WHO slaat alarm: grootste mazelenepidemie in Europa in tien jaar

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Wereld Wordt Wakker schreef:

    Vroeger zou ik gedacht hebben aan toevalligheden en besmetting, maar tegenwoordig is moedwillige besmetting het eerste waar ik aan denk door een partij die dit doet om druk uit te oefenen (dus afpersing) of om snel veel geld te verdienen (in dit geval dure vaccins verkopen) of beide.
    Dat is de wereld waar we heden ten dage in leven ….. Wij kunnen onze overheden niet meer vertrouwen (en misschien konden we ze wel nooit vertrouwen), we kunnen onze medische zorg (en met name de pharma industrie) niet vertrouwen, we kunnen onze banken niet vertrouwen, we kunnen onze religies niet vertrouwen (Paus is satanist en neemt deel in rituele moorden van kinderen), we kunnen onze geschiedenis boeken niet vertrouwen …. en zelfs onze bijbelvertaling niet.
    Voor zolang het duurt is er internet en daar is heel veel te vinden zolang de criminelen achter de schermen niet kans zien om het internet af te sluiten voor die partijen die zij niet op internet willen. Dus TV uit en zoek maar youtube en bekijk de vele presentaties ….

Heb jij er iets over te zeggen?