in

Rapport martelingen VS, 80.000 mensen ontvoerd, Al Qaida had niets met 9/11 te maken

Thierry Meyssan van het Voltaire netwerk heeft inzage gekregen in het rapport over de martelpraktijken van de VS. Uit dat rapport, dat hij slechts in kleine deeltjes heeft mogen in zien, blijkt dat El Qaida helemaal niets van doen had met 9/11 en dat in tegenstelling tot de 119 gevallen van ontvoering zonder rechtszaak, zonder verweer, etc. er maar liefst 80.000 mensen wereldwijd ontvoerd zijn door de VS.

Het rapport kun je downloaden door op de afbeelding te klikken.

rapport_marteling2014

Verder blijkt dat de verklaringen die afgenomen werden vrijwel allemaal gefabriceerd werden. De beulen martelden de gevangenen niet maar conditioneerden hen om de juiste antwoorden te ontvangen. De middelen die daarbij gebruikt werden zijn bij de beesten af, mens onwaardig, land of staat onwaardig. Obama kan nu wel de vermoorde onschuld spelen en stellen dat; Amerika is geweldig. Als wij fouten maken dan geven wij dit ruiterlijk toe! Maar de stukken die ze toegeven zijn ook gelogen en Obama heeft dit geweten. Wij weten waar de 119 gevangenen zijn die wij al jaren voorgeschoteld krijgen als wij weer eens bang moeten worden van een nieuwe terroristische organisatie zoals ISIS of IS, wat niets meer en niets minder is dan een verlengstuk van de VS en Israël om via een andere weg hun doelen te behalen.

Lees verder via Rapport martelingen VS, 80.000 mensen ontvoerd, Al Qaida had niets met 911 te maken.

Foto via cliff1066™


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
johan
5 jaren geleden

De oud minister van Justitie in Duitsland “Herta Däubler-Gmelin” – sprak de waarheid en uit haar hart -na de aanslagen 11/9. Alle aanslagen zijn een onderdeel voor de totstandkoming en omvorming van de Westerse maatschappij en Globalisering. Het huidige economisch Markt-en verdienmodel -is afkomstig van de Joodse econoom ‘Milton Friedman’ [leerling van Leon Strauss]. Inmiddels is bekend dat marktdenken en de Europese cultureel [traditioneel] geen vrienden van elkaar zijn. Daarom zal er altijd spanning blijven bestaan tussen Europa en de VS. Het Neoliberale systeem is economisch gebaseerd op een verdienmodel. Dit heeft onder meer tot gevolg dat onze Eu maatschappij automatisch “asocialer –onveiliger -en crimineler” wordt. In een neoliberaal systeem is ook geen plaats meer voor bezinning -wel voor chaos en sociale verschraling. Voorts ligt in een Neoliberaal maatschappijmodel “normeloosheid – respectloosheid en immoreel gedrag” opgesloten. In een Neoliberale maatschappij zal de gezondheid van mensen aanzienlijk verslechteren agv. tweedeling. Voorts zal de Elte en machthebber het oude “samenlevings-model” keihard tegenwerken -door de samenwerking tussen mensen te verhinderen. De natuurlijke biotoop van de mens is een samenleving. Samen waren we immers sterk. “SAMEN” -daar is de Elite bang voor. Deze twee verschillende maatschappij modellen wordt op termijn een clash tussen het Avondland Europa [plus Rusland] -tegen de individuele geweld-maatschappij de US aan de andere kant.

Leon
5 jaren geleden

,
De Verenigde Staten dient zich [ook achteraf] -over heel wat zaken Juridisch te verantwoorden. Punt is : er bestaat geen rechtbank voor -en niemand durft deze staat aan te pakken.
,
De VS heeft nog een probleem -de publieke opinie is in grote getale tegen dit bestuur

Sem
4 jaren geleden

De media is in handem van dezelfde verantwoordelijken.
Daarom komt de waarheid van -en over alle aanslagen nooit aan het licht

Handelsovereenkomsten, de EU en het IMF

DNB over financiele hulp voor burger: Geen optie