in ,

5G is Russische roulette met onze gezondheid: we zijn onderdeel van onderzoeksproject COSMOS

Ik liep vanmiddag een buurtkroegje binnen en laat de barkeeper nou net een artikel over 5G aan het lezen zijn. Dat is wel héél toevallig…

De kop: “Staatsliedenbuurt 5G ready”.
Wat een títel!

Al lezend ontdek ik het volgende:

Ik lees dat samen met vijf andere Europese landen lètterlijk een laboratorium is voor onderzoek naar de gevolgen van !! Deze andere landen zijn: , , , en .

Het project heet COSMOS en nu 5G geïnstalleerd is, dan wel geïnstalleerd wordt, wil men dit project graag voortzetten tot 2023.

Het valt me op dat er twee kankeronderzoek-instituten meedoen aan dit project, waaronder één dat direct onder de ressorteert.

Ik sta er nogal beteuterd naar te kijken. Wij zijn de proefkonijnen van de Universiteit Utrecht en Wageningen University en nog zo’n paar instituten! Honderdduizenden mensen worden daarbij gevolgd om de lange termijn gezondheidsseffecten te achterhalen.

OK, het is helemaal helder nu…

Nederland is samen met vijf andere landen onderdeel van een groot medisch !

Dat zou prima zijn geweest als ze dat VOOR de uitrol hadden gedaan. Nu komt het neer op een schademeting achteraf.

Het is Russische roulette met onze .5g proefkonijnen

5G folder

Voor goede informatie over 5G lees de folder Eerlijk over straling

Lees verder bij de bron: Transitieweb


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wilma
8 maanden geleden

De dictatuur van de Haagse en EU criminelen gaat steeds verder. Weg met dit moordenaarskabinet

NL burgers als guinee pigs gebruikt zonder toestemming burgers
8 maanden geleden

Is deze zeer omstreden 5G test zeer uitgebreid met de bewoners van de staatslieden buurt besproken en hadden die geen enkel bezwaar om als guinea pig te worden gebruikt ???
Ik vermoed dat het anders is gegaan en dat de Gemeente niets aan de burgers heeft verteld. En uiteraard is een buurt gekozen waar vaak buitenlanders niet lang verblijven in de diverse hotels, zodat klachten nooit goed kunnen worden verzameld.
En het lijkt me zeer onwaarschijnlijk dat de centrale overheid niet betrokken is geweest bij dit besluit.

Overigens zijn de gevaren van hoog frequente electromagnetische straling bij defensie volledig bekend.
Je hoeft maar even op internet te zoeken en de links vliegen om de oren (al heeft Google geprobeerd 5G links zoveel mogelijk te vermijden).

Het zou de regering volledig openheid had betracht en het zou Rutte CS hebben gesierd als zij de proef op het BInnen hof zouden zijn gestart, maar de lafaards hebben wijselijk voor die eer bedankt. En zo heeft ook Brussel onmiddellijk besloten 5G niet daar uit te rollen. De schoften.

En waarom is de regering niet openlijk met het 5G naar buiten gekomen?
Deze regering is heel crimineel bezig en het moment komt steeds dichterbij dat burgers in opstand komen.

MIjn dringend advies aan iedereen: sluit U aan bij de Nationale Bond Overheidszaken en stel bewindslieden hoofdelijk aansprakelijk voor alle gevolgen.

Lees ook onderstaande link :

Is COVID-19 = 5G ?

https://beforeitsnews.com/prophecy/2020/05/5g-whistleblower-coronavirus-test-spreading-virus-you-cannot-catch-the-coronavirus-unless-you-take-the-covid-19-test-or-covid-19-vaccines-exposing-the-covid-19-lie-great-videos-2511687.html

Stop de Nieuwe Wereld Orde en stop de regering !!!!
8 maanden geleden

Blijkbaar vindt de NL regering dit het nieuwe normaal: een technisch apparaat bouwen, dat uitrollen en dan lokaal kijken of er geen doden vallen … De fabrikant van 5G apparatuur, Huawei, zegt dat zij nooit onderzoek heeft gedaan naar gezondheidsaspecten … en ook de exploitanten van de apparatuur die 5G uitrollen hebben nooit enige test uitgevoerd (geven zij toe in een US senaat ondervraging).
De ex-CEO en een ex-technische specialist van Vodafoon hebben aangegeven dat 5G absoluut niet veilig is en dat dat bij de top van de bedrijven bekend was.
Experts van electromagnetische wapensystemen hebben aangegeven dat 5G straling levensgevaarlijk is.
Toch vindt de NL regering dat 5G wel kan worden uitgeprobeerd …. Wat is dat voor gekte?

Voor wie denkt dat het allemaal zo’n vaart niet loopt is het nu tijd om even verder te denken aan wat de Nieuwe Wereld Orde wil met 5G :
5G is niet ontwikkeld om mensen snel internet te bieden of om sneller films te kunnen downloaden.
Als men dat denkt moet men wel erg snel wakker worden …

5G dataverkeer is de absolute wens van de Nieuwe Wereld Orde waarmee een enorme hoeveeldaad data van burgers kan worden ingelezen via mobiele telefoon, PC’s, camera’s met gezichtherkenning, camera’s met trajectcamera’s boven wegen, betaalverkeer met betaalpassen en nog veel meer met als uiteindelijk doel om mensen op alle mogeljke manieren te kunnen controleren en precies van iedereen te weten wat hij doet of zelfs wil gaan doen.
Dit is niets minder dan een ongelooflijke inbreuk op de menselijke vrijheid en dat betekent dat mensen moetn uitvoeren wat een compoter zegt wat zij moeten doen. Prbeer maar eens een 5k/hr boete aan te vechten en dat de rechter op geen enkele wijze wil luisteren naar de interpretatie van de menselijke bestuurder. En dit is dan het beging.
Via een gigantisch AI computersysteem heeft de Nieuwe Wereld Orde dan de absolute macht in de wereld en zijn mensen niet meer dan een slaaf van het systeem. En wie tegen werkt wordt onmiddellijk uit de weg geruimd.
Dit is waar de Nederlandse regering aan mee werkt ….

Een troost: Rutte, TImmermans en mensen in de regering die denken met de grote jongens mee te mogen doen …. totdat zij zelf worden bedankt voor hun verraderlijke job en worden doodgeschoten of onder de guillotine mogen.

Kinderen met epilepsie in UK bij 5G ....
8 maanden geleden

5G test in UK. Kinderen met verlammingsverschijnselen en epilepsie verschijnselen.
Wanneer gaan overheden luisteren ?????

https://beforeitsnews.com/prophecy/2020/06/the-2nd-wave-the-planned-60ghz-millimeter-wave-attack-in-schools-1st-cases-of-post-installation-5g-poisoning-2511944.html

Explosieve recordgroei zorguitgaven 2019

Handig joh, die open grenzen: Maandenlange rooftocht Roemeense bende, tientallen bejaarde slachtoffers