in , , , ,

Nieuwe corona-realiteit: Denemarken voert met noodwet verplichte corona vaccinaties in, zal EU volgen?!

Waar we al vaak voor hebben gewaarschuwd, begint nu realiteit te worden: heeft met een noodwet de de macht gegeven om mensen te verplichten een te accepteren.

De Denen lopen daarmee vooruit op het door de EU in voorbereiding zijnde vaccinatiepaspoort, dat in 2022 zou moeten worden ingevoerd, maar door de corona wellicht naar voren zal worden gehaald. Zonder dit vaccinatiepaspoort zal het straks onmogelijk zijn om aan het maatschappelijke leven (school, werk, publieke gebouwen, ziekenhuizen) deel te nemen.

Niemand zal aan dit vaccin kunnen ontsnappen, omdat er een marker in zal zitten (mogelijk een nanochip) die op afstand kan worden gescand.

De Deense noodwet, waarmee strikte quarantaine maatregelen worden opgelegd, blijft in principe geldig tot maart 2021, maar kan natuurlijk eenvoudig worden verlengd of zelfs permanent worden gemaakt, als blijkt dat het coronavirus een ‘blijvertje’ is, zoals experts en politici al hebben laten doorschemeren.

Denen die weigeren zich op corona te laten testen krijgen een boete en mogelijk zelfs gevangenisstraf. Ook zullen ze geen toegang meer krijgen tot winkels, supermarkten, publieke instellingen zoals ziekenhuizen, en het openbaar vervoer.

Concept wet bevatte macht om huizen ‘verdachte’ mensen binnen te dringen

Jens Elo Rytter, rechten professor aan de Universiteit van Kopenhagen, zegt dat de nieuwe maatregelen ‘absoluut de meest extreme sinds de Tweede ’ zijn. Het oorspronkelijke wetsvoorstel was nog draconischer, en had de overheid de macht gegeven om zonder gerechtelijk bevel de huizen van mensen binnen te dringen als de bewoners ervan worden verdacht besmet te zijn met corona.

Na verzet van de oppositie werd deze maatregel geschrapt, maar het is niet ondenkbaar dat dit straks alsnog onderdeel zal worden van de in voorbereiding zijnde EU-wetgeving aangaande het vaccinatiepaspoort. Denemarken heeft op dit moment 914 corona besmettingen, met 4 doden. (1)

Vaccinatiepaspoort begint op christelijke ‘teken van het beest’ te lijken

De wet met verplichte vaccinaties, en zeker het komende vaccinatiepaspoort, zal bij sommige groepen christenen de alarmbellen doen rinkelen. Al tientallen jaren lang ……

Lees verder bij de bron: Xandernieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wilma
11 maanden geleden

Die hele criminele EU is een satanistische bende die ons slaven wil maken. Als ik GEEN vaccinatie wil is er NIEMAND die mij daartoe kan verplichten!!!

Dagmar nevejans
11 maanden geleden

Ze willen van ons allemaal volgertjes maken. Van dag 1 vond ik al bizar dat het de wereld is binnengekomen.
Vertrouw overheid voor geen haar. Geld en macht dat is het spel. Alles op nul? Mensen uitroeien? Spijt me dat ik zo denk want ik ben een zorger. Maar niet naïef.
Heb gevoel dat de mensen in de kou blijven staan.
Het zit overal op, dus ook op producten en cash geld, daar zeggen ze niks van. Mensen lijden inkomsten verlies en hun gezondheid staat op spel. Ze spreken elkaar voortdurend tegen, wat angst brengt bij mens. Geen duidelijke maatregels zorgen voor chaos en dan denken de mensen niet helder, volgen ze gewoon een kudde.

Shadow1100
11 maanden geleden

Een stukje uit het convenant van onze “meesters” (de elite/NWO/illuminatie/etc).

-Wij zullen hun levensspanne kort houden en hun hersencapaciteit zwak, terwijl wij het doen voorkomen dat wij het tegenovergestelde nastreven.
-Wij zullen onze kennis, wetenschap en technieken zo subtiel inzetten dat ze nooit in de gaten krijgen wat er aan de hand is.
-Wij zullen zachte metalen gebruiken, verouderingsversnellers en toevoegingen in voedsel en drinken, ook in de lucht.
-Ze zullen overspoeld worden door gif, overal waar ze gaan of staan.
-De zachte metalen zullen hen het verstand doen verliezen.
-Wij beloven hen geneesmiddelen te vinden maar zullen hen nog meer gif toedienen via de geneesmiddelen.
-Het gif zal geabsorbeerd worden door hun mond, hun huid, ze zullen hun hersenen vernietigen en reproductieve systemen.
-Hun kinderen zullen dood geboren worden en wij zullen de informatie geheim houden. Het gif zal verstopt zitten in hun eten, drinken, de lucht, zelfs hun kleren. Wij zullen gewiekst moeten zijn in het toedienen van het gif want ze zien veel.
-Wij zullen ze aanleren dat het gif goed is met grappige plaatjes en leuke deuntjes. Zij die als vraagbaken dienen zullen in onze dienst zijn om ons gif aan de man te brengen.
-Ze zullen onze producten zien in films waardoor ze er gewend aan raken zonder ooit de echte effecten van onze producten te kennen.

Frank
11 maanden geleden

Er is geen vaccinatie tegen corona dus ook geen inenting

Paul Koudstaal
11 maanden geleden

FAKE NEWS

lux
Antwoord aan  Paul Koudstaal
6 maanden geleden

totdat je die naald in jouw arm voelt prikken….

Paul
Antwoord aan  lux
3 maanden geleden

Blijf elkaar vooral gek maken ..

Ann
10 maanden geleden

ik mag hopen dat bovenstaan fake news is maar het ligt wel precies i het grotere plan… zie dez docu die vandaag online is gegaan. ; MUST see https://www.youtube.com/channel/UCthJtvcJZQgfCHG9QOWXjqw

YWP
10 maanden geleden

Mind blowing om te zien hoe de geïndoctrineerde massa dit hele spektakel tot zich neemt. Honderden Ceo’s die de afgelopen maanden zijn afgetreden bij de grootste corporaties vd wereld op het moment dat de wereld economie (sowieso) zou instorten en toen kwam heel toevallig Covid19 voorbij. Alsjeblieft. Dit is nog maar het voorspel. Straks hebben we een cashless society en verplichte vaccinaties met certificaten. En diegene die niet ingeënt willen worden worden gedwonge N of uitgesloten van het normale leven.
Welcome to the ‘Hunger Games’…
Moet ineens denken aan George Orwell… ????????‍♂️

Coby laan
9 maanden geleden

Mens onterend dit is massamoord

Nieuwe realiteit? Iedere Amerikaan $4500 gratis en voor niks, straks winkelen met kruiwagen vol dollars

Wat blijkt… Duitse grenzen niet zo Corona dicht als voorgesteld: asielzoekers zijn welkom