in , , ,

Belachelijke stikstofmaatregelen versnellen de invoering van CO2 belasting

52e6dc414b55b114a6da8c7ccf203163143ad9e65b53774a772b 640 zuurstof

Wij moeten oppassen met het belachelijk maken van menneke Rutte met zijn 0,07%.

Figuren als Klaver c.s. met hun groene hersenpan worden hiermee in de kaart gespeeld. Hoe belachelijker de maatregelen, werkelijk iedereen vindt dat, hoe sneller draconische maatregelen als het uitmoorden van de boerenstand gaat beginnen.

“We gaan de veestapel niet halveren, vergeet het maar. We gaan hem compleet uitroeien.” Quote van de nieuwe minister van kaalslag. “Bossen, weg ermee, ze staan alleen maar in de weg en slopen het CO2 verdienmodel.”

Want het klimaatprobleem is een lang voorbereid verdienmodel. De heersende kaste laat hun echt de kaas niet van het brood eten. Misschien is deze hele stikstofcrisis wel bedoeld om een nog veel grotere slag te slaan.

Want, wat als de opwarming van de aarde en klimaatverandering alleen maar het gevolg zouden zijn van “weersbeïnvloeding” door private clubjes die meer dan 350 patenten hebben laten registreren? En dat al honderd (100) jaar? Die patenten zijn bedoeld om het weer op allerlei mogelijke manieren te manipuleren, zodanig, dat ze de mens en de door hem veroorzaakte overbevolking de schuld van kunnen geven.

Het invoeren van de CO2 belasting is een miljarden business. Klimaat is kolossaal geld verdienen, sprak ‘menneke’ Rutte enige tijd geleden – hij is het al weer vergeten, wij …..

Lees verder bij de bron: HERSTEL DE REPUBLIEK

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
lachen 1567530522

Die 72.000 nieuwe banen door klimaatakkoord blijken er toch 0 te zijn

income tax 491626 640

Belastingdienst op de schopstoel, politiek is de grote boosdoener