in

Explosief gerucht over RIVM-baas Jaap van Dissel: ‘Nucleaire bom’

Het gerucht gaat dat -baas Jaap van Dissel beschikt over een vermogen van zes miljoen en dat hij aan het begin van de zijn vermogensbeheerder opdracht heeft gegeven om dit veilig te stellen.

Als het gerucht klopt, is de vraag natuurlijk hoe Van Dissel aan zes miljoen euro komt. En je kunt je dan ook afvragen of er sprake is van voorkennis.

Het gerucht is afkomstig van een ‘goede bron’, zo vertelde ondernemer Erik de Vlieger in de podcast van Yves Gijrath.

“Zes miljoen – als het waar is – dat is een nucleaire bom bij Jaap van Dissel van het RIVM. We zijn gaan onderzoeken waar z’n bezit zat en we kwamen toen tot de ongelooflijke conclusie dat zijn huis op naam van zijn vrouw staat. Ik heb altijd geleerd: als mensen spullen op naam van hun vrouw zetten, dan is dat een stap naar voren. Zoiets doe je met een reden.”

De Vlieger merkte op dat Van Dissel ook voorzitter is van een commissie die geneesmiddelen keurt. In de farmaceutische gaat het om miljarden en als je even wat coulanter bent, dan kan dat een leuk zakcentje opleveren.

Gijrath, die benadrukte dat dit niet bedoeld is als …..

Lees verder bij de bron: Ninefornews


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Global Cooling: NASA ziet een deep La Niña-event, piektemperatuurafwijking tot -3 ° C!

Op naar een vaccinatieplicht: ‘Kwart Nederlanders wil geen coronavaccin’