in , , , ,

Nieuwe corona-realiteit: Denemarken voert met noodwet verplichte corona vaccinaties in, zal EU volgen?!

handboeien en vaccinspuit en geld

Waar we al vaak voor hebben gewaarschuwd, begint nu realiteit te worden: Denemarken heeft met een noodwet de overheid de macht gegeven om mensen te verplichten een coronavirus vaccin te accepteren.

De Denen lopen daarmee vooruit op het door de EU in voorbereiding zijnde vaccinatiepaspoort, dat in 2022 zou moeten worden ingevoerd, maar door de corona crisis wellicht naar voren zal worden gehaald. Zonder dit vaccinatiepaspoort zal het straks onmogelijk zijn om aan het maatschappelijke leven (school, werk, publieke gebouwen, ziekenhuizen) deel te nemen.

Niemand zal aan dit vaccin kunnen ontsnappen, omdat er een marker in zal zitten (mogelijk een nanochip) die op afstand kan worden gescand.

De Deense noodwet, waarmee strikte quarantaine maatregelen worden opgelegd, blijft in principe geldig tot maart 2021, maar kan natuurlijk eenvoudig worden verlengd of zelfs permanent worden gemaakt, als blijkt dat het coronavirus een ‘blijvertje’ is, zoals experts en politici al hebben laten doorschemeren.

Denen die weigeren zich op corona te laten testen krijgen een boete en mogelijk zelfs gevangenisstraf. Ook zullen ze geen toegang meer krijgen tot winkels, supermarkten, publieke instellingen zoals ziekenhuizen, en het openbaar vervoer.

Concept wet bevatte macht om huizen ‘verdachte’ mensen binnen te dringen

Jens Elo Rytter, rechten professor aan de Universiteit van Kopenhagen, zegt dat de nieuwe maatregelen ‘absoluut de meest extreme sinds de Tweede Wereldoorlog’ zijn. Het oorspronkelijke wetsvoorstel was nog draconischer, en had de overheid de macht gegeven om zonder gerechtelijk bevel de huizen van mensen binnen te dringen als de bewoners ervan worden verdacht besmet te zijn met corona.

Na verzet van de oppositie werd deze maatregel geschrapt, maar het is niet ondenkbaar dat dit straks alsnog onderdeel zal worden van de in voorbereiding zijnde EU-wetgeving aangaande het vaccinatiepaspoort. Denemarken heeft op dit moment 914 corona besmettingen, met 4 doden. (1)

Vaccinatiepaspoort begint op christelijke ‘teken van het beest’ te lijken

De wet met verplichte vaccinaties, en zeker het komende vaccinatiepaspoort, zal bij sommige groepen christenen de alarmbellen doen rinkelen. Al tientallen jaren lang ……

Lees verder bij de bron: Xandernieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
54e0dd41495aaf14ea898675c6203f78083edbed5755774d762e78 640 dollars

Nieuwe realiteit? Iedere Amerikaan $4500 gratis en voor niks, straks winkelen met kruiwagen vol dollars

migranten

Wat blijkt… Duitse grenzen niet zo Corona dicht als voorgesteld: asielzoekers zijn welkom