in , , ,

Belachelijke stikstofmaatregelen versnellen de invoering van CO2 belasting

Wij moeten oppassen met het belachelijk maken van menneke Rutte met zijn 0,07%.

Figuren als Klaver c.s. met hun groene hersenpan worden hiermee in de kaart gespeeld. Hoe belachelijker de maatregelen, werkelijk iedereen vindt dat, hoe sneller draconische maatregelen als het uitmoorden van de boerenstand gaat beginnen.

“We gaan de veestapel niet halveren, vergeet het maar. We gaan hem compleet uitroeien.” Quote van de nieuwe minister van kaalslag. “Bossen, weg ermee, ze staan alleen maar in de weg en slopen het CO2 verdienmodel.”

Want het klimaatprobleem is een lang voorbereid verdienmodel. De heersende kaste laat hun echt de kaas niet van het brood eten. Misschien is deze hele stikstofcrisis wel bedoeld om een nog veel grotere slag te slaan.

Want, wat als de opwarming van de aarde en klimaatverandering alleen maar het gevolg zouden zijn van “weersbeïnvloeding” door private clubjes die meer dan 350 patenten hebben laten registreren? En dat al honderd (100) jaar? Die patenten zijn bedoeld om het weer op allerlei mogelijke manieren te manipuleren, zodanig, dat ze de mens en de door hem veroorzaakte overbevolking de schuld van kunnen geven.

Het invoeren van de CO2 belasting is een miljarden business. is kolossaal verdienen, sprak ‘menneke’ Rutte enige tijd geleden – hij is het al weer vergeten, wij …..

Lees verder bij de bron: HERSTEL DE REPUBLIEK


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wilma De Jong-Schobbe
1 jaar geleden

Er is GEEN stikstof/CO2 en klimaatprobleem. Dat hebben de Haagse criminelen zelf gecreëerd door massaal bomen te kappen, die stikstof en CO2 nodig hebben om ons van schone lucht te voorzien. Het gaat ze alleen om de duiten en nergens anders om.

John
1 jaar geleden

Co2 probleem is een gecreëerd probleem dat niet bestaat. De 100 km maatregel is door de vvd geaccepteerd, om grotere maatregelen dadelijk door te kunnen drukken. Zo zal de verlaging van de energiebelasting wel niet doorgaan, agv. de niet voorziene stikstofcrises. De koopkracht verbetering gaat ook niet door, maar de belastingen zullen wel omhoog gaan agv. de niet voorziene stikstofcrises. We worden dus weer aardig in de maling genomen.

Die 72.000 nieuwe banen door klimaatakkoord blijken er toch 0 te zijn

Belastingdienst op de schopstoel, politiek is de grote boosdoener