in ,

Laat ons even hallucineren, doemdenken, complot denken

Screenshot YouTube

Veronderstel dat al de ‘toevalligheden’ rond het coronagebeuren geen toeval zijn, maar een wel doordachte strategie van de machtige Vrijmetselarij elitegroep der aarde om volledige controle en macht over de mensheid te krijgen.

Hoe pak je zoiets aan?

Covid-19 wordt ergens aangemaakt in een laboratorium en daarna vanuit snel verspreid over gans de aarde. Via de media – perfect bespeeld door de elitegroep en vertegenwoordigd door haar machtige politieke vrienden in de naties – wordt er felle paniek gezaaid onder de wereldbevolking, zodat allerlei coronamaatregelen kunnen worden afgedwongen en grotendeels aanvaard worden door de verwarde burgers.

Avondklok, quarantaine, mondkapjes, afstand houden en al dit soort gedoe worden het nieuwe normaal. Wie niet gehoorzaamt, wordt bestraft.

De ene maatregel volgt de andere op, totdat de burgers voldoende bang en goed gedrild zijn om keurig volgzaam te zijn en zelfs bereid zijn om elkaar te verklikken, voorgesteld als een heldendaad.

Onze ‘vrijheid’ wordt opnieuw mogelijk, beweert men, op voorwaarde dat we ons massaal laten vaccineren. Het covid- wordt in een ongeloofwaardige korte tijdspanne van één jaar al op de markt gebracht, mogelijk vele jaren voordien in het geheim ontwikkeld.

Het vaccin wordt zogenaamd gratis aangeboden, maar wel fortuinlijk betaald uit de gemeenschappelijke schatkist. Sommige landen willen zelfs een premie betalen aan burgers die bereid zijn om het vaccin te aanvaarden. Machtigen der aarde die het vaccin op de markt brengen, zullen er exuberante winsten mee opstrijken.

Ze lieten de regeringen van de naties bovendien tekenen dat hun bedrijf in geen geval aansprakelijk kan worden gesteld voor allerlei mogelijke schadelijke gevolgen van het vaccin.

We weten dat het virus snel muteert en bijgevolg zullen er regelmatig nieuwe vaccins toegediend moeten worden. Een reeks vaccins komt in de toekomst ….

Lees verder bij de bron: E.J. Bron


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wilma
6 maanden geleden

Ze kunnen me allemaal doodvallen.

Vaccins een goudmijn? Farmaceut AstraZeneca doet megaovername voor 32,2 miljard euro

Verplicht vaccineren, kan dat? ‘Dan ga ik verhuizen’