in ,

Deze 9/11 video van 57 seconden mocht nooit meer uitgezonden worden

Een verslaggever staat voor het brandende Pentagon waar zojuist het vermeende vliegtuig naar binnen gevlogen is. De reden dat dit beeldfragment slechts een keer uitgezonden is, heeft alles te maken met wat hij net daarvoor geobserveerd heeft en hetgeen de verslaggever beschrijft. Luister naar zijn verslag waarin hij expliciet zegt dat er geen bewijs is dat een vliegtuig het gebouw geraakt heeft.

Hij zegt: “Ik keek naar het enorme gapende gat dat in het Pentagon geslagen is. Van dichtbij observeerde ik dat er geen bewijs is dat er ergens in de buurt van het Pentagon een vliegtuig neergestort is. Het enige dat je kunt zien, is dat deel van het Pentagon dat is ingestort. De enige delen die zijn achtergebleven zijn klein genoeg dat je ze met je hand kunt oppakken. Er zijn geen grote staartdelen, geen vleugeldelen, vliegtuigmotor, niks van dat alles.”

Kijk ook goed naar de lantaarnpalen. Als een vliegtuig vanuit die hoek het gebouw was binnengevlogen, waren deze lantaarnpalen als grassprietjes neergemaaid.

 

Het is goed om kritisch naar het officiële verhaal van te kijken en deze verhaallijn niet voor zoete koek te slikken. Het bewijsmateriaal dat er iets heel anders heeft plaatsgevonden stapelt zich op. Deze is daar slechts een voorbeeld van.

https://youtu.be/07Bn_CC_mrg

 

 

https://youtu.be/f4kZxsmQJwg

 

Lees verder via de Bron: Earth Matters

Photo by slagheap cc


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
.Dirk
5 jaren geleden

.
Klopt was geen vliegtuig- maar op zeker een soort Drone, Er is ook maar 1 Cam waarop dit te zien is [midden tussen een vuurbal]. Terwijl het Pentagon [en terrein] vol met Cams staat !!! Op het ene beeld van die Cam stond ook nog en fout tijdstip links onder.

Sem
Antwoord aan  .Dirk
5 jaren geleden

9/11 is in opdracht van de elite uitgevoerd.
Andreas von Bulow -oud policus wist dit al na 1 week. Als oud policus had hij opdracht om de Stasi archieven bloot te keggen. De man weet waar hij over praat. 9/11 zat de fraai in elkaar. Getuigen en filmploegen waren al geinformeerd- hoe te handelen. De eerste anval na 9/11 wass als “Afleiding” 1 – aanval op de kerk. 2- aanval,op het socialisme en de opvallende aanval op de Islam. Die tgrouwens overal de schuld van kreeg. Ook OBL. was een speler. En opvallend veel debunkers. die de ,idasden van de USA/ Elite moest dekken
Hier enkele video’s van Andreas von Bulow.
.
http://www.eenvandaag.nl/buitenland/oorlog-tegen-terreur/29834/9_11_aanslag_of_geschenk_uit_de_hemel_
https://www.youtube.com/watch?v=Tu-k9zE9T5s

Sem
5 jaren geleden

om 17:37 inslag
Dit beeld en 1 dag later ??. kan niet waar zijn.
En toch was het 11 september 2001 !!!
https://www.youtube.com/watch?v=CwrIsq4XaQg

5 jaren geleden

De aller aller beste doc. over de de aanslag op het Pentagon is die van het CIT.( Citizen Investigation Team )
Hierin komen vele ooggetuigen aan het woord die onafhankelijk van elkaar allemaal getuigen van totaal afwijkende aanvliegroute dan de door de VS overheid bepaalde aanvliegroute van de Boeing 757 die het zogenaamd het Pentagon invloog op 9/11/2001 .
Ook 2 Pentagon politieagenten tekenen onafhankelijk van elkaar exact dezelfde afwijkende aanvliegroute v.d. 757 op die totaal niet overeenkomt met het pad van de aangerichte schade in het Pentagon…De conclusie is dat de 757 zeer laag over het Pentagon gevlogen moet zijn en dat er tegelijkertijd vanuit ‘n andere hoek ‘n raket is afgeschoten op het Pentagon …Zoiets vergt ‘n strakke coordinatie en timing die enkel uitgevoerd kan zijn door het VS leger zelf met militaire precisie …..
De doc. van het CIT duurt enkele uren maar hij is de moeite meer dan waard om gezien te worden..!!

https://youtu.be/elKov_UZDQE

Dave
5 jaren geleden

De oud politicus die vrijwel direct de onderliggende bedoeling wist na de aanslag
http://www.eenvandaag.nl/buitenland/oorlog-tegen-terreur/29834/9_11_aanslag_of_geschenk_uit_de_hemel_

EU Islamisering: Iedere dag raken we meer vrijheden kwijt

Hoppa: Beslag leggen op bankrekening in Europese Unie wordt makkelijker