in , , , ,

Merkel: Het VN-migratiepact is juridisch bindend en moet voor alle VN landen bindend worden

leugens 1544906695
OpenClipart-Vectors / Pixabay

Maandenlang hebben voorstanders van het VN-migratiepact ons verteld dat het pact niet bindend was. Het antwoord aan de vele burgers van natiestaten wereldwijd die landenspecifieke verzoeken hebben ondertekend, was dat het niet-bindend was, dus er was niets om je zorgen over te maken, het zou goed zijn.

Het enorm tegengestelde en rampzalige document verklaart dat onbeperkte migratie wordt behandeld als een mensenrecht, waardoor de term ‘illegale ' wordt afgeschaft, en elke kritiek op migratie als haatdragende taal wordt gecriminaliseerd.

Dit pact zal onze grenzen letterlijk wissen.

De vraag die gesteld is of de landen die weigerden te ondertekenen, nog steeds verplicht zijn om lid te zijn van de VN, de meeste mensen waren van mening dat dit alleen van invloed zou zijn op de ondertekenaars.

Nu weten we het. In een openhartige uitwisseling met de Duitse bondskanselier heeft de heer Hebner van de AfD toegegeven dat het juridisch bindend is. Eveneens, dat het als regel zal worden aangenomen voor alle VN-lidstaten die eenmaal zijn ingevoerd.

Mr. Hebner vraagt:

“U kunt zelf duidelijk zien dat de woordvoerder van Marokko tijdens de conferentie benadrukte dat de overeenkomst juridisch bindend was. Hij zei duidelijk, in letterlijke zin, dat er een overeenkomstige wettelijke band bestaat voor alle landen die deelnemen, evenals een verplichting tot implementatie.

U en uw delegatie hebben geen enkel bezwaar tegen die verklaring opgeworpen, maar het werkeloos aanvaard. Ik zou willen benadrukken dat de parlementaire motie niet op de conferentie werd gepresenteerd. “

Het antwoord van mevrouw bevestigde niet alleen wat wij al lang vermoedden, de bewering dat het inderdaad bindend is, maar dat zodra het is gestemd en geaccepteerd is, zal het voor iedereen geldig zal zijn:

“Dus dan, tijdens de Algemene Vergadering van de VN volgende week, zal het pact opnieuw ter discussie worden gesteld en zal een besluit worden genomen over de vraag of het akkoord zal worden aanvaard.

Op dit moment kan een lidstaat een stem eisen. Wanneer twee derde van de vertegenwoordigde landen ermee instemt, is het voor iedereen geldig. Dat is hoe meerderheidsbesluitvorming werkt. “

https://youtu.be/XnX6uBFySEY

Lees verder bij de bron: voiceofeurope.com

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
censuur 1544013381

Nederland gaat arme landen helpen met klimaatregels en jawel ook meefinancieren

zakken 1544959379

Ondanks waarschuwingen: Bezoekers contactloos bestolen tijdens Dickensfestijn in Deventer