in

Terwijl u afgeleid wordt door de Corona-hype, lijft EU snel Albanië in

geralt / Pixabay

Terwijl we allemaal anderhalve meter afstand moeten houden tot elkaar in de , gebruikt de deze tijd doodleuk om intiemere toenadering te zoeken tot Alboevië, een quasi-Europees land waar vijftig procent van de bestaat uit drugs- en mensenhandel en het verhandelen van gestolen auto's.

Zoals Ank Bijleveld en de denken dat ze nog wat extra opgedoken over hun Irakese burgerdoden kunnen begraven in het mediamassagraf van de -pandemedia, zo zien de virologe virulente Verhofstadtjes van dit continent hun kans om de groeipotentie voor criminaliteitscijfers in het Europese eenheidsideaal nog een flinke duw in de rug te geven.

Was al de bedoeling, maar ze drukken dat door in een periode waarin de Europese Unie als “staatsvorm” haar absolute NUTTELOOSHEID al wekenlang openlijk aantoont door als eerste de deuren te sluiten toen er iemand in het Berlaymont een keer droog kuchte, en als antwoord op alles niet verder komt dan ….

Lees verder bij de bron: GeenStijl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
via ad.nl

Dit land is ziek: De media bepalen wie premier van Nederland is?!

Over de “nieuwe” minister van Rijn: PvdA’er die Nederlandse verzorgingsstaat tot op bot uitkleedde