in , , ,

Kabinet Rutte gaat de EU-verkiezingen alvast manipuleren

nep nieuws 1539988406
pixel2013 / Pixabay

Campagne tegen nepnieuws rond

Het partijtje voor Vleesch noch Visch maakt rare bokkensprongen.

Wat die “D” in hun naam heeft te betekenen wordt steeds raadselachtiger.

RoboRob, de nieuwe “leider” van het antidemocratische wegwerp-partijtje in de marge vindt dat in de grondwet moet worden verankerd dat in de EU zit én blijft.

Een en ander om te voorkomen dat er een Nexit komt en het een rommeltje wordt waar politici niet op zitten te wachten. Dat de “leider” geen rekening houdt met “de gewone ” is niet verrassend, maar dat hij met deze uitspraak ook de grondwet nog enige waarde toekent, is een politieke doodzonde.

De grondwet wordt gerangschikt onder het “koninkrijksstatuut”, de EU-grondwet én de Internationale wetgeving. Zijn bazen ten paleize zullen hem fijntjes laten weten dat hij gewoon zijn werk moet doen en “vernieuwingen” aan de gevestigde orden moet over laten.

Bij hardnekkig weigeren volgt automatisch een waarschuwing in de vorm van een buitenechtelijke liefdesaffaire of een ondermaatse stunt uit zijn studententijd. Loden kogels, messen en gifbekers zijn bij dit soort vedergewichten niet eens nodig.

Maar dienares des konings, de freule Ollongren is gevaarlijker. Er komt op onze (door haar “de gewone burger” genoemd) kosten een campagne tegen nepnieuws en dan specifiek rond verkiezingen. De mensen dienen wettelijk te worden beschermd tegen hun eigen domheid. De overheid gaat handvatten verstrekken om te herkennen wat nieuws en wat nep-nieuws is. De “gewone burger” moet niet in verwarring worden gebracht door nieuws wat niet van staatswege via NOS en andere staatsherauten wordt rondgebazuind. De “gewone burger” moet dom worden gehouden, anders wordt het een onoverzichtelijk rommeltje van heb-ik-jou-daar. Dat moeten “wij, gewone burgers” niet willen met zijn allen, natuurlijk.

Mevrouw wil dus de verkiezingen manipuleren.

Zou ze wel in de gaten hebben dat het enige echte nepnieuws wordt verspreid van staatswege?

Zou ze wel in de gaten hebben dat deze campagne het schoolvoorbeeld van nepnieuws is?

Zou ze wel in de gaten hebben dat alles wat een freule van een splinterpartijtje beweert, direct verdacht is, als we weten waar ze zoal mee omgaat?

Ik het wel, en ik denk ook dat die zogenaamde “gewone burger” in de minderheid is. Meer dan 50% checkt inmiddels het officiële nieuws via zogenaamde “alternatieve” sites.

Dus, de “gewone burger” heeft inmiddels ook wel in de gaten dat het officiële nieuws verkapte is. Mevrouw heeft meer haar pijlen gericht op een orangistische bierclub met luidruchtige vernielzucht. Die groep moet worden gemobiliseerd, zodat die de meerderheid kan overschreeuwen.

De minister van censuur valt bij iedere lettergreep met een doffe dreun door de mand.

Lees ook eens verder bij de bron: HERSTEL DE REPUBLIEK

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
maxresdefault 24

De Cumex Files getuigen er maar weer van: bankiers zijn brutaal, geldbelust en hebben schijt aan ons!

ea32b50e2efd003ecd0b470de7444e90fe76e7d610b8194897f1c1 640 smog

Bizar: Nederlandse lucht nog slechter dan aangenomen