in , , ,

YouTube overweegt de knop ‘Ik vind dit niet leuk’ te verwijderen vanwege klachten van videomakers, gekwetste gevoelens

youtube 1549655797
TymonOziemblewski / Pixabay

Tegenwoordig overweegt al om het duimpje omlaag te gaan verwijderen, om ‘ een glimmende vrolijke plek te houden'. Het uitschakelen van de “afkeer” -knop is om “mobs” om aan te pakken. 

Een artikel van The Verge schrijft dat “dislike mobs”, groepen mensen zijn die boos zijn op een bepaalde maker of een bepaalde en besluiten om een ​​georganiseerde aanval uit te voeren om het negatief te beoordelen. Het is een probleem dat YouTube eerder heeft gezien en een probleem waar videomakers over hebben gepraat.

Video's met een groot aantal niet-vind-leuks worden minder aanbevolen voor mensen om naar te kijken en kunnen uiteindelijk het kanaal van de maker beschadigen. Opdat we niet vergeten, is het hele punt van het hebben van een hekel-knop om mee te beginnen, het kunnen uiten van je ongenoegen met inhoud die makers uitbrengen.

Hiermee lijkt zelfs de kleine duimknop op YouTube blijkbaar te beledigend. Hoewel het bedrijf zegt dat deze ideeën nog steeds ‘lichtjes worden besproken', bieden ze videomakers de voorkeur om aan te geven dat ze geen beoordelingen op hun video's willen, vergelijkbaar met de manier waarop opmerkingen kunnen worden uitgeschakeld.

De directeur van projectmanagement bij YouTube verklaarde in een recente video aan videomakers: “Een andere [optie] vereist meer gedetailleerdheid wanneer iemand down-down gaat. Als je een downvote gaat geven, moet je misschien een vinkje plaatsen bij de reden waarom je deze video niet leuk vindt. Dat zou de maker meer informatie kunnen geven, en het zou kijkers ook laten pauzeren in plaats van het alleen maar impulsief te doen. Aan de andere kant is dat ingewikkeld om te bouwen, ingewikkeld om te verzamelen en vervolgens om de resultaten door te geven aan de maker van Analytics of Creator Studio. ”

Zelfs het bedrijf geeft toe dat het verwijderen van de knop “niet democratisch is”, omdat niet alle voorkeuren van georganiseerde groepen mensen zijn. Tom Leung, directeur projectmanagement bij YouTube, denkt dat het een moeilijke manier is om te bewandelen en denkt na over wat platflorms zoals Valve's Steam recentelijk hebben gedaan: een histogram onder de beoordelingsscores implementeren om te proberen potentiële kopers te laten zien wanneer recensies kunstmatig zouden kunnen zijn.

De UI-ontwerper voor Steam schreef onlangs een blog over waarom histogrammen zinvol zijn.

“Als potentiële koper is het eenvoudig om tijdelijke verstoringen in de beoordelingen te herkennen, te onderzoeken waarom die vervorming is opgetreden en zelf te bepalen of het iets is waar u om geeft”, zegt hij.

“Deze aanpak heeft het voordeel dat niemand kan voorkomen dat een beoordeling wordt ingediend, maar dat er iets meer inspanning van de kant van potentiële kopers vereist is. Het heeft ook het voordeel dat u kunt zien hoe de beoordelingen van een game zich in de loop van de tijd hebben ontwikkeld, wat geweldig is voor games die als services werken.”

Andere videomakers drongen erop aan dat YouTube een functie implementeert waardoor je een aanzienlijk deel van een video moet bekijken voordat een afkeeroptie beschikbaar komt.

Leung heeft het probleem in deze video verder besproken met makers van inhoud:

Lees verder bij de bron: Zero Hedge

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
20741627928 ca28e24557 oarfish

Japan op aardbeving en tsunami-alarm nadat ZEVEN gigantische diepzeevissen dood zijn gevonden

politie dna analyse

Eng! Justitie zoekt mogelijkheden om iedereen te verplichten DNA af te staan, ook al ben je geen verdachte