in , , , ,

Eurocommissaris EU Buitenlandse Zaken: “EU zou instorten zonder de instroom van immigranten”

De eurocommissaris verantwoordelijk voor EU Buitenlandse Zaken, Federica Mogherini (Italië), was afgelopen donderdag in het nieuws met een belangrijke boodschap van de Europese Commissie over de immigratie problematiek:

In onze landen heerst vaak de illusie dat migratie is te stuiten. Onmogelijk. Naast het feit dat door de afwezigheid van immigranten de Europese economie zou worden verlamd, onze demografie leidt tot instorting. Het zou de ineenstorting van onze samenlevingen zijn. We zouden een studie moeten uitvoeren naar de kosten van niet-migratie. Dus, door de valse overtuiging van nul-immigratie na te jagen, maken sommige landen niet de juiste keuzes om de stromen beter te beheren. Twee jaar geleden heeft de Europese Commissie dit voorstel gedaan. Maar dat advies hebben de deelnemende landen niet opgevolgd. Het echte punt is niet te stoppen, maar te beheren.”

Aldus de ongekozen eurocommissaris van Buitenlandse Zaken, die aan geen enkele bevolking verantwoording hoeft af te leggen.

Federica Mogherini vertelt de inwoners van Europa dat de immigratie niet moet worden bestreden door de politiek in de EU omdat anders al onze samenlevingen ten onder zouden gaan. De EU zou instorten. De EU doet ons allen dus een plezier door de immigranten voor ons binnen te halen en te verspreiden door geheel Europa. Want alleen mét de immigratie kunnen we als Europees continent overleven.

De ongekozen EU politica die ons immigratie brengt om ons te redden van onszelf.

Dat verklaart veel

Dat verklaart uiteraard waarom de EU Kustwacht Frontex eigenhandig immigranten ophaalt uit Libië. Het verklaart waarom de EU- en NL-politiek geen acties ondernemen om zogezegd illegale immigranten te weren uit onze samenleving. Het verklaart waarom de EU- en NL-politiek geen acties ondernemen om misdragende immigranten aan te pakken. Het verklaart waarom onze politieke leiders ons niet beschermen tegen immigratie problematiek. Het verklaart waarom alle migranten direct bij aankomst in de EU een definitieve verblijfsvergunning én de EU nationaliteit aangeboden krijgen.

Het betreft in het geheel geen illegale immigratie, het betreffen geen vluchtelingen. Het betreft de realisatie van een ruim van te voren besproken en gepland EU beleid. De Duitse MinFin Schauble noemde in Die Zeit de immigratie een maatregel om de inteelt tegen te gaan. Dat blijkt dus een officiële EU beleidsuitspraak te zijn geweest. Het Wir schaffen das! werd uitgesproken door Angela Merkel niet vanuit een vreemd soort bevlogenheid. Het ‘Wir schaffen das!’ werd uitgesproken met voorbedachten rade, volledig conform vooraf vastgesteld EU beleid.

Het opnemen van immigranten heeft dus niets te maken met ‘vluchtelingen’ uit oorlogsgebieden. Het is ook niet zo dat we dit doen vanuit ‘humanitaire overwegingen’. De immigratie is gewoon op verzoek van de Europese Unie zelf, uitgevoerd door de Europese Unie zelf, om ‘Europa te redden’ van onszelf. En dat ‘redden van Europa’ door de EU mag wat kosten ook! Gratisland kost uiteraard wel geld. Alleen al voor Duitsland en alleen al voor 2016 en 2017 becijferde de Duitse overheid reeds 94 miljard euro aan kosten voor deze door de EU gewenste immigratie.

Het ‘bestrijden’ van immigratie is dus slechts toneelspel

Het ‘bestrijden’ van immigratie is dus slechts (duur betaald) toneel. Want immigratie bestrijden gaat in tegen het vastgestelde EU beleid. Alle inzet om immigratie te beperken in lidstaten is dus slechts schijn, uitsluitend bedoeld ter afleiding (beter: misleiding) van de kijkers thuis. En ja, Rutte liegt daar uiteraard weer over in zijn campagne. (Idem trouwens D66, PvdA, CDA, GroenLinks.) Ondertussen gaan de Nederlandse kinderen op de Nederlandse Openbare Scholen verplicht op bezoek naar de moskee: bidden, op hun knieën. “Inspirerend.”

En dan hebben we het nog maar niet over de sociale kosten voor de samenleving. Vraag dat maar eens aan de vrouwen in Zweden. Vraag het eens aan de meisjes uit Keulen. Peak Women’s Rights kwam en ging begin 2016, maakte een vreemd geluid terwijl het langs kwam. De jacht op de Europese vrouw werd geopend.

Lees de rest verder bij de Bron: Lang Leve Europa!


