in , , ,

Kabinet Rutte gaat de EU-verkiezingen alvast manipuleren

pixel2013 / Pixabay

Campagne tegen nepnieuws rond verkiezingen

Het partijtje voor Vleesch noch Visch maakt rare bokkensprongen.

Wat die “D” in hun naam heeft te betekenen wordt steeds raadselachtiger.

RoboRob, de nieuwe “leider” van het antidemocratische wegwerp-partijtje in de marge vindt dat in de moet worden verankerd dat in de zit én blijft.

Een en ander om te voorkomen dat er een Nexit komt en het een rommeltje wordt waar politici niet op zitten te wachten. Dat de “leider” geen rekening houdt met “de gewone burger” is niet verrassend, maar dat hij met deze uitspraak ook de grondwet nog enige waarde toekent, is een politieke doodzonde.

De grondwet wordt gerangschikt onder het “koninkrijksstatuut”, de EU-grondwet én de Internationale wetgeving. Zijn bazen ten paleize zullen hem fijntjes laten weten dat hij gewoon zijn werk moet doen en “vernieuwingen” aan de gevestigde orden moet over laten.

Bij hardnekkig weigeren volgt automatisch een waarschuwing in de vorm van een buitenechtelijke liefdesaffaire of een ondermaatse stunt uit zijn studententijd. Loden kogels, messen en gifbekers zijn bij dit soort vedergewichten niet eens nodig.

Maar dienares des konings, de freule is gevaarlijker. Er komt op onze (door haar “de gewone burger” genoemd) kosten een campagne tegen nepnieuws en dan specifiek rond verkiezingen. De mensen dienen wettelijk te worden beschermd tegen hun eigen domheid. De gaat handvatten verstrekken om te herkennen wat nieuws en wat nep-nieuws is. De “gewone burger” moet niet in verwarring worden gebracht door nieuws wat niet van staatswege via NOS en andere staatsherauten wordt rondgebazuind. De “gewone burger” moet dom worden gehouden, anders wordt het een onoverzichtelijk rommeltje van heb-ik-jou-daar. Dat moeten “wij, gewone burgers” niet willen met zijn allen, natuurlijk.

Mevrouw wil dus de verkiezingen manipuleren.

Zou ze wel in de gaten hebben dat het enige echte nepnieuws wordt verspreid van staatswege?

Zou ze wel in de gaten hebben dat deze campagne het schoolvoorbeeld van nepnieuws is?

Zou ze wel in de gaten hebben dat alles wat een freule van een splinterpartijtje beweert, direct verdacht is, als we weten waar ze zoal mee omgaat?

Ik denk het wel, en ik denk ook dat die zogenaamde “gewone burger” in de minderheid is. Meer dan 50% checkt inmiddels het officiële nieuws via zogenaamde “alternatieve” sites.

Dus, de “gewone burger” heeft inmiddels ook wel in de gaten dat het officiële nieuws verkapte propaganda is. Mevrouw heeft meer haar pijlen gericht op een orangistische bierclub met luidruchtige vernielzucht. Die groep moet worden gemobiliseerd, zodat die de meerderheid kan overschreeuwen.

De minister van valt bij iedere lettergreep met een doffe dreun door de mand.

Lees ook eens verder bij de bron: HERSTEL DE REPUBLIEK


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
No NWO No EU
2 jaren geleden

Hoe noem je het als een regering en masse zonder enige openheid en zonder enige mededeling aan de burgers over de plannen stukje bij beetje bevoegdheden overhevelt naar Brussel. Hoe noem je een regering die referenda aan haar laars lapt? Hoe noem je een minister president die nooit eerlijk is en niet eerlijk en open zegt wat hij aan het doen is?
Hoe noem je een regering die blind de belangen van corrupte banken en multinationals behartigt en burgers als oud vuil behandelen.
Hoe noem je een regering bestaande uit een kleuterklasje van jonge onervaren juristen en historici die geen enkele werkervaring hebben en niets weten wat in de wereld van vandaag aan de hand is.
Van Macron en Merkel is bekend dat zij globalisten zijn en Illuminati lid. Maar wie is Rutte eigenlijk die zich nog het beste laat vergelijken als een aal in een emmer met snot. Iemand die nooit eerlijk antwoord geeft. Vergelijk dat met presentaties van Putin op wie zo wordt afgegeven maar die de grootste bewondering verdient in het streven naar wereldvrede.

Mijn mening is dat hier niet minder aan de hand is dan landverraad door de NL regering.
Het is de hoogste tijd dat de bevolking wakker wordt en een halt toe roept aan deze regering.
Dit moet stoppen voordat het te laat is.

De Cumex Files getuigen er maar weer van: bankiers zijn brutaal, geldbelust en hebben schijt aan ons!

Bizar: Nederlandse lucht nog slechter dan aangenomen