in , ,

Monsanto wordt vakkundig witgewassen

Wij merken misschien nog niet zoveel van het samengaan van de twee meest dodelijke bedrijven uit de menselijke geschiedenis, maar boeren des te meer. 

De naam Monsanto was veel te besmet en dus wordt deze ondergedompeld in een bad en komt weer tevoorschijn als de Bayer Crop Science Division.

Wij weten nu dat deze naam staat voor Monsanto, maar over een paar jaar is iedereen dat gegarandeerd vergeten en wordt Monsanto alleen nog in verband gebracht met aspirine.

Het motto dat ze hebben gekozen voor de nieuwe divisie van Bayer is eigenlijk best satanisch te noemen: “ voor een beter leven”.

Mensen met een sterke maag verwijzen wij naar dit artikel waar je de gevolgen kunt zien van één van de duivelse producten van Monsanto, Agent Orange. Daarnaast is Monsanto bekend geworden door genetische manipulatie van gewassen, het kankerverwekkende bestrijdingsmiddel Roundup en de vele zelfmoorden die het heeft veroorzaakt onder boeren vanwege hun wurgcontracten voor zaad en dergelijke.

Dat monster valt nu met een mooi klinkende naam onder de vleugels van een zo mogelijk nog groter monster, Bayer. Bayer is niets anders dan het Nazibedrijf IG Farben in een iets ander jasje. 

Een direct gevolg van het samengaan van deze twee massamoordenaars zal een aanzienlijke verhoging zijn van prijzen die boeren moeten betalen voor zaden en andere zaken zoals kunstmest. De afgelopen jaren hebben de boeren al een prijsverhoging van 300 procent voor de kiezen gekregen toen het bedrijf nog Monsanto werd genoemd.

Volgens het merendeel van de experts in de wijst alles erop dat deze prijzen als gevolg van het samengaan nog veel verder zullen stijgen.

En dat zal een klap worden voor vooral veel Amerikaanse boeren waar nu al het hoogste percentage zelfmoorden voorkomt van alle beroepsgroepen. Het aantal zelfmoorden onder mensen werkzaam in de agrarische industrie is vijf keer hoger dan het landelijk gemiddelde.

Het lijkt een herhaling van zetten te worden zoals dat eerder in India gebeurde en waar wij toen het volgende over schreven:

Ontelbare families zijn nu geruïneerd door de massale zelfmoorden en blijven zitten met een economische puinhoop en moeten hun uiterste best doen om zelf niet van de honger om te komen.

Zo zegt de 38-jarige vrouw van een boer die heeft gepleegd: “We zijn volkomen geruïneerd. Wij kochten 100 gram BT Cotton zaad. Onze oogst mislukte twee keer. Mijn man werd depressief. Hij ging naar zijn land, ging in het katoen liggen en dronk de insecticide.”

Het patroon in bijna alle gevallen is hetzelfde: Een boer raakt gevangen in een vicieuze schuldcirkel door het proberen te verbouwen van Monsanto’s BT Cotton zaad. Zelfs als het goed gaat, kunnen ze maar net bestaan, maar als er één oogst mislukt dan hebben ze geen schijn van kans om ooit hun lening terug te betalen. Zo begint de ellende die in totaal in 291.000 gevallen in India heeft geleid tot zelfmoord.

Het is gewoon niet te geloven dat wij, de mensen, hebben toegestaan dat deze overname door kon gaan. En toch is dat gebeurd, want nu na twee jaar is de overname een voldongen feit. 

Het grootste agrochemische bedrijf ter wereld, met een lijst doden achter zich waar Hillary Clinton jaloers op kan zijn, gaat de wereld in een wurgende chemische houdgreep nemen.

Zoals we eerder schreven is IG Farben 2.0 nu druk met het overnemen van de cannabismarkt en zal ook aan de verkoop van dit soort natuurproducten straks paal en perk worden gesteld.

Dit is wat wij twee jaar geleden schreven: 

De combinatie Bayer en Monsanto is zo machtig dat Europese Commissies en nationale overheden in de praktijk ab-so-luut niets meer hebben in te brengen. Deze dodelijke Nazireus bepaalt wat er gaat gebeuren.

De klok staat nu op twee over twaalf en de enige manier waarop willekeurig welke bevolking dan ook dit kwaad kan bestrijden, is door het massaal kopen en verbouwen van biologische niet gemanipuleerde gewassen en wegblijven uit de spreekkamers van artsen en ziekenhuizen door gebruik te maken van alles wat de natuur heeft te bieden.

Nu mag een natuurproduct zoals CBD nog vrij worden verkocht, maar hoelang voordat er genetisch gemanipuleerde chemische varianten in de schappen van de grote supermarkten liggen?

Op dit moment kunnen we nog een herhaling plaatsen van onderstaande aanbieding. Hoelang voordat ook dit “illegaal” zal worden dankzij de Nazi’s?

Lees ook eens verder bij de bron: Niburu.co

Photo by robkall cc


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Joris
2 jaren geleden

Je ziet steeds vaker dat banken en multinationals de dienst uitmaken in de wereld. Dat is vragen om problemen en daar zijn er inmiddels meer dan genoeg van. Het grote probleem is dat regeringen steeds zwakker worden. Een regering heeft mensen nodig die van de hoed en de rand weten en die onkreukbaar zijn. Hoe noemde Balkenende dat? Normen en waarden …. Hoogopgeleide mensen met decennia ervaring opgedaan in meerdere posities en met uiteraard gevarieerde achtergrond.
Je hoeft maar te kijken naar de NLse regering om te zien dat de vertegenwoordigers zeer jonge mensen zijn zonder enige ervaring en zonder een brede kennis. Vaak juist afgestudeerde sociologen, historici, juristen en soms zonder enige opleiding of ervaring. En deze mensen moeten beslissingen nemen tegen krachten van buiten die dagelijks bij de regering lobbyen. Wat denkt U? Kunnen deze jonge mensen die druk van buiten aan? Of worden zij omver geblazen door de banken en grote bedrijven? U mag het raden. Om maar niet te spreken over een Bilderberg groep of een koningshuis die achter de schermen bepalen wat er gebeurt … Het wordt dan wel ontkend …. maar dat gelooft U toch ook niet?
Deze mensen beginnen bij de overheid en schuiven daarna door voor het volgende baantje bij de overheid. Op zeker moment worden ze wel ergens burgemeester of schuiven door naar Brussel. De enige verdienste van dit soort mensen is dat zij een vlot praatjes kunnen houden zonder ook maar iets te zeggen.

Het grootste probleem is dat overheid en burgers steeds verder uit elkaar groeien en je hoort steeds meer ontevredenheid over het functioneren van de overheid.

Spanningen en bedreigingen alom in aanloop van NAVO-top

Inval Duitse politie bij privacystichting raakt TorServers en Tails