in , , , , , ,

NOS nepnieuws fail: Klimaatverandering(reddingsboten) brengt tropische infectieziekten naar Europa

Tropische infectieziekten komen mede door klimaatverandering ook in regio’s met een milder , en dus in Europese landen, steeds vaker voor. Het gaat om ziekten als knokkelkoorts, chikungunya, zandmugziekte en hersenontsteking, die allemaal door muggen en teken verspreid worden.

Daarvoor hebben wetenschappers vandaag gewaarschuwd op een Europees congres over infectieziekten (ECCMID) in Amsterdam. De ECCMID is het grootste congres ter wereld over infectieziekten.

Er nemen 13.500 artsen en wetenschappers uit 127 landen aan deel.

Knokkelkoorts (dengue), chikungunya, zandmugziekte (leishmaniasis) en door teken overgebrachte hersenontsteking (TBE) kwamen in de meeste Europese landen tot voor kort alleen als geïmporteerde ziekten voor. Reizigers brengen die mee uit de (sub)tropen, bijvoorbeeld uit Caraïbisch en uit Suriname.

Lees verder bij de bron: NOS

Volgens mij is het niet de ‘klimaatverandering’ maar zijn het de ‘reddingsboten’..

Lees de comments onder de tweet…


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
NL overheid = landverraad = NWO
1 jaar geleden

Waarom is de regering niet eerlijk? Waarom liegt de regering tegen ons terwijl wij de overheid betalen?
Waarom is de overheid niet eerlijk over immigranten? Waarom legt de overheid referenda naast zich neer? Waarom liegt de overheid over het klimaat? Waarom is de overheid niet eerlijk over de pharma industrie en het feit dat zgn geneesmiddelen geen middelen zijn die mensen beter maken maar bestrijden de middelen alleen de symptomen zodat mensen die middelen moeten blijven gebruiken tot hun dood. Waarom levert de overheid mensen uit aan de banken die nota bene geld scheppen via fractionele reserve (dus geen enkel risico) terwijl geld scheppen een primaire taak van een overheid zou moeten zijn, waarom koopt de regering ABN/AMRO op voor 30 miljard en verkoopt de bank een paar jaar later voor 15 miljard met de schade voor de burgers, waarom liegt de regering over de begroting en mogen wij niet alles weten, waarom is de regering niet eerlijk over wat de EU in werkelijkheid aan het doen is?

En dit is nog maar een fractie van wat er aan de hand is in dit land.
Ik denk dat de overheid de burgers verraden heeft en nog steeds aan het verraden is. En zo niet zou ik dat graag de overheid/regering graag horen uitleggen met bewijs dat dat niet zo is.

Gasverbod begint uitwerking te krijgen: Rechter verbiedt aardgasvrij maken Amsterdamse wijk

Het IMF begint u klaar te stomen: Tijdperk van Onzekerheid, een nieuw sociaal contract