in , , ,

Migranten verwelkomd met soms tienduizenden euro’s – per maand

migranten

Europa maakt via gezinshereniging al over enkele jaren onomkeerbaar –  wacht in 2018 nieuwe golf van 4 miljoen ‘gezinshereniging' moslims – Aantal verkrachtingen door in Bayern in één jaar tijd met 91% gestegen – Raad van Europa tegen leeftijdscontrole .

In Europa is het goed toeven, althans, als je de juist afkomst en juiste religie hebt. Daar waar de buikriem voor de zwakkere autochtone Europeanen overal steeds strakker wordt aangetrokken, kan het voor migranten uit het Midden Oosten en Noord Afrika schijnbaar niet op. Zo krijgt een 49 jarige Syriër in de Duitse staat Rheinland-Pfalz maandelijks € 30.000,- aan uitkeringen en toeslagen. Dat is geen typefout of , het staat letterlijk vermeld in diverse krantenartikelen. De Syriër krijgt het geld voor zijn 4 vrouwen en 23 kinderen. Dat polygamie in Duitsland en Europa is verboden, doet voor de autoriteiten niet ter zake; immers, hij is volgeling van de religieuze die door de EU-elite is aangewezen om in de toekomst onze wetten te vervangen en onze samenleving te overheersen.

De wetten van de worden zeker bij onze Oosterburen steeds vaker boven de Duitse wetten gesteld. Volgens het voor moslims heilige boek is het hebben van 4 vrouwen toegestaan. De Syriër ‘vluchtte' in 2015 naar Duitsland, en mocht ze vervolgens allemaal laten overkomen, inclusief hun kinderen. Althans, 22 van de 23, want ééntje vertoeft elders.

De Syriër verklaarde in een interview met Bild dat hij volgens de islam verplicht is om al zijn vrouwen en kinderen gelijk te behandelen. Omdat ze niet op dezelfde plek wonen, reist hij iedere paar dagen van de ene vrouw naar de andere. Tijd om te werken heeft hij ‘natuurlijk' niet. Maar waarom ook, als de staat maandelijks € 30.000,- op je rekening stort, een bedrag waar een Duits gezin in de bijstand minstens drie jaar van moet zien rond te komen, en waar de gemiddelde Duitse werknemer anderhalf jaar fulltime voor moet werken. (1)

Duitsland wacht volgend jaar 4 miljoen moslims door gezinshereniging

Vorig jaar oktober schreef ‘Die Welt' dat iedere toegelaten asielzoeker circa 4 tot 8 familieleden zal laten overkomen. Het behoeft geen uitleg dat de gigantische uitgaven van Berlijn voor immigratie, inmiddels € 55 miljard per jaar, hierdoor naar monstrueuze hoogten zal worden gestuwd. De gezinshereniging werd dit jaar weliswaar de eerste 2 jaar opgeschort, maar niet afgeschaft. Als er niets verandert, zal Duitsland volgend jaar door een nieuwe golf van 3 tot 4 miljoen moslims worden overspoeld, en dat aantal is dus nog exclusief de ‘normale' migranten, die ook nog steeds in drommen het land worden binnengehaald, en die straks natuurlijk ook allemaal hun families mogen laten overkomen.

Om deze massa immigratie/islamisering niet in gevaar te brengen, heeft de Raad van Europa zich uitgesproken tegen gedwongen medisch onderzoek van asielzoekers om hun leeftijd vast te stellen, omdat dit ‘destabiliserend' voor hen kan zijn. Als asielzoekers hun identiteitsbewijzen hebben weggegooid en beweren dat ze minderjarig zijn, dan moeten de autoriteiten van Europa maar aannemen dat dit klopt, ondanks het feit dat al vaak is vastgesteld dat migranten hier massaal over liegen. (4)

Ook in Zwitserland

Ook in Zwitserland, weliswaar niet in de EU, heersen extreemlinkse globalisten met een speciale voorkeur voor de islam. Laatst haalde een Tunesisch gezin de kranten omdat het jarenlang straffeloos geen belasting had betaald en ook tal van rekeningen had laten liggen, waardoor het een schuld van 135.000 frank (ca. € 116.500,-) had opgebouwd.

Daar waar Zwitserse bejaarden die even hun huur niet meer kunnen betalen letterlijk op straat worden gezet, blijft dit moslimgezin echter gewoon een hoge uitkering krijgen, en betaalt het kanton Basel-Stadt jaarlijks € 70.000,- huursubsidie – alleen al voor hen. Inmiddels leeft het echtpaar niet meer samen, en worden ze nu onafhankelijk van elkaar door de sociale zekerheid ondersteund. Het zal daarom niemand verbazen dat de sociale uitgaven van de Zwitserse overheid in één jaar tijd met 20% zijn gestegen. (2)

Verkrachtingen Bayern door asielzoekers met 91% gestegen

Op een ander vlak trekt de massa immigratie uit islamitische landen eveneens een steeds grotere wissel op de samenleving. Zo is het aantal verkrachtingen door asielzoekers in Bayern in één jaar tijd met 91% gestegen, zo meldde minister Joachim Herrmann van de deelstaat.

Media en politici probeerden de cijfers nog ‘schoon' te rekenen, maar deden dat enkel op basis van het aantal opgehelderde seksuele misdaden. Onlangs berichtten we naar aanleiding van een gelekt document dat de in veel Duitse steden letterlijk de opdracht heeft gekregen om aangiften van verkrachtingen van Duitse vrouwen en meisjes door asielzoekers niet meer te onderzoeken, oftewel: rechtstreeks in de prullenbak te gooien. Het werkelijke aantal verkrachtingen door migranten ligt vermoedelijk dan ook vele malen hoger dan het toch al aanzienlijke aandeel in de verdraaide overheidsstatistieken. (3)

https://youtu.be/8An8xmbvBQs

Bronnen:

(1) Twitter / Voice of Europe
(2) Basler Zeitung
(3) Guido Grandt
(4) Epoch Times

Lees ook eens verder bij de Bron: time2wakeup.me

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
csm 3327391328 cc49f5c863

Moord om organen in Nederlandse ziekenhuizen?!

24367714100 491cb95023 smartmeter

Uitleg slimme meter: Hoe zit het nou met privacy?