in ,

Rutte’s onderste steen boven: Onderzoek naar MH17 gaat verder in Nederland

Het onderzoeksteam van de Onderzoeksraad voor Veiligheid is teruggekeerd uit . Het onderzoek naar de oorzaak van de vliegtuigramp met vlucht van Malaysia Airlines wordt voortgezet in . Dat heeft de Onderzoeksraad maandag bekendgemaakt. Binnen enkele weken moet een eerste onderzoeksrapport klaar zijn.

Het internationale team van vijfentwintig onderzoekers heeft de afgelopen weken voldoende informatie verzameld. Voor de analyse van de gegevens en het schrijven van het eerste rapport is het niet langer noodzakelijk het werk in Oekraïne te vervolgen, zo laat de Onderzoeksraad weten.

Binnen enkele weken verwacht de raad een rapport met de eerste bevindingen te kunnen presenteren. Het rapport is gebaseerd op gegevens die de onderzoekers de afgelopen tijd hebben vergaard uit radarbeelden, satellietfoto’s, gegevens van de luchtverkeersleiding en de zwarte dozen.

via FOK!frontpage.

Foto via Aero Icarus


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

‘Mobiele kassasystemen niet veilig’

Russische boycot : Nederland wil groente en fruit gaan vernietigen