in , , , ,

Robert F. Kennedy Jr. en Del Bigtree winnen zeer belangrijke rechtszaak tégen overheid en vaccinatie-industrie

vaccin 1540894331
qimono / Pixabay

Robert F. Kennedy Jr. (vaccin letselschade advocaat (JA DIE ZIJN ER!) en Del Bigtree, producent van de onderdrukte anti-vaccin ‘VAXXED', die samen met het ICAN (Informed Consent Action Network) de credit krijgen voor het winnen van een/deze .

Deze 3 partijen waren het die de eis hadden neergelegd tegen de en de farmaceutische--industrie over het net naleven van wettelijke verplichtingen, inzake veiligheid, betrouwbaarheid en efficiency..

Kennedy, Bigtree en het ICAN, hebben voldoende aangetoond en bewézen, dat aan de hand van relevante overheidsdocumenten, alle federaal goedgekeurde in de afgelopen 32 jaar NIET voor kwaliteit zijn/waren getest..!

Wellicht sta je er niet zo bij stil, maar er zijn enorme juridische en praktische implicaties van dit vonnis! Het is werkelijk een enorme overwinning voor het Amerikaanse volk, dat vooral door onwetendheid en vertrouwen in het ‘systeem' werd geknecht. Hopelijk is dat proces hierdoor begonnen aan een ommekeer.

Dit is écht groot nieuws voor iedereen die zich bezighoudt met het onderwerp vaccinatieveiligheid. Het is BIZAR en ONGELOOFLIJK, dat is gebleken, dat Amerikaanse federale gezondheidsorganisaties, hun ‘vaccinveiligheidsverplichtingen' al meer dan 30 jaar hebben verwaarloost en zelfs genegeerd.

Het proces dat door RFK Jr. bij de werd aangebracht, toont duidelijk dat er bewijsmateriaal is, dat de veel geclaimde ‘vaccinveiligheid', zoals deze te pas en onpas door medische wetenschappers wordt geclaimd, niets meer dan een schijnvertoning is.

De agentschappen van de overheid die met het beschermen van het publiek zijn en worden belast, hebben OPZETTELIJK hun taak, om de veiligheid van immunisaties te verzekeren en te verbeteren, op zich genomen. De vraag is op zij daar nu dan ook verantwoordelijk voor zullen worden gehouden?

Dit zijn de consequenties, die uit dit vonnis direct al voortvloeien:

Lees verder bij de bron: WantToKnow.nl

VAXXED poster

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
cnn nepnieuws 1

Het gelijk van Trump: CNN journo’s delen een duidelijk gephotoshopte foto van ‘Tunesische protesten’

f0wn6ksduii

Waanzin! Seksuele misdrijven tegen Zweedse vrouwen en meisjes vermenigvuldigt met 428%