in ,

Grootste vermogensbeheerder ter wereld, Blackrock, sluit zich aan bij klimaathoaxcollectief

De grootste vermogensbeheerder ter wereld, Blackrock, sluit zich aan bij een investeerderscollectief dat bedrijven wil bewegen tot minder CO2-uitstoot.

Climate Action 100+ (CA100+) heeft ruim 370 leden die samen 32.000 miljard in beheer hebben. Daar komt nu 6.300 miljard euro van Blackrock bij.

Verschillende Nederlandse pensioenfondsen en vermogensbeheerders, waaronder ABP, Robeco en , zijn al lid van het klimaatcollectief.

De leden van Climate Action 100+ hebben in veel gevallen ook geld ondergebracht bij Blackrock.

Dat leidde het afgelopen jaar wel eens tot gefronste wenkbrauwen.

Hoewel Blackrock-topman Larry Flink met de mond de noodzaak van klimaatregelen wel beleed, stemde Blackrock op aandeelhoudersvergaderingen vaak tegen als er een klimaatthema van Climate Action 100+ voorbij kwam.

Lees verder bij de bron: NOS


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
NL=EU=NWO=Rothschild CS=ZIONIST=1984=NEVER !!!
1 jaar geleden

Banken en grote bedrijven maken de dienst uit op deze aarde in plaats van de burgers via hun regeringen. En die partijen, de Nieuwe Wereld Orde NWO, nemen niet de besluiten die zijn gebaseerd op milieu, gezondheid, welzijn etc. Het gaat bij deze partijen altijd om geld en macht. Zonder uitzondering.
De indruk wordt evenwel gewekt dat deze bedrijven voor milieu gaan door CO2 te willen terugbrengen. Maar dat is een drogreden. Want CO2 valt niet terug te brengen hoeveel geld je er ook instopt, want als je CO2 weghaalt wordt de plantengroei minder …. (want die hebben CO2 nodig). Wat wel gebeurt is dat gigantische bedragen geïnvesteerd moeten worden waarvan men dan zegt dat die de CO2 reduceren …. En raad eens wie die investeringen betalen? Juist ja: die burger die wordt bedrogen, bestolen en uitgeperst als een citroen. WIndmolens en zonnepanelen produceren in verhouding weinig energie. Je hebt er dus heel veel van nodig. En dus heel veel geld. Het directe gevolg dat energie heel erg duur wordt. WIe mag dat betalen? Dat is weer die burger.

Man en vrouw moeten ondanks alle computers en machines nu al beiden werken terwijl dat in 1900 niet nodig was ….. werk wordt gecreëerd door ongelooflijk veel volkomen onnodige administratieve handelingen. Want de elite probeert te voorkomen dat mensen gaan nadenken en begrijpen dat ze belazerd worden.
De burgers worden geconfronteerd met problemen die worden gecreëerd cq aangepraat als klimaat, gezondheid, schadelijke vaccinaties, immigratie, oorlogen, bosbranden, terrorisme etc.
Aan de lijst komt werkelijk geen eind. De USA is al vanaf WWII onafgebroken in oorlog. Zogenaamd om terrorisme te bestrijden, maar in werkelijkheid om die landen kaal te roven.
Let maar eens op: USA valt nooit een land binnen waar niets te halen valt !!!!!

De mens wordt als slaaf gebruikt en als gastheer voor de parasiet.

Het is hoog tijd dat mensen massaal wakker worden en weten wat er speelt in deze wereld.
De macht van de elite en de criminele organisaties als VN, IMF, BIS, EU, trilateral commission, NSA, CIA, FBI moet worden gebroken. Er is heel veel werk aan de winkel !!!

Laten we beginnen om de regeringen en de EU eens ter verantwoording te roepen.
Schrijf ze aan per email. Stel vragen !!! Confronteer ze met feiten.

Afgelopen maandag heeft er heel mysterieus, elektriciteit door de bodemgrond van Noorwegen gelopen!?

Pijnlijke grafiek: Alle stoere VVD-anti-migratiepraat versus de stijgende lijn van aantal migranten