in

Zombievirus krijgt door Coronavirus voet aan de grond

1435375593 e1b60f2308 sheeple
Photo by AZRainman

Het begint erop te lijken dat er naast het coronavirus nog een gevaarlijk virus rondwaart op deze planeet.

Hoe kan het anders dat de mensheid de meest idiote dingen accepteert en nog maar weinigen in staat blijken zelf na te denken.

Niet alleen in ons land hebben we te maken met een coronawet, ook in Groot-Brittannië gebeurt precies hetzelfde. Ook daar stemmen de politici massaal voor een wet om de vrijheid van burgers letterlijk weg te nemen.

In het Engelse parlement is nu een wet aangenomen met 333(!) stemmen voor en 1 tegen, waarbij mensen gedwongen kunnen worden om zichzelf in strikte quarantaine te plaatsen, waarbij voor hen die ongehoorzaam zijn een boete kan volgen van 10.000 Engelse ponden (11.000 euro).

De wet heet de zelfisolatiewet en daarin staat dat wanneer iemand positief heeft getest voor corona of in nauw contact is geweest met iemand anders die positief is getest of een kind heeft die in die categorie valt, zij zichzelf moeten isoleren (opsluiten) voor een periode van tot 14 dagen.

Dan staat er ook in de wet op welke manier deze zal worden gehandhaafd. En daar spreken ze bij handhaving over “bevoegde personen”. Dit kan volgens de wet heel ruim worden geïnterpreteerd, want het kan een politieman zijn, maar ook een door het Ministerie van Binnenlandse Zaken benoemde beambte of een beambte benoemd door de lokale autoriteiten.

Al deze mensen hebben de bevoegdheid om wanneer iemand de quarantaineregels verbreekt deze terug te brengen naar de plek van zelfisolatie. Deze bevoegde mag daarbij “redelijk geweld” gebruiken indien nodig om er zo zorg voor te dragen dat de wet wordt nageleefd.

Dit betekent dat bijvoorbeeld een gemeente mag besluiten om werknemers van hen die normaal het plantsoen schoffelen te benoemen tot bevoegd quarantaine ambtenaar. Kortom, de Staat en de lokale autoriteiten krijgen ongekende bevoegdheden om ervoor te zorgen dat deze wet wordt nageleefd.

En op de manier waarop de maatschappij zich ontwikkelt heb je straks de ene helft van de bevolking die gevangen zit in zelf quarantaine terwijl de andere helft als bevoegd quarantaine beambte de straten afstruint op zoek naar overtreders.

En wanneer je dan wordt gepakt krijg je in eerste instantie een boete van 1.000 pond die dan na een aantal keren gesnapt te zijn kan oplopen tot 10.000.

De grote vraag bij dit alles is natuurlijk: wie definieert wat “redelijk geweld” is?

En wie gelooft in vaccinaties en de hoop heeft dat het na de vaccinaties allemaal wat beter zal worden, komt ook bedrogen ook.

De beruchte Amerikaanse Dr. Mengele, ook bekend als Dr. Fauci, waarschuwt de bevolking nu al dat ook na vaccinaties de maskers verplicht blijven, evenals de anderhalve meter. Dit zeker tot aan 2022, waarna die maatregelen uiteraard zullen worden verlengd.

Hoewel de griep is verdreven door corona, blijven mensen zich toch massaal inenten tegen de griep.

Maar er is slecht nieuws voor die mensen want een nieuw gepubliceerd wetenschappelijk onderzoek toont aan dat mensen die een griepvaccinatie hebben gehaald een grotere kans hebben om dood te gaan aan de gevolgen van covid-19 dan zij die dit niet hebben gedaan. Dit betreft een onderzoek van mensen die 65 jaar of ouder zijn.

Dit onderzoek onder leiding van de Mexicaanse professor Christian Wenkel bevestigt hetgeen wij in een eerder artikel schreven over het feit dat mensen eerder doodgaan aan covid-19 als ze een griepvaccin hebben ontvangen en dat dit niet alleen geldt voor oudere mensen.

Paul Blokhuis heeft dat onderzoek van Wenkel waarschijnlijk ook gezien en maakt daar onmiddellijk heel handig gebruik van:

Lees verder bij de bron: Niburu.co

Photo by AZRainman cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
messen 1568098664

Gaat het nu los? Tweede poging tot aanslag in Avignon

57e4d0474352a414f1dc8460962a3f7f1d37d8f85257714a7c287ad79f4b 640 france flag

Ook Frans consulaat-generaal in Saoedi-Arabië doelwit van aanslag