in , ,

DENK wil minister Blok boosmensen op tribune tijdens debat

Schermafbeelding 2018 09 03 om 23.35.11

-boevenpak gaat publieke tribune volstouwen met handlangers om multiculti-miskennende Blok te intimideren

Het reces van de is nog niet voorbij, of de boeventactieken van DENK worden alweer van stal gehaald. Ditmaal om een minister te intimideren die zei waar het wat hem betreft op stond met betrekking tot de multiculturele samenleving in .

Even zoveel mogelijk Blok-haters de Tweede Kamer binnenhalen, zo is het idee van DENK. “Om jouw geluid te laten horen,” zo hitst DENK hun supporters op.

We weten dat DENK niet vies is van een boeventrucje hier of een intimidatietactiekje daar. Toen Sylvana Simons wegging bij de enge Kuzu-club, kreeg ze een proces aan haar broek.

Toen bleek dat BNNVARA een mini- aan het maken was over een schandalige nepnieuwscampagne, werd er via een ronkend YouTube-filmpje karaktermoord gepleegd op de betrokken journalisten.

https://www.facebook.com/DenkNL/photos/a.1551593525125435/2201957593422355/?type=3

En nu moet minister Blok het ontgelden, omdat de beste man zeer sceptisch tegenover de multiculturele samenleving staat. Dat is natuurlijk heiligschennis bij DENK, en dus komen ze met strongarm-acties aanzetten om minister Blok eens even goed te laten zweten in de Tweede Kamer.

Zo wil de partij van Kuzu, Öztürk en Azarkan de gehele publieke tribune van de Tweede Kamer tot de nok toe vullen met boze DENK-aanhangers. Om die minister die er van die stoute rechtse denkbeelden op nahoudt eens even goed te laten zweten.

Om die ellendige Blok eens te laten zien wie er nu de baas is.

Lees ook eens verder bij de bron: Stop de Bankiers

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
WTCgroundzero

Docu: September 11 – The New Pearl Harbor

eerste nederlandse spaarrekening

Dom, dommer, domst: Recordbedrag aan spaargeld op onze bankrekeningen