in ,

Advocaat Wiersum werd niet beschermd: Geweigerd?!

conspiracy 1569241789
Xpics / Pixabay

“Onze rechtsstaat is krachtiger dan ooit. We zullen de rechtsstaat verdedigen met vastberadenheid.” Dat heeft minister Ferd Grapperhaus van Justitie vrijdag in Arnhem gezegd bij de 75-jarige herdenking van de Slag om Arnhem.

Grapperhaus verwees naar de moord op de Amsterdamse advocaat Derk Wiersum, volgens hem een vaandeldrager van de rechtsstaat.

Grapperhaus is de geallieerde strijders uit de Tweede Wereldoorlog dankbaar, zei hij, omdat nadat zij de oorlog hadden gewonnen, mensenrechten zijn vastgelegd.

“Wie die rechten schendt moet er rekening mee houden dat hij zich daarvoor vroeg of laat zal moeten verantwoorden”, aldus de bewindsman.

Als je mooie woorden achter elkaar zet, krijg je holle frasen….

Meneer de dienaar des “konings” heeft de tijd van zijn leven. Hij staat in het middelpunt van de belangstelling en staat pal voor de “rechtsstaat”. Wat die “rechtsstaat” precies inhoudt, is een raadsel. Door er zo over te praten, wordt de “rechtsstaat” een soort persoon, een underdog, die moet worden geholpen van een wisse dood.

Het maakt het gebral van een ambtenaar des te overbodiger, wat dat betreft doet hij niet veel onder voor het ongekozen staatshoofd en zijn loopjongetje, beiden “geschiedkundigen” te Leiden “afgestudeerd”.

De advocaat in kwestie stond alom bekend als een integer en eerlijk man, ondanks de eed op de “koning” wat natuurlijk en volslagen dooddoener is. Je kunt geen eed van trouw afleggen op iemand die onschendbaar is. Alsof je zit te vissen in een beerput in de hoop op een goede vangst.

Hij is geliquideerd door een professionele killer, geen tienerjochie, vergeet het maar. En die professionele killer is allang en breed uit dit land verdwenen. Het is waarschijnlijk noodzakelijk om deze moord in de schoenen van een “onschuldige” te schuiven, vanwege “doorpakken, goed recherchewerk, alerte acties en verantwoording nemen”, de methode Grapperhaus c.s.

Maar toch rommelt er iets.

Nauwelijks nadat de schoten waren gelost, verscheen ergens een opmerking, over het feit dat Wiersum had gevraagd om bescherming. Maar …….

Lees verder bij de bron: HERSTEL DE REPUBLIEK

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
rode loper 1569260992

BAM! Brussel rolt rode loper uit: bootmigranten mogen automatisch doorreizen

jihad ned

Alleen in Nederland: Vijf jihadisten mogen Nederlands paspoort toch houden