in

Rapport martelingen VS, 80.000 mensen ontvoerd, Al Qaida had niets met 9/11 te maken

Thierry Meyssan Voltaire netwerk heeft inzage gekregen in het rapport over de martelpraktijken van de VS. Uit dat rapport, dat hij slechts in kleine deeltjes heeft mogen in zien, blijkt dat El Qaida helemaal niets van doen had met 9/11 en dat in tegenstelling tot de 119 gevallen van ontvoering zonder rechtszaak, zonder verweer, etc. er maar liefst 80.000 mensen wereldwijd ontvoerd zijn door de VS.

rapport kun je downloaden door op de afbeelding te klikken.

rapport_marteling2014

Verder blijkt dat de verklaringen die afgenomen werden vrijwel allemaal gefabriceerd werden. De beulen martelden de gevangenen niet maar conditioneerden hen om de juiste antwoorden te ontvangen. De middelen die daarbij gebruikt werden zijn bij de beesten af, mens onwaardig, land of staat onwaardig. Obama kan nu wel de vermoorde onschuld spelen en stellen dat; Amerika is geweldig. Als wij fouten maken dan geven wij dit ruiterlijk toe! Maar de stukken die ze toegeven zijn ook gelogen en Obama heeft dit geweten. Wij weten waar de 119 gevangenen zijn die wij al jaren voorgeschoteld krijgen als wij weer eens bang moeten worden een nieuwe terroristische organisatie zoals ISIS of IS, wat niets meer en niets minder is dan een verlengstuk van de en Israël om via een andere weg hun doelen te behalen.

Lees verder via Rapport martelingen VS, 80.000 mensen ontvoerd, Al Qaida had niets met 911 te maken.

Foto via cliff1066™


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Handelsovereenkomsten, de EU en het IMF

DNB over financiele hulp voor burger: Geen optie