in , , , , , , ,

Nieuwe 5G mini-documentaire waarschuwt voor het dreigende gevaar van 5G-antennemasten

Een deel van het voordeel van het bouwen en bezitten van een onafhankelijk videoplatform is dat we belangrijke ’s voor de mensheid kunnen posten die onmiddellijk zouden worden verboden op YouTube, , Twitter of .

Dat komt omdat de techreuzen corrupte, anti-menselijke, criminele organisaties zijn die video’s censureren die zich verzetten tegen hun eigen corrupte financiële belangen.

En elke tech-gigant wil dat overal is, omdat het hen allemaal in staat stelt real-time surveillance op de hele bevolking uit te voeren door heimelijk audio en video van mobiele apparaten te streamen via 5G-datastreams.

Het hele punt van 5G, kort gezegd, is het creëren van ’s werelds meest invasieve surveillancenetwerk dat ook fungeert als een elektromagnetisch wapenplatform dat zich op specifieke individuen kan richten met gerichte stralen van kankerverwekkende straling.

De vuile over 5G wordt volledig onthuld in een verbluffende nieuwe mini- uitgebracht door Brighteon Films.

Met de titel ‘5G: Next Gen Health Dangers’ is de video van 22 minuten hier beschikbaar:

Lees verder bij de bron: worldunity.me


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

150 ‘feestende’ Eritreeërs veranderen Den Haag Centraal in oorlogsgebied, politie massaal gestenigd

Gerald Celente: VS luiden het eerste schot van WO III