in

EC wil Balkanlanden EU in rommelen met miljardeninvesteringen voor snelwegen en digitale economie

De wil de komende zeven jaar 9 miljard euro uittrekken om Balkanlanden klaar te stomen voor de Europese Unie. Dat , Montenegro, Albanië, Noord-Macedonië, Bosnië en Kosovo slechts beperkte of haast geen enkele vooruitgang hebben geboekt om aan de eisen voor toetreding tot de te voldoen, maakt niets uit.

Investeringen in nieuwe snelwegen en groene en digitale economieën brengt daar vast verandering in!

Deze zes westelijke Balkanlanden hebben haast niets, of in ieder geval véél te weinig, gedaan om in aanmerking te komen voor toetreding tot de EU. Wat de redenen ook mogen zijn, de conclusie is helder: het lukt ze niet.

Dan zou je als weldenkend mens dus zeggen: ‘Dan wachten we net zo lang tot jullie de boel wél op orde hebben en praten we daarna verder.’

Maar dat duurt ze bij de Europese Commissie allemaal te lang. Nee, die willen alvast investeren in snelwegen en duurzaamheid, dan komt de rest (zoals onafhankelijke rechters, persvrijheid en de ) later wel.

Er ging al eerder 3,3 miljard euro aan coronasteun naar toe, wat ze in die regio nog niet echt verder heeft geholpen.

Waar komt die expansiedrang toch

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Weg met deze criminele EU !!!!
5 maanden geleden

Het antwoord op het waarom van deze expansie is heel simpel: het zijn de elite van banken corporaties die uitbreiding zoeken en Sinterklaas spelen in arme landen die betaald worden door de burgers in de rijkere landen en waar de revenuen voor banken en bedrijven uitsluitend bij de elite terecht komen.

Burgers zijn er de afgelopen twintig jaar zeer sterk financieel op achteruit gegaan en het beleid van de EU is niet minder dan desastreus voor de burgers. Dus waar haalt het EU politbureau de arrogantie vandaan om te willen uitbreiden?

Deze EU is nooit democratisch gekozen en bij een stemming onder de burgers over de hele EU kan de conclusie niet anders zijn dat de burgers zeer ontevreden zijn over de prestaties van de EU.
Vandaar dat de EU nooit een stemming zal houden omdat ze ook wel weten dat ze worden weggestemd.

Neem alleen al de onderwerpen immigratie, klimaat beleid en Corona die door de EU op schandalige manier zijn behandeld om deze EU voor 100 procent naar de vuilnisbak te verwijzen.

Privacy-experts willen dat minister landelijke uitrol CoronaMelder stopt

Brief aan jou: Een grimmig wetsvoorstel | ons land in een ontluisterende situatie…