in , ,

“Kiezers” geschrokken van Klimaatakkoord: “bedrijven krijgen subsidie, huishoudens moeten lenen”

pixel2013 / Pixabay

Vandaag is het een prachtige dag! Niet alleen kunnen we nu met recht diverse Tweede Kamerleden als verstandelijk beperkt classificeren, maar ook omdat de kiezer vandaag beseft dat het Klimaatakkoord wel een vreemd stukje tekst is. Goh, wie had dat gedacht?

Als klap op de vuurpijl vinden kiezers het vervelend dat het bedrijfsleven wél krijgt, maar zij niet. Voor dergelijke kiezers hebben we slechts één boodschap: wie niet horen wil, moet maar voelen en dus wordt er behoorlijk wat gevoeld binnenkort dankzij de bizarre Klimaatwet en het Klimaatakkoord.

Ook wordt er geklaagd op Twitter. Het Klimaatakkoord zou ineens -als donderslag bij heldere hemel– oneerlijk zijn.

https://twitter.com/dutchdreamer_/status/1146484869532442624

Het Klimaatakkoord en de ‘oneerlijke verdeling van subsidies' is een prachtige wake-up call voor de ingeslapen kiezer die nu wellicht gaat beseffen dat er naast de geneugten van het kiesrecht ook een verantwoordelijkheid bestaat tot het vertonen van verstandig kiesgedrag.

Tja, uiteindelijk wil een de meerderheid van de Nederlanders dit namelijk zo ontzettend graag. Voor hen doen we het uiteindelijk, dat Klimaatakkoord. De kiezer heeft in 2017 gestemd op 112 klimaatdrammers en dit is hoe werkt: een massapsychose, een besluit en daarna volgt de ellende.

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Hugo de Jonge, vicepremier en minister: laat bejaarden maar in de hitte zitten, GEEN airco!

Politie, OM, Belastingdienst en anderen kunnen binnenkort geautomatiseerd jouw saldogegevens opvragen