in

De Coronacrisis moet met de kennis van nu een andere naam krijgen: Coronaschandaal!

54e3d54a4a54b10ff3d8992cc52036761d39c3e45551724977297ad094 640 schandaal

Miljoenen mensen over de hele wereld zijn het slachtoffer van de angst campagne. Paniek heerst. Dag na dag is de aanhoudende impact van desinformatie in de media over het ‘Killer Virus’ overweldigend.

Nu veel dingen wat duidelijker worden in deze Corona-crisis, roeren zich steeds meer mensen die vragen aan de ‘officials’ om verantwoording af te leggen over de hele gang van zaken. De grote groep mensen die nu toch echt willen weten hoe het zit, stuurt aan op een grondige inventarisatie van de feiten. En dat belooft nogal wat. Want ook al denken sommige mensen dat dit verhaal wel met een sisser afloopt, de kans is levensgroot dat er een wereldwijd schandaal volgt.

En op de ‘social media’ zijn intussen tal van open brieven te vinden. Brieven vol onbegrip en verbijstering, waarin de regering wordt aangemaand om het gezonde verstand te gebruiken en meer naar het volk te luisteren…

De coronafraude is nu de grootste misdaad tegen de menselijkheid geworden.

De coronamaatregelen zoals lockdown, verplichte mondkapjes, afstand houden en quarantaine dienen alleen om mensen in paniek te houden-niet om de bevolking tegen corona te beschermen-,zodat Big Pharma en Big Tech grote winsten maken met hun PCR-testen,die vormden de basis voor wereldwijde lockdowns.

De coronamaatregelen die op basis van testresultaten worden genomen,hebben inmiddels vele mensenlevens geëist en hebben talloze bedrijven verwoest en mensen bankroet gemaakt.In de Filippijnen worden mensen zonder mondkapje door het hoofd geschoten.In Australië worden mensen opgepakt als ze geen mondkapje dragen of het mondkapje anders dragen dan opgelegd…

Coronapandemie is een PCR-testpandemie.Wetenschappelijk gezien kan de PCR-test geen infectie aanduiden.PCR stoffen identificeert kwalitatief- niet kwantitatief, waarbij de genetische sequenties van virussen worden gedetecteerd, maar niet de virussen zelf.

De PCR-test voor het opsporen van een infectie werd bedacht door de Duitse professor Christian Drosten.Begin januari 2020 ontwikkelde dhr. Drosten z’n PCR-test met deze basiskennis.

Die zou dan een infectie met SARS-Cov-2 moeten vinden.Zonder het Wuhan-virus uit China te hebben gezien en met niet meer dan geklets op social media dat er iets gaande was begon hij wat te rommelen op z’n computer en knutselde een PCR-test.

Hiervoor nam hij een oud SARS-virus, hopend dat het voldoende matchte met de vermeende nieuwe virusstam uit Wuhan.

Hij stuurde z’n computerknutselwerk naar China om te kijken of de patiënten daar positief zouden testen. Dat gebeurde.Dat was genoeg voor de WHO om de pandemie uit te roepen en te zeggen dat de wereld de PCR-test van Drosten moest nemen om infecties te vinden van het SARS-Cov-2-virus…

John P A Ioannidis- een van de grootste epidemiologen van onze eeuw-publiceerde onlangs zijn berekeningen van de dodelijkheid van Covid-19.Zijn conclusie over de dodelijkheid van het virus is als volgt:

Lees verder bij de bron: The Balkans Chronicles

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
5832854745 3d6e570cda fukushima1

Japan gaat naar verwachting meer dan een miljoen ton radioactief water in de Stille Oceaan dumpen

white toilet paper roll on brown wooden table

COVID-1984: Demonisering van andersdenkenden is begonnen