in ,

Tuinkabouters van DENK na aanslag Amsterdam CS: ‘Meer aandacht voor rechts-extremisme’

7118420905 a09151598d kabouter

Er is net een terroristische aanval in Amsterdam CS geweest. Alhoewel het I-woord nog niet is gevallen, lijkt het duidelijk uit welke hoek de steekpartij komt: de dader was namelijk een Afghaanse migrant, en de slachtoffers waren Amerikanen. Toch wil DENK vooral de aandacht vestigen op extreem-rechts. Dat zou namelijk pas écht het grote gevaar zijn, meld DDS.

Inmiddels is de rook omtrent de aanslag op Amsterdam CS afgelopen vrijdag goeddeels opgetrokken. Het station is weer open, treinen rijden weer, Nederlanders zijn nog altijd nuchter… en de politieke partij DENK bestaat nog altijd uit een stel gewetenloze tuinkabouters.

Ditmaal hebben we het over de grote man van DENK Amsterdam, Mourad Taimounti die natuurlijk (volgens Mourad Taimounti, althans) heel erg meeleeft met de slachtoffers. Maar nog meer leeft Taimounti mee met het DENK-propagandaverhaal dat je altijd de schuld moet geven aan Geert Wilders, het Forum voor Democratie of aan extreem-rechts.

Wat natuurlijk prima is als er iets gebeurd waar Wilders, FVD en/of extreem-rechts schuld aan hebben. Maar na een aanslag van een Afghaanse messentrekker gaan lopen wauwelen over hele en halve nazi’s…. ja, dan leg je je sinistere politieke agenda toch wel héél erg bloot

“TAIMOUNTI: ‘ER IS OOK EEN BEPAALDE HYPOCRISIE. IK HEB OOK PAS GELEDEN EEN ARTIKEL GELEZEN DAT ER EEN MAN IS AANGEHOUDEN VANWEGE EEN TERRORISTISCH MOTIEF. DAT WAS ALLEEN VANUIT RECHTS-EXTREMISME EN DAAR IS WAT MIJ BETREFT VEEL TE WEINIG AANDACHT VOOR. ALS JE OOK ZIET WAT ER AFGELOPEN WEEK GEBEURD IS IN EUROPA, MET AANVALLEN OP MIGRANTEN. IK VIND DAT NOGAL WAT. WE MOETEN OP BEIDE KANTEN SCHERP ZIJN. WE MOETEN HET NIET EENZIJDIG BEKIJKEN.’”

Zoals de onvolprezen Bassie & Adriaan-baron zou zeggen: frikandel, zak patat, uilskuiken. Drommels, drommels en nog eens drommels…

Lees ook eens verder bij de bron: Stop de Bankiers

Photo by JelleS cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
bqxhz87s2qy

Is hij een genie? Wie snapt wél het dividendverhaal van Rutte..?

Mark Rutte van de Roverheid bew 550x350 351x185

Rutte en de schuldenberg