in ,

Onderste steen: Welk militair toestel vloog er nu naast MH17?

Het schijnt dat de Tweede Kamer gisteren nogal verbijsterd was over het feit dat Nederland heeft verzuimd om essentiële radarbeelden op te vragen bij Oekraïne.

Het zegt echter vol vertrouwen die radarbeelden níet nodig te hebben om de schuldigen aan te kunnen wijzen.

Onze Tweede Kamer heeft gisteren een debat gehouden over de neergehaalde vlucht MH17 en dan in het bijzonder over de radarbeelden die er nooit zijn geweest.

De oppositie is verbijsterd over hoe het kabinet omgaat met de opsporing van MH17-daders. Kamerleden snappen niet waarom er niet nu al al het mogelijke gedaan wordt om bewijs te verzamelen.

De uitleg van minister Van der Steur (Veiligheid en Justitie), minister Koenders (Buitenlandse Zaken) en staatssecretaris Dijksma () kan daar vanavond tijdens een debat over de MH17-ramp, niets aan veranderen. Ook de coalitie is kritisch over de opstelling van de bewindslieden.

De volgende zin in het verslag van de Telegraaf zegt eigenlijk alles:

Het kabinet blijft beweren dat het OM zelf vindt dat het geen extra radargegevens nodig heeft om de daders te vervolgen.

Dat kan dan heel leuk worden straks als het OM komt met de daders. Ze hebben de radarbeelden klaarblijkelijk niet nodig om vast te kunnen stellen wie dat vliegtuig uit de lucht heeft geschoten.

We kunnen niet wachten op de eindrapport van het OM want daarin zal ook ongetwijfeld worden verteld welk militair toestel zich ophield nabij het ten dode opgeschreven Malaysia Airlines toestel.

Dat vliegtuig dat door talloze getuigen op de grond is gezien en te bekijken en beluisteren waren in een heel snel geschrapt BBC programma.

getuigen mh17 ramp

video is verwijderd

 

Het vliegtuig dat ook verscheen tijdens de Russische persconferentie direct na de ramp. Een militaire jet die klom op een onderscheppingskoers naar vlucht MH17 en zich slechts op een paar kilometer afstand bevond.

persconferentie rusland mh17 ramp
Ongeacht welk eindrapport het OM later zal presenteren, ze moeten daarin hoe dan ook met een verklaring komen over dat onbekende toestel.

Oekraïne beweert die dag geen militaire toestellen in de lucht te hebben gehad. Van welk land was die jet dan wel als het niet van Oekraïne was?

Wij schreven er al eerder onder andere het volgende over:

Het Russisch Onderzoekscomité dat onderzoek doet naar de ramp met MH17 heeft het verhaal van de Oekraïense getuige bevestigd die vertelde dat hij een SU-25 vliegtuig zag vertrekken op 17 juli, uitgerust met twee air-to-air raketten en dat deze zonder deze wapens terugkeerde op de basis.

Uitzonderlijk intelligent van het OM dat ze kunnen bepalen of en welke jet er daar ter plaatse was zonder dat ze daarvoor radarbeelden nodig hebben. Er zijn maar weinig landen op de wereld die zo’n knap OM hebben als wij.

Daarnaast zullen ze ongetwijfeld die getuigen ook zelf hebben gehoord (niet dus) want dat is natuurlijk standaard onderdeel van een uitgebreid onderzoek.

Alles komt goed want onze grote leider heeft beloofd dat de onderste steen boven komt en dan zal het gelukkig niet lang meer duren voordat we na al die tijd weten welk vliegtuig zich die dag in de buurt van MH17 op hield.

Lees verder bij de Bron: Niburu.co

Maar ook “goed” nieuws:

De NOS, RTL Nieuws en de Volkskrant hebben de handen ineen geslagen en slepen het kabinet voor de rechter. Dinsdag 9 februari dient bij de in Utrecht een rechtszaak, de nieuwsorganisaties willen dat minister van Veiligheid en Justitie Ard van der Steur (VVD) meer documenten over de afwikkeling van de MH17-ramp openbaar maakt. De rechtszaak is een volgende stap in Wob-procedures die de redacties in het najaar van 2014 afzonderlijk van elkaar zijn begonnen, maar nu samen doorzetten via een gecoördineerde beroepsprocedure.


