Voorbeeldfunctie? Het wagenpark van de rijksoverheid bestaat vrijwel geheel uit benzine en diesel slurpers

neno57 / Pixabay

Dit vind je misschien ook leuk...

Reageer mee...

Eén reactie op “Voorbeeldfunctie? Het wagenpark van de rijksoverheid bestaat vrijwel geheel uit benzine en diesel slurpers”

 1. Koos Kuch schreef:

  Ik geloof niet dat dit bericht helpt om de overheid zuiniger met haar geld om te laten gaan.
  En dit bericht helpt ook niet om de overheid wat zuiniger met ons geld om te laten gaan.

  Als ik willekeurig een auto van overheid bekijk dan ziet die auto er altijd als nieuw uit alsof hij net uit de garage komt. Dat zie ik in andere landen nergens !!!!!!
  En bij burgers kun je dat helemaal niet zeggen.
  Zelfde bij overheidsgebouwen. Er is vrijwel geen overheidsgebouw ouder dan 20 jaar, maar particuliere woningen zijn vrijwel altijd ouder dan 50 jaar.

  En nu wil de schrijver de overheid in dure electrische auto’s hebben? Waarom de overheid aanmoedigen om nog meer geld uit te geven? Straks zien ze dit artikel nog als een aanmoediging.
  Ik snap dat niet !!!

  Overigens zie ik die overstap naar electrisch niet zo gauw gebeuren.
  Want waar moet die electrische energie vandaan komen? Als aardgas centrales, kolencentrales en oliegestookte centrales moeten verdwijnen en zonne energie en windmolens geen milieuverbetering zijn en qua investeringen veel duurder zijn (naast energieopslagproblemen en ruimtebeslag).
  Of zou de overheid aan Thorium LFTR of Free Energy systemen denken? …. Maar dat kan ik mij van deze regering / overheid van historici en juristen onmogelijk voorstellen …..

Discuseer je mee?

Close