in ,

En daar gaat weer 1,8 miljard euro, nu weer naar Oekraïne

62fc89cdcd51adf864c6add1 640 euro e14208728087851

Oekraïne is in tegenstelling tot wat velen lijken te denken, geen -land. Toch moeten we eindeloos euro's betalen voor het landjepik dat de EU daar (samen met de ) aan het uitvoeren is.

U herinnert de gulle gift van 11 miljard van de EU? U herinnert zich de spontane lastenverzwaringen met terugwerkende kracht? U herinnert de kosten die de EU maakte om daar een volksopstand te organiseren? U herinnert Van Baalen en Verhofstadt op dat plein? Maar die kwamen niet als eerste of enige uiteraard! U herinnert de huurlingen daar ineens willekeurig gingen schieten? U herinnert de spontane aanstelling van EU/VS/Bankier-horige politici? U herinnert de omgekochte politici om dat te doen? U herinnert de bankiers en energiebedrijven die ineens mee gingen spelen…? Allemaal onkosten die gemaakt zijn door de Europese Commissie voor het annexeren van Oekraïne voor de EU, allemaal bonnetjes die door de burgers betaald moeten worden.

Maar die 11 miljard was nog niet genoeg, nu gaat er nog weer 1,8 miljard euro!

Na de 11 miljard gift van de EU, en de gasrekening van 2,5 miljard, is het nog niet genoeg kennelijk, de Europese bevolking gaat nog weer 1,8 miljard meer betalen aan Oekraine!

Brussel zegt Oekraïne 1,8 miljard extra steun toe. De Europese Commissie zegt Oekraïne 1,8 miljard euro extra aan steun toe. Brussel is bereid extra leningen uit te schrijven, zo maakte de voorzitter van het dagelijks bestuur van de EU, Jean-Claude Juncker, donderdag bekend.

Jea-Claude Junckers is weer gul met uw geld. Ze maken extra leningen – staatsschulden die uiteindelijk gewoon door u betaald moeten worden door belasting.

En dit alles terwijl dat hele land dus nog geen eens lid van de EU is. Je kan je slechts indenken hoe groot de welvaartstroom wordt als die zo direct wel lid is! Dan komen ook de leningen van het (17 miljard) voor onze rekening. En… en… en…. En we weten waar al dat geld naar toe gaat. Dat verdwijnt in de zakken van het criminele mannetjes-netwerk die eindeloos aan het profiteren is met dit soort zaken. Het geld wordt sneller gegrepen dan het uitgekeerd wordt door EU-politici. Het is een zichzelf in stand houden systeem geworden.

Lees verder via Lang Leve Europa!.

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
5377129959 90a6dc2f9c fuck eu1

Burgers worden voorbereid op heftige verhoging gemeente belasting

6268402401 7bb8b86ce4 euro bonus1

Nieuwe KPN directeur – € 700.000 per jaar plus bonus van 1,19 miljoen