in , , ,

Ontmaskerd: De wereldwijde figuren achter de schermen van de “vluchtelingencrisis” en de massa-immigratie

De onderstaande, uitstekend gemaakte video is de wellicht met afstand belangrijkste bijdrage om de achtergronden van de massa-immigratie te begrijpen.

U krijgt bijna alles over de wereldwijde netwerken van de machten te weten die dit plan willen doordrukken – koste wat het kost.

Citaat Peter Sutherland, speciale verslaggever van de VN voor migranten:

 “Ik ben vastbesloten om de homogeniteit van de volkeren te vernietigen.”

https://youtu.be/YzTjXQQSvzc

 

Hieronder kunt u de volledige vertaling van bovenstaande video lezen:

MIGRATIECRISIS als SAMENZWERINGSFEIT

De bijdrage hieronder houdt zich bezig met de bevolkingsuitwisseling (“omvolking”) door migratie.

Bij de vluchtelingencrisis gaat het niet om een toevallige ontwikkeling. Het hele scenario werd veelmeer van bovenaf gepland en door elitemensen zoals George Soros doelbewust opgezet.

De citaten hieronder bewijzen dat onze volkeren voor de globale strategen niet meer waard zijn dan kleine pionoffers in hun grote schaakspel! Maar bekijkt u ze zelf:

Bekentenissen van figuren achter de schermen

We zijn er al lang aan gewend geraakt dat zelfs voorzichtige critici van de huidige massamigratie door de politiek en de media onmiddellijk als racisten of ophitsers uitgescholden worden.

Leest u nu echter een paar kleine statements van de grote figuren achter de schermen van de huidige migratiecrisis van wie het daadwerkelijke racisme uitgaat. Het komt voort uit deze internationale vooraanstaande figuren en hoogste waardigheidsbekleders van de globale politiek.

Want zij hebben het thema ras en homogeniteit van de volkeren constant in de mond. En wel met de bedoeling de homogeniteit en het ras te vernietigen.

Het doel van al deze figuren achter de schermen van de migratiecrisis is altijd hetzelfde: de doelbewuste rassenvermenging. Altijd wanneer critici van de onvoorwaardelijke immigratie het thema volkeren of ras in de mond nemen, worden ze hiervoor door de figuren achter de schermen van de migratiecrisis vervolgd.

Alleen de figuren van de schermen van de nieuwe rassenleer zelf mogen ongestraft van volkeren en rassen spreken zonder daarbij zelf als racisten te gelden. Zelfs niet als ze dwangmatig op de vermenging van alle volkeren pochen.

Wie was Richard Nicolaus graaf  Coudenhove-Kalergi?

Een groot voorbereidend denker van de Europese Unie was bezeten van het idee van rassenvermenging. Richard Nicolaus graaf Coudenhove-Kalergi richtte in 1922 de Paneuropese Unie op, de oudste Europese eenheidsbeweging. Hij beschouwde de toekomst van een Eurazisch, negroïde toekomst-ras als bijna voorbestemd.

Al in 1925 schreef Coudenhove-Kalergi letterlijk:

De toekomstige mens zal van gemengd ras zijn. Hedendaagse rassen en klassen zullen geleidelijk verdwijnen als gevolg van ruimte, tijd en het verdwijnen van vooroordelen. Het Euraziatische-negro ras van de toekomst, dat zal lijken op de oude Egyptenaren, vervangt de verscheidenheid van volkeren met een verscheidenheid aan individuen.

Een dergelijke volksverhuizing van de huidige omvang was in de tijd rondom 1925 nog ondenkbaar. Volgde Coudenhove-Kalergi een goddelijke missie of was hij wellicht de uitgever van de handleidingen aan onze huidige politici?

Wie kreeg de Coudenhove-Kalergi prijs?

Angela Merkel. Bij het in ontvangst nemen van de prijs zwei Merkel:

“Deze onderscheiding zal mijn aansporing zijn om mijn werk voor Europa met betrokkenheid voort te zetten.”

Het Kalergi-concept lijkt haar aandrijving te zijn om de zo groot mogelijke vermenging van ALLE volkeren en culturen te bespoedigen.

Iedereen merkt nu dat Merkel haar multiculti- en integratieagenda tot iedere prijs, ongeacht alle kosten en veiligheidsrisico´s voor het Duitse volk, wil doordrukken.

