in , ,

Zelfmoordcommando Rutte blaast woningmarkt compleet op: 40% minder huizenbouw

Koop nog snel een huis….

We naderen het punt dat we kunnen zeggen dat dit kabinet niet meer actief bestuurt, maar actief de grond in boort. Ál-les dreigt inmiddels te verzanden in lastenverzwaringen, stilstand, verlies van werkgelegenheid en obstructie.

Een nieuwe voorspelling over de woningmarkt in de nabije toekomst moet alle alarmbellen laten rinkelen.

Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Dat principe is onder mensen zeer gangbaar, maar bij het kabinet werkt dat niet zo. Dat leeft met het motto dat wie het laatste komt en het hardste schreeuwt, het eerste geholpen wordt.

Zo gaat het ook om omgaan met crises. Migratiecrisis, daklozencrisis, armoedecrisis… en welke besluit de overheid als eerste aan te pakken? De stikstofcrisis.

Een crisis die vooralsnog meer theoretisch in aard lijkt dan een reeël gevaar voor Nederland, maar toch moet omwille van de een steeds groter deel van ons land straks op straat slapen. Want we gaan minder bouwen door de stikstof.

En in een land met nog altijd een bevolkingsgroei is dat natuurlijk funest.

Maar ja, die heilige stikstof, hè? Zet die betonmolens maar stil en rijd de hijskranen maar naar de schroot. Wij worden stikstofvrij, dus mensen gaan maar fijn creperen op straat! Dit kabinet stelt prioriteiten:

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Planten zuiveren de lucht binnenshuis blijkt hoax

Ohjee: Turkije begint maandag met terugsturen IS’ers naar land van herkomst