in

Medische klokkenluiders slaan alarm over intubatie bij COVID-patiënten

De eerste twee video’s hieronder gaan over misstanden in de zorg voor COVID-patiënten in New York. Deze getuigenissen zijn zo huiveringwekkend, dat ik geaarzeld heb om ze te publiceren.

De onthullingen kunnen onwaar zijn. In dat geval dragen ze bij aan angst, terwijl er al meer dan genoeg angst in de atmosfeer zit.

Ze kunnen ook waar zijn. De verpleegster en de arts komen op mij eerlijk en geloofwaardig over. En als dit waar is dan moet het bekend worden om soortgelijke situaties elders te helpen voorkomen.

Beide video’s zijn al snel van YouTube verwijderd. Dat is op zich geen reden om ze geloofwaardiger te vinden. Wegcensureren kan ook een slimme methode zijn om misinformatie ‘op te waarderen’ in de ogen van niet-mainstream media.

Ik zou zeggen: oordeel zelf.

In beide video’s zitten veel medische termen en feiten over medicatie en behandelingsmethoden. Dat is goed, want zo kunnen insiders in de medische sector ze controleren en op hun meritis beoordelen.

Reageer, vul aan, weerspreek, wil ik vooral aan hen vragen. Helemaal onderaan dit artikel kun je een reactie plaatsen.

Alternatieven genegeerd

In de derde video vertelt journalist Karel van Wolferen dat intubatie in veel gevallen helemaal niet nodig is, omdat er andere werkzame middelen zijn met veel minder risico en nasleep.

1 url: https://www.brighteon.com/embed/43ba6397-f228-47f3-ad3a-7ce8677c216f

2 url: https://www.bitchute.com/embed/ibWF2dVzAZFW

Lees verder bij de bron: transitieweb.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Help mee JDreport.com online te houden

Check de JDreport app in de Google PlayStore

Rapporteren

2 Comments

Laat een reactie achter
  1. Er zijn veel meer berichten die melden dat beademingsapparatuur bij Covid patienten zeer slecht werken en dat zij in veel gevallen dodelijk zijn. Mercola noemt een percentage van 80 % van de mensen in NY ziekenhuizen die overlijden. En dat is omdat de Covid een heel andere aandoening is dan longontsteking.
    Covid is een aandoening aan het longweefsel. Beademing doet alleen maar schade ontstaan aan het longweefsel. Schandalig genoeg blijven Fauci en FDA, CDC vast houden aan de beademing.

    Al vanaf het begin heeft Trump aangegeven dat Hydrochloroquine (HCQ) + Zn werkt en het blijkt in de praktijk dat dat ook zo is. Media doen evenwel alles om die berichten zo ver mogelijk te onderdrukken.
    Hoe de situatie is in NL ziekenhuizen is mij niet bekend en ook niet of beademing vaak wordt gebruikt.

    https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2020/05/06/adverse-effects-of-mechanical-ventilation.aspx?cid_source=dnl&cid_medium=email&cid_content=art1HL&cid=20200506Z1&et_cid=DM527824&et_rid=866167084

Iedereen vindt er iets van, jij ook?

Providers mogen data corona niet delen met overheid

Heel Nederland wordt nu gechanteerd met vaccinaties …