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
jungleelephant
3 jaren geleden

Ze maken heel Europa kapot om….ons te “redden”?????Zo’n wijf moet je opsluiten tussen 100 asielparasieten!

Uitgeperste Burger
Antwoord aan  jungleelephant
3 jaren geleden

teken de petitie om de EU te ontmantelen http://www.thepetitionsite.com/nl/takeaction/142/999/855/

FB https://www.facebook.com/UitgepersteBurger/

iedereen is de EU strontzat, na dit moet de EU ontmanteld worden terug naar de EEG onder curatele om de omvang graaien en schulden te kunnen overzien en dan alle illegale zelf verkozen gekken in de EU aansprakelijk stellen!

Onschuldige Bijstander
3 jaren geleden

Al die waanzinnige volksmenners het geitenpaadje van Rutte optrappen

A.J. de Koning
3 jaren geleden

Je kunt het aan haar kop al zien, zo’n vals loeder zou meteen van die post moeten worden afgehaald, nog beter is de hele EU opheffen en al die duur betaalde baantjes zijn we dan kwijt.

Klaar Wakker
3 jaren geleden

Het moet inmiddels veel mensen duidelijk zijn dat er iets fundamenteel mis is met de EU.
Onder het mom van veiligheid (waar hoorden we die smoes vaker) is de EU opgezet door partijen achter de schermen met een geheime agenda. Burgers hadden daar geen idee van maar langzaamaan begint steeds meer info vanuit de VS naar buiten te komen waaruit duidelijk blijkt wat er aan de hand is achter de schermen in de wereld. En met die info wordt veel duidelijker wat er In Europa aan de hand is. Overigens komen de plannen van ondergrondse organsaties van origine uit de EU ..

Oorlogen als WO I en WO II zijn in scene gezet en georchestreerd door partijen zoals het Vaticaan !!!
En partijen doen hun uiterste best WO III uit te lokken via allerlei false flag operaties. Om controle te krijgen over een verdeeld Europa was niet goed mogelijk door de elite. Met het vormen van de EU is een enorme stap genomen (onder andere door nazi spion Bernard).

Voor wie wil zoeken hoe alles in elkaar steekt is de geschiedenis het beste uitgangspunt.
Twee steekwoorden voor wie wil gaan zoeken: begin maar bij aliens, Annunaki, bloedlijnen, Khazarische maffia. En vergeet vooral dan ook het Vatciaan niet.
En onderzoek dan ook nog eens de bekende redevoering van John Kennedy waarin hij sprak over duistere krachten achter de regeringen.

Partijen achter de schermen hebben niet het welzijn van burgers voor ogen maar een andere agenda. Denk daarbij aan Illuminati en het Vaticaan.
Politici hebben geen enkele macht. Zij zijn slechts trekpoppen en voeren uit wat hun wordt opgedragen in ruil voor een riante baan als hun opdracht is uitgevoerd.
Diverse regeringsleiders zijn lid van de Illuminati (Merkel, Macron etc). Of beter gezegd: de Illuminatie zorgt er voor op dat leden van hun organisatie aan de top komen.

Het is pijnlijk duidelijk geworden in de afgelopen jaren dat “onze” politici niet de belangen van de burgers behartigen. Referenda worden terzijde geschoven alsof er geen referendum was. Als er vragen worden gesteld komen er ontwijkende antwoorden op zijn best. Of zijn het ronduit leugens (Rutte). Timmermans spreekt een paar talen maar is totaal niet capabel als politicus. Dat is niet toevallig zo, maar volledig gepland. Want het zijn niet de politici die de dienst uit maken. Zij zijn er slechts voor de buhne.

Het uiteindelijke doel is het vormen van een wereldregering NWO en
– het totaal breken van de macht van de burgers (vandaar overal camera’s, afluisteren etc)
– het drastisch terugbrengen van de wereldbevolking (zie UN agenda 21)
– het overdragen van de planeet Aarde. Aan de Annunaki?

De EU regelgeving is dermate complex en uitgebreid en dat duidt er al op dat er blijkbaar iets verborgen moet worden. Een openlijke EU heeft geen behoefte aan een totaal niet transparante regelgeving en zal democratie hoog in het vaandel hebben. De EU trekt steeds meer verantwoordelijkheden naar Brussel zonder dat de burgers daar iets aan konden doen en regeringen doen niet anders dan toestemmen zonder burgers te raadplegen of zelfs maar uitgebreid te informeren. Meer en meer macht verdwijnt naar multinationals en banken.
Het punt is bereikt dat de EU een gigantisch debacle wordt als de burgers niet nu ingrijpen. En dat begint door onze eigen regering ter verantwoording te roepen.

Russische manipulatie van de verkiezingen in Nederland? Dit is wat ze u niet vertellen

VN-klimaatchef geeft toe dat klimaatbeleid is bedoeld om kapitalisme te vernietigen