in

RIVM gaat 1,5 meter samenleving niet loslaten, want belangen

Nu komt Oosterhaus tot een vergelijkbare conclusie (mede op basis van dat wat bij het koor is gebeurd, die ik op 2 april beschreef).

Wat nog alleen het grote probleem is: het zal nog lang duren voordat en (Van Dissel) dat standpunt nu van Oosterhaus gaan overnemen. Zelfs terwijl ondertussen steeds meer deskundigen wereldwijd ook het standpunt innemen dat aerosols een dominante rol spelen (zoals Prof. Christian Drosten uit Duitsland, een adviseur van Merkel).

En dat heeft helaas niet zozeer met “”  te maken, waar Van Dissel zich zo vaak achter verschuift. Maar alles met belangen. Want als WHO/RIVM moeten gaan erkennen dat aerosols een dominante rol spelen dan vervalt de hele basis van de 1,5 meter maatschappij in . En betekent het ook dat ze nu al maanden de verkeerde adviezen geven (met gigantische gevolgen voor en samenleving).

Want het gaat er niet om op 1,5 meter afstand te blijven. Het gaat erom dat je niet lang in een situatie mag komen waar je zwevende virusdeeltjes inademt.

Maar de WHO en Van Dissel bijten eerder hun tong eraf dan dat ze dit bovenstaande als het dominante gevaar zien bij de verspreiding van het virus. Hooguit zullen ze een keer gaan zeggen dat er toch wel wat aanwijzingen zijn voor de rol van aerosols. Maar die rol is klein, en moeten we natuurlijk wel de 1,5 meter afstand …..

Lees verder bij de bron: Maurice de Hond via tpook


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Vangils
8 maanden geleden

Zo werkt dat in de DDR

Lidy
8 maanden geleden

Waarom willen mensen nu nog steeds niet zien dat er een bepaalde samenzwering bestaat?
Ik denk dat wil je de waarheid weten, dan onderzoek je en blijf je onderzoeken Wil je geen (extra) ballast in je leven, omdat het leven op zich al te zwaar voor je is, dan ga je je conformeren aan de gevestigde orde.

HW1
8 maanden geleden

Bijna alle kranten en omroepen staan onder censuur evenals de sociale media. Veranderen kunnen we het niet omdat we aan het einde der tijden zijn begonnen, zie Openbaringen 1 en verder.
Dit wil niet zeggen dat we alles zo moeten doen zoals Paulus de Boskabouter, die lange met die hele lange neus en dat hele zooitje dat hun volgt, we moeten ons eigen plan trekken en ons niet tot slaaf van hun laten maken.

Wilma
8 maanden geleden

Revolutie is de enige manier om deze dictatuur te stoppen. We worden n.b. overgeleverd aan een zwarte lijst arts.

8 maanden geleden

Nou, die revolutie kan je op je buik schrijven als je gezien hebt hoeveel politie de demonstranten al stond op te wachten. Gisteren (zaterdag) niks aan het handje (politiek ‘correct’) maar nu het juist gaat om het behoud van de democratie zetten de dictators ruim in met politie die ook nog eens zodanig optreed dat het wel gerichte protesten moet uitlokken en ze dus naar “eer” en “geweten” kunnen stellen dat de demonstranten de schuldigen waren en alle volgende demonstraties dus nu al verboden worden.
Ooit was Nederland een democratisch land……….ooit!
Maar 1 woord voor: Triestig.

Halve wereld op weg naar oorlog: Nu dreigt Egypte ook met militaire actie in Libië

Vaccinatieplicht door de achterdeur