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Casper
5 jaren geleden

Het OM doet geen onderzoek -dit mogen ze niet van de VS, Dat doet de US. Dit verslag over 17juli 2014 komt uit handen [het bureau] van de onderminister van buitenlandse zaken – mevrouw Victoria Nuland, Ons OM hoeft het rapport alleen een beetje aan te passen voor onze ANP. De primaire opdracht van 17 juli 2014 was “waaruit nu blijkt ook Nederland aan mee werkte “was chantage tegen Poetin, Onze eigen ANP [en ook de rest van de MSM] moest Poetin als eerste aanwijzen. Dit was al van tevoren afgesproken. De VS zou dan een aanval inzetten op de onderkant van Rusland. NB. In de media heden hoor je die blaaskaak [chocoladeboer] uit Kiev zeggen “wij zijn klaar voor oorlog met Rusland”. En intussen heeft de schurkenstaat de VS dit fascisten land Oekranie vol gepropt met de nieuwste wapens. En daarom is 6 april voor de VS ook zo belangrijk -en waarom die George Soros er zoveel geld in stopt. Ons land Nederland wordt bedreigt door een internationaal gezelschap “de old boys club”- een stel politieke criminelen onder leiding van de VS. .

.Theo
5 jaren geleden

Deze mensen zijn nimmer gehoord.

nico
5 jaren geleden

tuurlijk moest Rusland de schuld krijgen dit was allemaal al bepaald waar RATTE van wist

,
Antwoord aan  nico
5 jaren geleden

RATTE = Rutte

Peter
5 jaren geleden

onderste steen !!
Hoe lang laat de burger zich nog in de maling nemen ??

5 jaren geleden

In den Haag werd door ene pinokio hoog van toren geroepen dat de onderste steen boven zou komen, helaas is die steen nog altijd niet gevonden en verteld het zelfde figuur dat de zaak zo geheim moet worden gehouden dat zelfs de volksvertegenwoordiging, de 2de kamer dus, niets mag weten, vraagje Rutte : mag je als schoothondje van Obama niets meer vertellen en gaat OOK dit door de VVD in de doofpot gestopt, als je ballen had zou je hier niet mee naar de 2de kamer komen maar de USA gewoon vertellen waar het op staat EN VOORAL DAT ER MENSEN ZIJN DIE WILLEN WETEN WAAROM HET VLIEGTUIG UIT DE LUCHT GEHAALD IS EN WAAROM ONSCHULDIGEN MOESTEN STERVEN.
En misschien zou je Nederlandse bevolking kunnen uitleggen waarom je het in april gehouden referendum naast je neer gaat leggen als Nederland NEE zal stemmen en er nu dan enige honderden miljarden (die door jou nep kabinet uit de pensioenkassen zullen worden geroofd) naar het meest corrupte land gaan, een land welk de Oekraine word genoemd en waar naar alle waarschijnlijkheid de moordenaars leven van de mensen van vlucht MH 17 en verder gaan met moorden in opdracht van KIEV.
De volgende vraag ligt dan ook voor de hand Rutte, WANNEER FLIKKER JE NOU EINDELIJK EENS EEN KEER OP MET JE DOOR EN DOOR ROTTE LEUGEN EN BEDRIEGERS BENDE??? EN ZONDER WACHTGELD, OOK NIET HET ZG. VERSOBERDE WACHTGELD!!!!

Edward
5 jaren geleden

RATTE is het grootste Politieke “kankergezwel” ooit in Nederland.

Koos
5 jaren geleden

Te hopen valt dat er een stads-guerrilla ontstaat om deze politieke misdadigers af te maken.

Jesse
5 jaren geleden

Van de huidige politieke criminelen en meelopers van de zionisten is niets meer te verwachten

Hof van beroep VS verbiedt mensen met een “hoog” IQ agent te worden

Gaat u eventueel stemmen inzake het verdrag met de Oekraïne? Check dit, antwoorden