Wie deze feiten en verbanden rondom de vluchtelingencrisis bestudeert, herkent dat dit scenario van bovenaf gepland en door elites zoals George Soros opgezet werd.

De Amerikaanse militaire strateeg Thomas P.M. Barnett zei – citaat:

“Wie zich opstelt tegenover de globale orde dient gedood te worden!”

Thomas P.M. Barnett, een elite-man van het Amerikaanse leger, strateeg en onderzoeker vindt, om de vrede in de wereld te bewaren, dat het noodzakelijk zou zijn om het vlekkeloos functioneren van vier zogenaamde stromen te garanderen:

1) Immigratie

2) Kredieten en investeringen

3) Energie, hoofdzakelijk in de vorm van fossiele brandstoffen zoals gas en olie

4) Militaire macht en veiligheidstroepen

Barnett beweert dat wie zich tegen de rassenvermenging en multiculturele systemen zou keren “immoreel” en “niet bij de tijd passend” zou handelen. En al diegenen die zich verzetten tegen de globalisering wil hij van kant maken.

In “BLUEPRINT FOR ACTION” maakt hij op pagina 282 duidelijk:

“Wie zich tegen de globale orde verzet, moet gedood worden!”

Peter Sutherland, speciale verslaggever voor migratie van de VN, letterlijk:

“De homogeniteit van de volkeren vernietigen.”

Op 30 september 2015 publiceerde de Raad voor buitenlandse betrekkingen een interview met Peter Sutherland.

De Ier is speciale verslaggever van de secretaris-generaal van de VN voor immigratie en ontwikkeling. Sutherland is lid van de Trilaterale Commissie, zat in de leidinggevende commissie van de onheilspellende Bilderberg groep en voorzitter van de raad van toezicht van Goldman Sachs. Hier wordt opnieuw duidelijk het netwerk van politiek en financiële industrie zichtbaar.

Sutherland had het over weerzinwekkende tweets die bij hem binnenkomen. Hij zegt:

“Hoe weerzinwekkender ze worden, des te blijer word ik, want iedere idioot of niet idioot die de tweets leest waarin staat dat ik vastbesloten ben om de homogeniteit van de volkeren te vernietigen, heeft heel erg gelijk. Daartoe ben ik vastbesloten. Als ik het morgen zou kunnen doen, zou ik het doen, inclusief mijn eigen volk.”

Wat zei Nicolas Sarkozy over het thema – citaat:

“Het doel is de rassenvermenging.”

De voormalige president van het EU-land Frankrijk zei al op 17 december 2008 in Parijs ijskoud:

“Wat is dus het doel? Het doel is de rassenvermenging. De uitdaging van de vermenging van de verschillende naties is de uitdaging van de 21e eeuw.

Het is geen keuze, het is een verplichting, het is dwingend! We zullen allemaal op hetzelfde moment veranderen. Ondernemingen, regeringen, onderwijs, politieke partijen en wij zullen ons tot dit doel verplichten.

Als dit niet vrijwillig door het volk wordt gedaan, dan zullen wij als staat dwingend handelen.”

Eurocommissaris Frans Timmermans pleitte letterlijk:

“Mono-culturele landen uitroeien!”

Frans Timmermans, de eerste vicevoorzitter van de Europese Commissie en Eurocommissaris, riep in een toespraak tijdens het zogenaamde “Fundamentele rechten colloquium van de EU” in oktober 2015 de leden van het Europees Parlement ertoe op hun inspanningen te vergroten om

Mono-culturele landen uit te roeien en het proces van de invoering van multiculturele diversiteit bij iedere natie in de wereld te bespoedigen.

De toekomst van de mensen zou niet langer berusten op verschillende naties en culturen, maar op een gemengde supercultuur.

Geen land dient aan de onvermijdelijke vermenging te ontsnappen. Veelmeer moeten de immigranten ertoe aangespoord worden om ook de verst verwijderde plaatsen van de planeet te bereiken, om te garanderen dat er nergens meer homogene samenlevingen zullen blijven bestaan.

Het doel van de Verenigde Naties is:

Tot 180 miljoen immigranten voor Duitsland tot 2050! Duitsland werd aangeraden zijn verwoestende geboortecijfer van 1,3 kinderen per vrouw door middel van massale immigratie te compenseren.

De globale strateeg van de VN, William Swing, zei hierover – citaat:

“Migratie in grote omvang is wenselijk!”

