in , , ,

China begint nu al aan ontwikkeling 6G-netwerk

Er zijn nog maar amper -netwerken in de wereld, maar is al officieel begonnen aan de ontwikkeling van een 6G-netwerk.

Het Chinese Ministerie van en Technologie start twee werkgroepen die de nieuwe 6G-technologie gaan bouwen, aldus CNBC.

Het project bevindt zich op het moment in een vroege onderzoeksfase. Volgens vice-minister Wang Xi is het nog niet duidelijk hoe het project precies zal lopen, en moet nog worden vastgelegd wat een 6G-netwerk definieert.

Huawei-CEO Ren Zhengfei zei in september ook aan 6G te werken, maar dat het project nog niet ver gevorderd is. Het zou nog “een lange tijd duren” totdat de technologie commercieel wordt aangeboden.

In werd al eens onderzoek gedaan naar 6G. Daarbij wordt gemikt op een snelheid van 400 gigabit per seconde.

5G-uitrol gestart

China activeerde eerder deze maand de eerste delen van zijn 5G-netwerk. Dat was een jaar eerder dan gepland: initieel hoopte China vanaf 2020 de uitrol van 5G te starten.

Op veel plekken in de wereld is 5G nog niet beschikbaar. In Nederland lopen er een aantal tests, maar wordt het mobiele netwerk nog niet aangeboden.

5G biedt hogere internetsnelheden met een lagere vertragingssnelheid. Het netwerk moet hierdoor ideaal worden om bijvoorbeeld auto’s op afstand te besturen.

Lees verder bij de bron: time2wakeup.me


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Gladiator
1 jaar geleden

“en moet nog worden vastgelegd wat een 6G-netwerk definieert.”

De definitie van 6G is echt niet zo moeilijk en ik weet ook echt niet waarom ze daar in China zo moeilijk om doen namelijk 6G staat voor de uitrol van Virtual Reality en nu we dan toch bezig zijn gooi ik de definitie van 7G er ook maar gelijk uit want verder hoeven we simpelweg niet meer te gaan en dat is AI oftewel Artificial Intelligence…..

Nog vragen????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

En iedereen is straks vrij en blij dat we allemaal zo’n mooi snel vlug rap voor alles te hebben en zelfs nog mooier en sneller dan…………..ehhhhhhhhh, kan niemand meer weten want dan zit iedereen mooi in de Cloud en wordt er voor je gedacht. En wee je gebeente als je niet juist denkt, dan wordt dat heel eenvoudig, ja echt, heel eenvoudig en simpel bijgestuurd door een officer van de gedachten of staatspolitie….

Mooi toch, zo’n totaal achterlijk geworden dom gehouden en nooit niets meer bijgeleerd schapenvolk, ik bedoel dus de ooit eens zo ongelooflijk KRITISCHE Nederlander!!!

God samme zeg, wat is er van overgebleven…

En ja, als je het mij vraagt is het hoog tijd voor een algehele RESET….

Welterusten allemaal, mooi verder discussiëren met kereltje Rutte, vrouwtje Ollongren, en de rest van dat achterlijke corrupte pedofiele tuig wat daar op onze kosten zit te debatteren over Sinterklaas, milieuhoax, CO2 hoax, stikstof Hoax enz enz enz!!!!!

Gladiator

Deze nieuwe systemen zijn de nachtmerrie van de Deep State

Provincie Zuid-Holland stuurt brandbrief naar kabinet: ‘Grote zorgen over financiën gemeenten’