in , , , ,

Eurocommissaris EU Buitenlandse Zaken: “EU zou instorten zonder de instroom van immigranten”

syrische vluchtelingen hek tal abyad afp

De eurocommissaris verantwoordelijk voor EU Buitenlandse Zaken, Federica Mogherini (Italië), was afgelopen donderdag in het nieuws met een belangrijke boodschap van de Europese Commissie over de problematiek:

In onze landen heerst vaak de illusie dat migratie is te stuiten. Onmogelijk. Naast het feit dat door de afwezigheid van de Europese economie zou worden verlamd, onze demografie leidt tot instorting. Het zou de ineenstorting van onze samenlevingen zijn. We zouden een studie moeten uitvoeren naar de kosten van niet-migratie. Dus, door de valse overtuiging van nul-immigratie na te jagen, maken sommige landen niet de juiste keuzes om de stromen beter te beheren. Twee jaar geleden heeft de Europese Commissie dit voorstel gedaan. Maar dat advies hebben de deelnemende landen niet opgevolgd. Het echte punt is niet te stoppen, maar te beheren.”

Aldus de ongekozen eurocommissaris van Buitenlandse Zaken, die aan geen enkele bevolking verantwoording hoeft af te leggen.

Federica Mogherini vertelt de inwoners van Europa dat de immigratie niet moet worden bestreden door de politiek in de EU omdat anders al onze samenlevingen ten onder zouden gaan. De EU zou instorten. De EU doet ons allen dus een plezier door de immigranten voor ons binnen te halen en te verspreiden door geheel Europa. Want alleen mét de immigratie kunnen we als Europees continent overleven.

mogherini

De ongekozen EU politica die ons immigratie brengt om ons te redden van onszelf.

Dat verklaart veel

Dat verklaart uiteraard waarom de EU Kustwacht Frontex eigenhandig immigranten ophaalt uit Libië. Het verklaart waarom de EU- en NL-politiek geen acties ondernemen om zogezegd illegale immigranten te weren uit onze samenleving. Het verklaart waarom de EU- en NL-politiek geen acties ondernemen om misdragende immigranten aan te pakken. Het verklaart waarom onze politieke leiders ons niet beschermen tegen immigratie problematiek. Het verklaart waarom alle direct bij aankomst in de EU een definitieve verblijfsvergunning én de EU nationaliteit aangeboden krijgen.

Het betreft in het geheel geen illegale immigratie, het betreffen geen vluchtelingen. Het betreft de realisatie van een ruim van te voren besproken en gepland EU beleid. De Duitse MinFin Schauble noemde in Die Zeit de immigratie een maatregel om de inteelt tegen te gaan. Dat blijkt dus een officiële EU beleidsuitspraak te zijn geweest. Het Wir schaffen das! werd uitgesproken door Angela niet vanuit een vreemd soort bevlogenheid. Het ‘Wir schaffen das!' werd uitgesproken met voorbedachten rade, volledig conform vooraf vastgesteld EU beleid.

Het opnemen van immigranten heeft dus niets te maken met ‘vluchtelingen' uit oorlogsgebieden. Het is ook niet zo dat we dit doen vanuit ‘humanitaire overwegingen'. De immigratie is gewoon op verzoek van de Europese Unie zelf, uitgevoerd door de Europese Unie zelf, om ‘Europa te redden' van onszelf. En dat ‘redden van Europa' door de EU mag wat kosten ook! Gratisland kost uiteraard wel geld. Alleen al voor Duitsland en alleen al voor 2016 en 2017 becijferde de Duitse overheid reeds 94 miljard euro aan kosten voor deze door de EU gewenste immigratie.

Het ‘bestrijden' van immigratie is dus slechts toneelspel

Het ‘bestrijden' van immigratie is dus slechts (duur betaald) toneel. Want immigratie bestrijden gaat in tegen het vastgestelde EU beleid. Alle inzet om immigratie te beperken in lidstaten is dus slechts schijn, uitsluitend bedoeld ter afleiding (beter: misleiding) van de kijkers thuis. En ja, Rutte liegt daar uiteraard weer over in zijn campagne. (Idem trouwens D66, PvdA, , GroenLinks.) Ondertussen gaan de Nederlandse kinderen op de Nederlandse Openbare Scholen verplicht op bezoek naar de moskee: bidden, op hun knieën. “Inspirerend.”

En dan hebben we het nog maar niet over de sociale kosten voor de samenleving. Vraag dat maar eens aan de vrouwen in Zweden. Vraag het eens aan de meisjes uit Keulen. Peak Women's Rights kwam en ging begin 2016, maakte een vreemd geluid terwijl het langs kwam. De jacht op de Europese vrouw werd geopend.

Lees de rest verder bij de Bron: Lang Leve Europa!

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
soros3

Russische manipulatie van de verkiezingen in Nederland? Dit is wat ze u niet vertellen

27166752972 0930f1b725 Christiana Figueres

VN-klimaatchef geeft toe dat klimaatbeleid is bedoeld om kapitalisme te vernietigen