in

Medische klokkenluiders slaan alarm over intubatie bij COVID-patiënten

De eerste twee 's hieronder gaan over misstanden in de voor COVID-patiënten in New York. Deze getuigenissen zijn zo huiveringwekkend, dat ik geaarzeld heb om ze te publiceren.

De onthullingen kunnen onwaar zijn. In dat geval dragen ze bij aan , terwijl er al meer dan genoeg angst in de atmosfeer zit.

Ze kunnen ook waar zijn. De verpleegster en de arts komen op mij eerlijk en geloofwaardig over. En als dit waar is dan moet het bekend worden om soortgelijke situaties elders te helpen voorkomen.

Beide video's zijn al snel van verwijderd. Dat is op zich geen reden om ze geloofwaardiger te vinden. Wegcensureren kan ook een slimme methode zijn om misinformatie ‘op te waarderen' in de ogen van niet-mainstream media.

Ik zou zeggen: oordeel zelf.

In beide video's zitten veel medische termen en feiten over medicatie en behandelingsmethoden. Dat is goed, want zo kunnen insiders in de medische sector ze controleren en op hun meritis beoordelen.

Reageer, vul aan, weerspreek, wil ik vooral aan hen vragen. Helemaal onderaan dit artikel kun je een reactie plaatsen.

Alternatieven genegeerd

In de derde video vertelt journalist Karel van Wolferen dat intubatie in veel gevallen helemaal niet nodig is, omdat er andere werkzame middelen zijn met veel minder risico en nasleep.

1 url: https://www.brighteon.com/embed/43ba6397-f228-47f3-ad3a-7ce8677c216f

2 url: https://www.bitchute.com/embed/ibWF2dVzAZFW

Lees verder bij de bron: transitieweb.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Providers mogen data corona niet delen met overheid

Heel Nederland wordt nu gechanteerd met vaccinaties …