in , , , ,

Kabinet speelt spel voor meer immigratie

2016 11 19 13 49 58.eu20asielunie

Het toneelstukje voor de kijkbuiskindertjes thuis gaat immer verder:

Informateur Herman Tjeenk Willink en de vier partijleiders onderzochten deze week of de onderhandelingen, die vorige maand nog mislukten, konden worden herstart. De verschillen blijken echter te groot. Net als bij de eerste mislukte formatiepoging, werden Mark Rutte (VVD), Sybrand Buma (CDA), Alexander Pechtold (D66) en het niet eens over het thema migratie.

Wie twijfelt nog aan het opnieuw opdringen van migratie onder kabinet Rutte n+1? Werkelijk alle partijen zijn het al vele jaren eens over alle grote issues. Met uitzondering uiteraard van de PVV, maar die wordt uiteraard structureel geboycot. En het probleem is trouwens niet ‘thema migratie', maar ‘thema immigratie.' En dat is uiteraard wel iets anders.

Het komt erop neer dat de VVD en CDA meer deals willen sluiten met landen, bijvoorbeeld in Noord-Afrika, naar het model van de Turkije-deal. Dat zou betekenen dat asielzoekers geen asiel meer kunnen aanvragen op EU-grondgebied. GroenLinks vindt dat vluchtelingen altijd asiel moeten kunnen aanvragen in EU-landen.

Het grote toneelstuk draait om het feit dat Rutte (VVD en CDA) graag meer legale gelukzoek-immigratie wil voor uit Noord-Afrika en overige moslimlanden. Dit wordt betwist (?) door D66 en GroenLinks die ook meer legale immigratie wil uit Noord-Afrika en overige moslimlanden! En dit alles onder de totalitaire regelgeving-paraplu van de EU die ons vooral ook immer meer immigratie wil opdringen.

Doorzie het spel

Deze onderhandelingen zijn uiteraard compleet kolder. Er is reeds een totale consensus over het feit dat meer immigratie moet. En oh ja, er is ook totale consensus over het feit dat Nederland als land moet worden opgedoekt (overdracht van ) om volledig onder anti-democratische centrale aansturing te vallen van de ongekozen eurocraten van de EU, die uiteraard ook volledig pro-migratie zijn.

EU-plan: gratis vluchten aanbieden aan asielzoekers. Om migranten te ontmoedigen [..] de lange reis naar de Europese Unie te voet [red: of boot] af te leggen, gaan er stemmen op binnen de EU om vliegreizen voor asielzoekers naar veilige landen te betalen. [Aldus de ongekozen EU vice-keizer Frans Timmermans, PvdA, uiteraard nog steeds in functie! Idem Dijsselbloem, dus Kabinet Rutte n+1 moet uiteindelijk weer met PvdA tot stand komen.]

Ondertussen haalt de EU met miljoenen tegelijk ‘asielzoekers' op uit Noord-Afrika (op uw kosten uiteraard) met taxidienst Frontex en de diverse NGO's van o.a. Soros, en dringt de EU deze asielzoekers op met verplichting tot nationaliseren en gratis koninklijke behandeling. Voor de duidelijkheid: de Europese Commissie wil weigeren strafbaar maken. Kabinet Rutte n-1 ondertussen drong al deze migranten maar wat graag op en verspreidde ze over heel Nederland. Hij onderhandelde immers letterlijk zelfs met turkije voor immer meer migratie in plaats van gewoon eens Europese buitengrenzen te gaan bewaken. (Laat staan om gewoon de binnengrenzen eens te gaan bewaken!)

EU-plan: Europese Unie zette gerecht onder druk over humanitaire visa. Vluchtelingen hadden bij een recht op humanitair visum overal ter wereld visa kunnen aanvragen bij ambassades. ‘Asiel op afstand' [Red. Asiel op afstand, bij een buitenlandse ambassade, met uiteraard daarna een EU-verplichting ook elke aanvraag te accepteren! Want: wat moet, dat moet. Die wens van de Europese commissie werd gelukkig onrechtmatig verklaard!]

Elke asielzoeker die zich meld wordt direct voorzien van status, niemand werd en wordt geweigerd, laat staan teruggestuurd, zelfs oorlogsmisdadigers zijn welkom, en ook de grootste bewezen criminelen blijven uiterst welkom. In Italië worden alle door de EU zelf opgehaalde ‘asielzoekers' direct voorzien van EU identiteit. En elke ‘vluchteling' krijgt uiteraard directe een vaste verblijfsvergunning. De poort staat niet open, hij staat wagenwijd open. Sterker nog, we voorzien Noord-Afrikanen zelfs van gratis transport naar de wagenwijd openstaande poort. Het betreft uiteraard EU beleid met bindende internationale afspraken.

EU-Plan: Europees Commissievoorzitter Jean-Claude Juncker wil inbreukprocedures openen tegen landen die weigeren om asielzoekers over te nemen van Griekenland en Italië.

Waarom?

Die ‘mislukte onderhandelingen' over immigratie zijn duidelijk compleet kolder. Het is theater voor de bühne. Er is hierover reeds voor u besloten. Er is een totale consensus bij het establishment over het feit dat Nederland meer immigratie opgedrongen moet worden.

