in ,

Laat ons even hallucineren, doemdenken, complot denken

screenshot 144
Screenshot YouTube

Veronderstel dat al de ‘toevalligheden' rond het coronagebeuren geen toeval zijn, maar een wel doordachte strategie van de machtige Vrijmetselarij elitegroep der aarde om volledige controle en macht over de mensheid te krijgen.

Hoe pak je zoiets aan?

Covid-19 wordt ergens aangemaakt in een laboratorium en daarna vanuit China snel verspreid over gans de aarde. Via de media – perfect bespeeld door de elitegroep en vertegenwoordigd door haar machtige politieke vrienden in de naties – wordt er felle paniek gezaaid onder de wereldbevolking, zodat allerlei coronamaatregelen kunnen worden afgedwongen en grotendeels aanvaard worden door de verwarde burgers.

Avondklok, quarantaine, mondkapjes, afstand houden en al dit soort gedoe worden het nieuwe normaal. Wie niet gehoorzaamt, wordt bestraft.

De ene maatregel volgt de andere op, totdat de burgers voldoende bang en goed gedrild zijn om keurig volgzaam te zijn en zelfs bereid zijn om elkaar te verklikken, voorgesteld als een heldendaad.

Onze ‘vrijheid' wordt opnieuw mogelijk, beweert men, op voorwaarde dat we ons massaal laten vaccineren. Het covid- wordt in een ongeloofwaardige korte tijdspanne van één jaar al op de markt gebracht, mogelijk vele jaren voordien in het geheim ontwikkeld.

Het vaccin wordt zogenaamd gratis aangeboden, maar wel fortuinlijk betaald uit de gemeenschappelijke schatkist. Sommige landen willen zelfs een betalen aan burgers die bereid zijn om het vaccin te aanvaarden. Machtigen der aarde die het vaccin op de markt brengen, zullen er exuberante winsten mee opstrijken.

Ze lieten de regeringen van de naties bovendien tekenen dat hun bedrijf in geen geval aansprakelijk kan worden gesteld voor allerlei mogelijke schadelijke gevolgen van het vaccin.

We weten dat het virus snel muteert en bijgevolg zullen er regelmatig nieuwe toegediend moeten worden. Een reeks vaccins komt in de toekomst ….

Lees verder bij de bron: E.J. Bron

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
52e9d3454357a514f1dc8460962a3f7f1d37d8f85254784b762773dd964c 640 covid vaccin

Vaccins een goudmijn? Farmaceut AstraZeneca doet megaovername voor 32,2 miljard euro

54e0dd424255a814ea898675c6203f78083edbe254557541772c7a 640 vaccin

Verplicht vaccineren, kan dat? ‘Dan ga ik verhuizen’