in ,

Terreur verzonnen en opgeschaald

bew politie

In Amsterdam gebeurt het, althans dat moet de bevolking denken, Amsterdam, de hoofdstad en “Metropool” van de wereld NOT ! Voor de zoveelste maal wil Amsterdam schitteren in een voortrekkersrol, na Parijs en Antwerpen moeten ook hier bewapende mensen op straat aanwezig zijn. Een goed plan wordt het genoemd. Amsterdam had het maar heeft het niet langer. De stad die bekend is om zijn hoeren en coffeeshops, voor het gemak vergeten we de tulpen en de molens.

Die hele terreurdreiging wordt zwaar overdreven, we moeten onze privacy inboeten en tolereren dat wij , de gezelligste mensen van de wereld, met of zonder handelsgeest in hokjes gestopt worden. De een is vluchteling. De ander bijstander dan wel profiteur van de samenleving. Europa brengt niets goeds voor de burger, laat staan voor de Nederlander.

Vluchtelingen zijn moordenaars en uitgesproken gevaarlijk, we lezen een krantenbericht dat Zweden de stroom indamt. en Moord op een blonde schone Zweedse die niet eerst verkracht wordt schept een nieuwe HYPE. Gevaarlijke mensen die vluchtelingen. Doodsbang worden we ervoor, ze verkrachten , stelen ons werk en als klap op de vuurpijl vermoorden ze je ook nog ?

Dank regering voor de kalmerende acties dat politieagenten worden uitgerust met zware wapens in Amsterdam. Waarschijnlijk cadeau na afname van 25 vaten olie door onze bondgenoten Saoedi Arabië. Schietinstructie komen onze agenten nu al te kort, en dan mogen ze gaan “maaien” in Amsterdam ? Slecht plan en heel slecht idee ! Dan de politiebond, die zegt eigenlijk dat de leiding geen oog heeft voor de problemen. Het budget heeft toegelaten nieuwe flits apperatuur in te zetten. Ja de boete macheine moet volop draaien toch ? Dat veel boetes onwerkelijk zijn, bussen met 240 km/h in bebouwde kom geflitst worden, en men zegt dat bussen dan nog laat zijn ? Ja dat zet men aan het denken. Als de pistoolmitrailleur ook de kogels aan de achterzijde eruit blaast zijn we niet ver verwijderd van de zoveelste materiële zeperd bij de nationale . Het leger is wegbezuinigd, de kleding van onze militairen is een aanfluiting, maar politie inzet met dezelfde wapens ? ( moeten ze ook pang png roepen of gewoon “prrrrrrrrrrrr” )

Laten we ons verrassen, onze nationale trots een politieman met een uzi op de buik. Ik zeg NIET DOEN ! Stel je voor dat ze een snelheidscontrole mogen uitvoeren en de flits gun aanzien voor het nieuwe standaard materiaal. Dan gaan die terroristen er hard vandoor !

Laten we nu eens kalm blijven, nadenken en ervaring opdoen hoe het werkelijk op de straat eraan toe gaat. Veel mensen op straat, met rollator, fiets, brom/snorscooter, auto's en ZZP'ers. Polen die hun vuurwerk afleveren voor 2017 in hun busjes, de zwarte markt in Beverwijk die overspoelt wordt met verkopers van heerlijke Arabische gerechten. Het goede van veel werelden die hier bij elkaar komen. Terreur ? Jazeker, we willen af van hardwerkende mensen, ouderen en gehandicapten. Onze regering neemt strenge maatregelen ! Ze laten bevolkingsgroepen versterven, geen werk geen eten, de donkere medemens in jabella is een terrorist ! Ook een verkrachter/aanrander. Bezuinigen heet in de volksmond “” nu. We moeten meedoen met de rest van Europa en wellicht de wereld, wat is zonder ? Nu dat antwoord is simpel en voor de hand liggend. Een nep-parlement met een doofpot, een criminele organisatie als toonaangevende politieke partij, en heel veel politici die niet kundig zijn en maar wat bedenken om de autochtone bevolking een rad voor ogen te draaien. De terrorist heeft een maatpak aan, gepoetste schoenen en een blauw oranje logo in het verenigingswapen. Zijn hulpje ? Laten we die Indo-Piet noemen, een clown die spuitbusjes smurfenverf weggeeft, en het volk valse informatie voorspiegelt.

Lees verder bij de Bron: Urubin

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
7730a24930e4d6b2b7c75036 640 medicijnen1

Tros Radar: Medicijnen genezen niet

5791460046 a9282e84ca pinpas1

DNB: U bent verliefd op uw pinpas, lees hier waarom dat fout is