in

Terwijl u afgeleid wordt door de Corona-hype, lijft EU snel Albanië in

geralt / Pixabay

Terwijl we allemaal anderhalve meter afstand moeten houden tot elkaar in de supermarkt, gebruikt de Europese Unie deze tijd doodleuk om intiemere toenadering te zoeken tot Alboevië, een quasi-Europees land waar vijftig procent van de economie bestaat uit drugs- en mensenhandel en het verhandelen van gestolen auto’s.

Zoals Ank Bijleveld en de vvd denken dat ze nog wat extra opgedoken leugens over hun Irakese burgerdoden kunnen begraven in het mediamassagraf van de corona-pandemedia, zo zien de virologe virulente Verhofstadtjes van dit continent hun kans om de groeipotentie voor criminaliteitscijfers in het Europese eenheidsideaal nog een flinke duw in de rug te geven.

Was al de bedoeling, maar ze drukken dat door in een periode waarin de Europese Unie als “staatsvorm” haar absolute NUTTELOOSHEID al wekenlang openlijk aantoont door als eerste de deuren te sluiten toen er iemand in het Berlaymont een keer droog kuchte, en als antwoord op alles niet verder komt dan ….

Lees verder bij de bron: GeenStijl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Rapporteren

2 Comments

Laat een reactie achter
  1. Het zou me niet verwonderen als die hele criminele EU hierachter zit, samen met satanist Rutte. Dit hele geval stinkt als de ziekte. De bevolking in paniek brengen en ondertussen ons verder verkopen. Een machtsgreep is de enige oplossing voor ons.

Iedereen vindt er iets van, jij ook?

via ad.nl

Dit land is ziek: De media bepalen wie premier van Nederland is?!

Over de “nieuwe” minister van Rijn: PvdA’er die Nederlandse verzorgingsstaat tot op bot uitkleedde