De meest invloedrijke Amerikaanse Think Tank, dus een denkfabriek voor de Amerikaanse politiek, is de “Council on Foreign Relations” (CFR). Op 30 september 2015 organiseerde de CFR een bijeenkomst genaamd “Een globaal antwoord op de vluchtelingencrisis in het Middellandse Zeegebied”, waarvoor vertegenwoordigers van denktanks, de media, de wetenschap, NGO´s en de politiek bijeenkwamen.

Wiliam Swing, de directeur-generaal, vroeg aan Peter Sutherland:

“Peter, u richtte de WHO op, de Wereldhandelsorganisatie, en wel vanwege het vrije verkeer van kapitaal, goederen en dienstverleningen. Waardoor gebeurt dat?”

“Door mensen. Er bestaat nog geen vrije beweging van mensen en dat is het element waarover we het hebben. Wat in werkelijkheid nog ontbreekt:

Migratie in grote omvang is onvermijdelijk, noodzakelijk en wenselijk. Ten eerste moeten we het publieke narratief, het verhaal en de voorstelling over migratie veranderen. Nu is het giftig. Het is giftig. Migratie heeft een slechte naam. De mensen zijn bang.

We moeten tegen hen zeggen dat zij, evenals hun angsten, niets met de werkelijkheid te maken hebben.”

De secretaris-generaal van de VN, António Guterres, eist:

“Massamigratie naar Europa!”

De nieuwe secretaris-generaal van de VN, António Guterres, gaf onlangs heel duidelijk te verstaan dat de migratie naar Europa niet te stoppen zou zijn. De politici hier zouden daarom de wil van de kiezers moeten negeren en zich moeten instellen op de niet te overziene komende ontwikkeling.

Het was ook Guterres die benadrukte dat de Europese staten er volgens hem geen recht op zouden hebben hun grenzen te bewaken. Men zou elk Europees land ertoe moeten dwingen om de met de massamigratie gepaard gaande lasten te delen. Guterres letterlijk:

“We moeten de Europeanen er dus van overtuigen dat de migratie onvermijdelijk is en dat het multi-etnische samenlevingen zijn, die ook multicultureel en multireligieus zijn, die de welvaart produceren.”

Zo sprak degene die van 1999 tot 2005 de president was van de Socialistische Internationale.

Wat hebben de Franse vrijmetselaars ermee te maken?

Franse vrijmetselaars eisen open grenzen!

Het is opmerkelijk dat 28 vrijmetselaarsloges in Europa in een gezamenlijke persverklaring van 7 september 2015 open grenzen voor onbeperkte immigratie eisen en zodoende in overeenstemming handelen met de officiële strategieën van de EU en de regeringen van de meeste lidstaten.

De overstroming van de Europeanen met migranten schijnt voor de overeenstemmende doelen van de vrijmetselarij en politieke beleidsbepalers buitengewoon belangrijk te zijn.

Hoe staat de Duitse regering hier tegenover?

Ook het “Bundesamt für Migration und Flüchtlinge” bekent zich tot het hervestigingsprogramma.

De Duitse overheidskantoren maken er geen geheim van dat zij de gangbare asielprocedures met geraffineerde juridische trucs omzeilen.

Op zijn website schrijft het “Bundesamt für Migration und Flüchtlinge” (BAMF) er openlijk over hoe het door middel van een door de VN voorgeschreven maatregel genaamd “settlement” de illegale zogenaamde duurzame opname van vluchtelingen uit derde landen mogelijk maakt. De maas in de Duitse wet waarvan het BAMF gebruikmaakt, is § 23 alinea 4 van het verblijfsrecht.

Conclusie

Bij de migratiegolf gaat het dus om een doelbewust plan en niet alleen maar om een samenzweringstheorie. Citaat Peter Sutherland, speciale verslaggever van de VN voor migranten:

“Ik ben vastbesloten om de homogeniteit van de volkeren te vernietigen!”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron

Lees verder bij de Bron: Ontmaskerd: de wereldwijde figuren achter de schermen van de “vluchtelingencrisis” en de massa-immigratie | E.J. Bron

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
honest accounts 600x400 600x330

Hoe de wereld profiteert van Afrika’s rijkdom

climate

We hebben het overleefd: 2016 was een rampjaar voor het klimaat, bevestigt rapport