in ,

Deze 9/11 video van 57 seconden mocht nooit meer uitgezonden worden

Een verslaggever staat voor het brandende Pentagon waar zojuist het vermeende naar binnen gevlogen is. De reden dat dit beeldfragment slechts een keer uitgezonden is, heeft alles te maken met wat hij net daarvoor geobserveerd heeft en hetgeen de verslaggever beschrijft. Luister naar zijn verslag waarin hij expliciet zegt dat er geen bewijs is dat een vliegtuig het gebouw geraakt heeft.

Hij zegt: “Ik keek naar het enorme gapende gat dat in het Pentagon geslagen is. Van dichtbij observeerde ik dat er geen bewijs is dat er ergens in de buurt van het Pentagon een vliegtuig neergestort is. Het enige dat je kunt zien, is dat deel van het Pentagon dat is ingestort. De enige delen die zijn achtergebleven zijn klein genoeg dat je ze met je hand kunt oppakken. Er zijn geen grote staartdelen, geen vleugeldelen, vliegtuigmotor, niks van dat alles.”

Kijk ook goed naar de lantaarnpalen. Als een vliegtuig vanuit die hoek het gebouw was binnengevlogen, waren deze lantaarnpalen als grassprietjes neergemaaid.

 

Het is goed om kritisch naar het officiële verhaal van te kijken en deze verhaallijn niet voor zoete koek te slikken. Het bewijsmateriaal dat er iets heel anders heeft plaatsgevonden stapelt zich op. Deze is daar slechts een voorbeeld van.

https://youtu.be/07Bn_CC_mrg

 

https://youtu.be/Ypc4ieJO0pg

 

https://youtu.be/f4kZxsmQJwg

 

Lees verder via de Bron: Earth Matters

Photo by slagheap cc


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

EU Islamisering: Iedere dag raken we meer vrijheden kwijt

Hoppa: Beslag leggen op bankrekening in Europese Unie wordt makkelijker