in

Volkert van der G. wint opnieuw rechtszaak: Staat moet dwangsom en proceskosten betalen

De Staat moet Volkert van der G. vanwege een ‘vormfout’ ruim 2.700 euro aan proceskosten en een dwangsom betalen.

De minister vergat een handtekening te zetten, waardoor de Apeldoorner en oud-inwoner van Wageningen de rechtszaak bij de Raad van State won.

Dat blijkt uit een vanochtend gepubliceerde uitspraak. Van der G. wilde inzage in zijn persoonsgegevens, maar de minister reageerde te laat op dat verzoek.

Saillant: het is al de tweede keer dat de oud-Harderwijker een dwangsom krijgt uitgekeerd vanwege een vormfout in deze procedure.

Inhoudelijk maakt het allemaal weinig uit, maar volgens de Raad kan ‘dit niet door de beugel’.

De juridisch sterke Van der G. heeft overigens al lang inzage in zijn …..

Lees verder bij de bron: gelderlander.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Triest
1 jaar geleden

Opvallend en tragisch dat goede mensen worden vermoord en dat kwalijke lieden altijd weg lijken te komen …. Heeft dat iets met wiskunde te maken + * – = – ?

scherpschutter1943
1 jaar geleden

Een normale burger laat het wel uit het hoofd om tegen de staat te gaan procederen in zo’n geval, omdat de kosten van rechtsbijstand voor de gemiddelde nederlander te hoog zijn om die zelf te betalen, dit gelet op het belang van de zaak. De proceskosten zijn meer dan de opbrengst van het proces. Alleen de laagste inkomens in dit land kunnen een beroep doen op door de staat gesubsidieerde rechtsbijstand en dan ook nog in bepaalde gevallen. De iets meer verdienenden, moeten de proceskosten, inclusief de avocaat, zelf betalen en maar afwachten of ze het proces winnen. Zo niet in het geval van Folkert van de Graaf. Dit lid van de club van de milieudefensie, wordt bijgestaan en gefinancierd door de stichting milieudefensie, waar door van de Graaf risicoloos kon procederen, dit in tegenstelling tot niet criminele nederlanders. Aardig om te vermelden dat de stichting milieudefensie miljoenen subsidie krijgt van de nerlandse staat. Van U dus. Dat stelt milieudefensie dan ook in de gelegenheid om op vele fronten tegen de staat procederen en de staat ook op andere manieren de voet dwars te zetten. Dat daardoor het leven van veel anderen wordt verziekt (boeren, tuinders, veehouders, e.d.) interesseert deze terroristenclub geen moer. Hoewel ik het niet weet, verdenk ik milleudefensie er ook van dat zij toen der tijd niet alleen de moord op Pim Fortuijn hebben beraamd maar ook het vuurwapen hebben geregeld en betaald waarmee Pim door van de graaf werd doodgeschoten. Dus, nog v erder doorgeredeneerd, is Pim met belastinggeld afgemaakt. Voor meer info over milieudensie, zie het boek “de 4e wereldoorlog, het pad van Marx naar Allah” van Pieter Siebelt.

Kabinet heeft zeker 400 miljard om ons te redden van de Coronacrisis

Stapje voor stapje: Ook Delftse buurtbewoners worden lastiggevallen met islamitische oproep tot gebed