in , ,

Over de Covid prikken met grafeenoxide

53e0d1404d57a414f1dc8460962a3f7f1d37d8f85257714f762c72d0904e 640 access denied

Men zegt dat er grafeenoxide in de covidprikken zit. Dat is wel even schrikken, want wat is dat en wat doet het? Grafeen is een rooster van koolstofatomen.

Het is slechts één atoom of een nanometer dik. Een nanometer is een miljardste meter, dus een miljoenste millimeter.

Het is alleen zichtbaar onder een elektronenmicroscoop en die heb ik niet, maar anderen wel en zij hebben het vaccin daarmee bekeken. Zij zeggen: er zit grafeenoxide in.

0uJeGY2iPZ9kwtUcw

Grafeen heeft talloze toepassingen, zelfs medische. Wikipedia zegt:

Ook in de medische wereld zijn toepassingen voor grafeen bedacht. Het kan in het lichaam worden gebruikt voor onder andere medicijntransport. Dankzij het relatief grote oppervlak van grafeen, kunnen er (kanker)medicijnen aan vast gemaakt worden om vervolgens door het lichaam getransporteerd te worden door het grafeen.

De covid-prik is natuurlijk geen echt medicijn, maar een mRNA-prik. Het mRNA dringt cellen binnen en dwingt deze om spike-eiwitten aan te maken. Deze hebben dezelfde vorm als de stekels van het covid virus, zodat het afweersysteem tegen deze cellen in actie komt.

Op die manier zou het afweersysteem leren om het covid virus te herkennen en te bestrijden voor het kwaad kan doen. Het resultaat kan echter ook zijn dat het afweersysteem op hol slaat en zich tegen uw eigen lichaam keert!

Dat noemt men een cytokinestorm en dat lijkt me geen leuke manier van doodgaan. Hoewel ik geen medische opleiding heb en dus lang niet alles snap, wist ik dit reeds in april van dit jaar.

Dat komt door dit artikel: 18 redenen waarom ik geen Covid-vaccin wil

In 2004 veroorzaakte een poging tot vaccinatie hepatitis bij fretten

In 2005 werden muizen en civetkatten ziek en vatbaarder voor corona-virussen nadat ze gevaccineerd waren

In 2012 werden de fretten ziek en stierven. En in deze studie ontwikkelden muizen en fretten longziekte.
In 2016 leverde deze studie ook longziekte op bij muizen.

Het typische patroon in de hierboven genoemde studies is dat de kinderen en de dieren prachtige antilichaam-responsen produceerden na te zijn gevaccineerd. De fabrikanten dachten elke keer dat ze de jackpot hadden gewonnen.

Maar het probleem ontstond telkens wanneer de kinderen en dieren werden blootgesteld aan de wilde, natuurlijke versie van het virus.

Dan deed zich een onverklaarbaar verschijnsel voor dat Antibody Dependent Enhancement (ADE) werd genoemd, ook bekend als Vaccine Enhanced Disease (VED), waarbij het immuunsysteem een “cytokinestorm” produceerde (d.w.z. een overweldigende aanval op het lichaam), en de kinderen/ of de dieren stierven.

De fabrikanten van deze gevaarlijke covid prikken weten dat ook en daarom hebben ze iedere vorm van aansprakelijkheid uitgesloten! Maar een cytokinestorm blijkt slechts een van de mogelijke gevaren.

Ook het grafeenoxide in de covidprik blijkt gevaarlijk: Highwire: de grotere bedreiging – grafeenoxide

Del Bigtree, onderzoeksjournalist en presentator van de Amerikaanse talkshow ‘The HIGHWIRE’ heeft enige tijd gewacht met het naar buiten komen van de informatie over grafeenoxide in Covid-injecties.

Het is buitengewoon confronterende informatie en nog meer reden om geen prik te halen omdat je “niet buitengesloten wilt worden”.

Informeer uzelf. Er komt steeds meer naar buiten over de schadelijkheid van het “vaccin”. De ondertiteling kunt u rechtsonder in het scherm aanzetten. Klik op ‘cc’ en selecteer ‘Nederlands’.

De video is Nederlands ondertiteld en duurt een uur. Ik kan hem hier helaas niet embedden, dus link even door. De video bevat goede informatie, al lijkt het einde een beetje op science fiction.

Maar Elon Musk wil naar Mars, dus wie weet wat de elite nog van plan is. De gevaren of gevolgen van grafeenoxide lijken op die van covid: een zware longontsteking kan het gevolg zijn.

Ook blijkt er grafeenoxide te zitten in de griepprik! Die blijkt ook  ….

Lees verder bij de bron: BOUblog

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
george guidestones greg maybury

In de laatste fase van onze menselijke vrijheden – Covid-1984 ontmoet Brave New Normal

2615932423 cb3164d970 sheeple1

Universiteit van Duisburg-Essen: Geen verhoogd sterftecijfer als gevolg van ‘COVID-19’ in Duitsland