen aan de islam en de Sharia.

In grote Britse steden bestaan al wijken die 100% zijn, en waar geen vrouw meer naar buiten wordt gelaten. Uit een onderzoek vorig jaar bleek dat veel van deze moslima's denken dat ze in een islamitisch land wonen, en geen enkel besef hebben dat het overgrote deel van de Britse bevolking (nog) geen moslim is.

Dat zoiets kan gebeuren komt mede omdat de Britse samenleving ontzettend hard haar best doet zich aan te passen aan de islam. Zo heeft de Nationale Unie van Leraren verklaard dat het onderwijzen van de fundamentele Britse waarden aan schoolkinderen voortaan ‘culturele suprematie' is, en daarom moet worden vervangen door zogenaamde ‘internationale rechten' – waarmee doorgaans de Sharia wordt bedoeld.

Polygamie voor moslims toegestaan én gefinancierd

Een jaar geleden bleek dat de Britse Sociale Zekerheid instanties het moslims inmiddels toestaat om voor meerdere vrouwen (en hun kinderen) uitkeringen en toeslagen aan te vragen. Hoewel polygamie illegaal is, wordt het al door zo'n 300.000 moslims gepraktiseerd, en sinds 2016 dus ook gefinancierd met belastinggeld.

De overheid bevestigde dat Britse moslimstudenten speciale leningen krijgen die ‘sharia compliant' zijn. Oud premier David Cameron bood zijn excuus aan moslimextremist Suliman Gani aan, omdat hij gezegd had dat deze de oprichting van een ‘islamitische staat' steunt. De Moslim Raad van Brittannië eiste onmiddellijk een onderzoek naar ‘islamofobie' in de politiek.

100.000 Britse moslims staan achter terreur – Honden straks verboden?

Uit een 615 pagina's tellend onderzoek kwam naar voren dat meer dan 100.000 Britse moslims achter (zelfmoord)terroristen staan. 47% vindt de islam hun belangrijkste identiteit, één derde wil sowieso niets te maken hebben met de Britse cultuur, en slechts 34% gaf aan de politie in te schakelen als ze zouden weten dat een bekende zich bezig houdt met de radicale islam. Al 23% vindt dat in ‘hun' wijken en steden de Britse wetten moeten worden vervangen door de Sharia. In Manchester kregen bewoners pamfletten in hun brievenbus van de moslimgroep ‘Public Purity', die eist dat er een verbod komt op honden.

Volgens een voormalige gevangene is de Belmarsh maximum-security in Londen als ‘een trainingskamp voor jihadisten' geworden. 20,8% van de ‘zeer gevaarlijke' gevangenen in het land zijn moslim, bijna 4 x zo hoog als gemiddeld. De regering werd ervan beschuldigd een rapport over het extremisme in de gevangenis stil te houden. In dat rapport staat onder andere te lezen dat het gevangenispersoneel bang is om tegen de islamisten op te treden, omdat ze vrezen van ‘racisme' te worden beschuldigd.

Om dezelfde politiek-correcte reden kijkt de overheid bewust de andere kant op bij tal van gevallen van bewezen stembusfraude in en door moslim gemeenschappen.

Misbruikschandalen jarenlang genegeerd

Dan hebben we nog de beruchte, ook op deze site besproken vele misbruikschandalen, waar de Nederlandse media niet of nauwelijks aandacht aan besteden, omdat de daders geen katholieke priesters, maar moslims zijn (en die zijn niet alleen in eigen ogen, maar ook van ‘links' en ‘progressief' altijd het slachtoffer). In Telford, dat inmiddels de pedo-hoofdstad van Groot Brittannië wordt genoemd, bleken politici en politie officieren jarenlang het misbruiken en prostitueren van honderden Britse meisjes – waarvan sommigen amper in de puberteit- door Pakistaanse bendes te hebben genegeerd en actief uit de media te hebben gehouden.

In Rochdale was ook zo'n islamitische kindermisbruikbende actief. De 63 jarige leider Shabir Ahmed –die door de rechter een ‘gewelddadige hypocriete bullebak' werd genoemd- ging in beroep tegen zijn deportatie omdat hij vond dat ‘zijn mensenrechten' waren geschonden, en zijn veroordeling ‘een complot was om moslims zwart te maken.' De 43 jarige Pakistaan Mohammed Shaheen –vader van 7 kinderen- ging voor 16 jaar het gevang in omdat hij minderjarige schoolmeisjes had verkracht. Zijn verweer: ‘Ik ben door die meisjes in de val gelokt.'

Drie Somaliërs die een 16 jarig meisje verkrachtten werden tot in totaal 29 jaar gevangenisstraf veroordeeld. Tijdens de rechtszaak vertoonden ze geen enkele spijt, en zeiden ze dat ze hadden ‘gehandeld volgens onze wetten in Somalië, niet de Britse.'

Deze houding is wijd verspreid onder moslims, en heeft een parallelle islamitische samenleving opgeleverd die zich met steeds meer succes verzet tegen de Britse wetgeving, en die in een overheidsrapport al ‘een natie binnen een natie' wordt genoemd. Veel imams roepen moslims dan ook op om niet te integreren, omdat het Allahs wil is dat alle ‘ongelovige' Europeanen goedschiks of kwaadschiks aan de islam worden onderworpen.

Dominee vrijgesproken van ‘haat tegen islam'

Mensen zoals James McConell, een 78 jarige dominee uit het Noord Ierse Belfast, werden voor de rechter gesleept omdat ze het gewaagd hadden openlijk de islam te bekritiseren. McConell had de islam als ‘heidens' en ‘satanisch' omschreven, ‘een leer die rechtstreeks uit de hel afkomstig is'. De rechter sprak hem uiteindelijk vrij omdat ‘wij rechters heel voorzichtig moeten zijn om kritiek te hebben op uitspraken die, hoe verachtelijk ze ook zijn, enkel beledigend zijn. Het is niet de taak van het strafrecht om beledigende uitspraken te censureren.' Kortom: een uitspraak waar de partijdige Nederlandse D66-rechters, die vorig jaar PVV leider Geert Wilders veroordeelden, nog iets van kunnen leren.

Ook bij de extreem politiek-correcte BBC begint zowaar enige besef door te dringen. Aaqil Ahmed, hoofd religie & ethiek van de staatsomroep, riep de Britten op de ‘ongemakkelijke waarheid' dat ISIS uit moslims bestaat en dat hun leer islamitisch is, te aanvaarden. ‘Ik hoor zoveel mensen zeggen dat ISIS niets met de islam te maken heeft. Natuurlijk is dat wel zo. Ze preken niet het Judaïsme.' (1)

Onlangs nam de BBC in het satirische programma ‘The real Housewives of ISIS' moslims zelfs op de hak – een unicum, en eindelijk een teken dat men islam –en alles waar deze haatideologie voor staat- écht serieus begint te nemen. Maar of het nog kan voorkomen dat onze ooit vrije en stabiele landen worden overlopen en veroverd door islam?

Bron

Lees verder via de Bron: Time2Wakeup!

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
159421080 a6e4071cc0 schoorl

Petitie! Doe mee: Het Schoorlse bos moet blijven!

e137b10d2ff11c3e81584d04ee44408be273e5d11eb8184296f0 640 hacking

LOL: Hackers stelen 900 GB aan data bij Israëlisch hackbedrijf Cellebrite, NL politie is klant