in , ,

Zelfmoordcommando Rutte blaast woningmarkt compleet op: 40% minder huizenbouw

Koop nog snel een huis….

We naderen het punt dat we kunnen zeggen dat dit kabinet niet meer actief Nederland bestuurt, maar actief de grond in boort. Ál-les dreigt inmiddels te verzanden in lastenverzwaringen, stilstand, verlies van werkgelegenheid en obstructie.

Een nieuwe voorspelling over de woningmarkt in de nabije toekomst moet alle alarmbellen laten rinkelen.

Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Dat principe is onder mensen zeer gangbaar, maar bij het kabinet werkt dat niet zo. Dat leeft met het motto dat wie het laatste komt en het hardste schreeuwt, het eerste geholpen wordt.

Zo gaat het ook om omgaan met crises. Migratiecrisis, daklozencrisis, armoedecrisis… en welke crisis besluit de overheid als eerste aan te pakken? De stikstofcrisis.

Een crisis die vooralsnog meer theoretisch in aard lijkt dan een reeël gevaar voor Nederland, maar toch moet omwille van de stikstof een steeds groter deel van ons land straks op straat slapen. Want we gaan minder bouwen door de stikstof.

En in een land met nog altijd een bevolkingsgroei is dat natuurlijk funest.

Maar ja, die heilige stikstof, hè? Zet die betonmolens maar stil en rijd de hijskranen maar naar de schroot. Wij worden stikstofvrij, dus mensen gaan maar fijn creperen op straat! Dit kabinet stelt prioriteiten:

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Help mee JDreport.com online te houden

Rapporteren

2 Comments

Laat een reactie achter
  1. Kabinet?,… O ja dat is die ploeg die wakker wordt als er een groep voor de deur staat.

    Want volgens een antwoord op een brief,.. is de burger, maar een burgertje waar het kabinet geen aandacht aan kan besteden.

  2. Die stikstof- en CO2 waanzin moeten eindelijk eens stoppen. We hadden zure regen, gat in de ozonlaag en noem maar op. Dat was allemaal iets voor even en dan hoorde je er niets meer van. Hier gaat het net zo mee en als het land straks helemaal naar de verdoemenis is komen ze erachter dat het onzin is. Dat ze maar meer bomen planten en niet kappen en al helemaal niet naar de criminele EU luisteren met hun sprookjes over beplantingen. Het moet eindelijk eens ophouden met die waanzin.

Iedereen vindt er iets van, jij ook?

Planten zuiveren de lucht binnenshuis blijkt hoax

Ohjee: Turkije begint maandag met terugsturen IS’ers naar land van herkomst