VanDale: Onderhandelen. 1. proberen het met elkaar eens te worden

Er is geen sprake van onderhandelen, dat vereist immers dat men het oneens is over het te voeren beleid. Bij het establishment heerst reeds consensus over het feit dat meer immigratie moet. U heeft hier echt geen keuze of inspraak meer over. De media-aandacht voor die ‘onderhandelingen' is niets dan toneelspel voor de argeloze kijker thuis. Het is dan wel toneelspel, maar het heeft uiteraard wel een functie en een doel!

EU-Plan: Dubieus: Duitse MinFin Schäuble wil meer immigratie om ‘inteelt' tegen te gaan. De Duitse minister van Financiën Wolfgang Schäuble is niet bepaald een politieke avonturier. Des te verrassender is het als uitgerekend een veteraan als hij zegt wat hij zei in het weekblad Die Zeit.

Waarom is dit toneelspel nodig? Omdat zeer binnenkort, na “langdurige, zeer slopende onderhandelingen, tot diep in de nacht” (en ja, Jesse Klaver baalt écht!), u leest het dagelijks in de kranten, tóch uiteindelijk de overeenstemming wordt bereikt dat ook onder Kabinet Rutte n+1 weer meer immigratie opgedrongen moet worden aan alle Nederlanders, in alle woonwijken, gesubsidieerd, met gratis alles, beschermd, met behoud én bescherming van extremistisch geloof, en wel volledig op uw kosten.

klaver

Ruim voor het oog van de camera, tijdens de ‘onderhandelingen' wat ‘overleg met de achterban' over het ‘migratievraagstuk'. Wat is Jesse goed hè!

En terecht: de Nederlandse samenleving moet uiteraard worden gesloopt. En voor maximaal mogelijke wrijving in de worden we ook nog getrakteerd op een vaste stroom van door ‘geradicaliseerde immigranten'.

Bij kritische vragen heeft men nu alvast een prachtig antwoord ontwikkeld. “We kunnen er niets aan doen, we hebben geen meerderheid gekregen bij de verkiezingen en de onderhandelingen waren slopend. Dit was écht de enige werkbare optie als we de uitspraak van de kiezer serieus willen nemen. Zo werkt de Nederlandse representatieve nu eenmaal.” 

Het zijn voorbereidende activiteiten 

Oorlogsvluchtelingen zijn uiteraard welkom. Waar men het hier over heeft is uiteraard op totaal andere schaalgrootte dan een paar losse asielzoekende Russen van tijdens de koude oorlog. En wat is er eigenlijk mis met tijdelijke opvang van ‘vluchtelingen'? Waarom krijgt elke asieleiser meteen een definitieve verblijfsvergunning? Men bereidt u met dit dagelijkse toneelspel voor op zeer onpopulair beleid, namelijk ‘omvolking‘ van de huidige samenlevingen in Europa.

Door u dagelijks te spammen over die slopende ‘onderhandelingen', die steeds weer ‘mislukken', met al die informateurs, een situatie waar alle politici uiteraard flink van balen… wordt u deelgenoot gemaakt van dit onpopulaire beleid. U wordt dus getrakteerd op toneelspel om u daarmee nieuwe zeer onpopulaire immigratie-maatregelen op te kunnen dringen.

EU-Plan: EU “MinBuZa” Mogherini over door de EU opgedrongen migratie: In onze landen heerst vaak de illusie dat migratie is te stuiten. Onmogelijk. [red: Zeker als ze het niet eens wilt proberen, ze wil immers 60 miljoen migranten importeren] Naast het feit dat door de afwezigheid van immigranten de Europese zou worden verlamd, onze demografie leidt tot instorting. Het zou de ineenstorting van onze samenlevingen zijn.

En het is niet dat we keuze hebben, het moet immers van de EU en die hanteert vastomlijnde plannen. De wens van de EU geldt altijd als wet in Nederland. Maar voor daadwerkelijke uitvoer van dit beleid is uiteraard wel enige buy-in van de bevolking nodig. Met deze ‘slopende onderhandelingen' en de eindeloze aandacht in de media daarvoor, wordt juist dat geregeld.

Kabinet Rutten+1 gaat de Nederlandse samenleving nog weer heel veel ‘vluchtelingen' (Noord-Afrikaanse gelukszoekers) opdringen, die allen op uw kosten worden getrakteerd op een gratis leven in Nederland, voorzien van bescherming van extremistische geloofsovertuigingen en bescherming van vervolging bij crimineel gedrag. En u mag die rekening betalen: onze samenleving én onze economie wordt uitgehold en gesloopt, maar voor het voortbestaan van de Brusselse EU is uiteraard alles geoorloofd.

Lees verder via de Bron: Lang Leve Europa!

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
e836b40620f0093ecd0b470de7444e90fe76e6d311b3124297f7c1 640 armoede

De euro: een hele valse eenheidsmunt

14601882594 50d2f7eb98 putin1

Zien! The Putin Interviews – Oliver Stone interviewt Vladimir Putin