in

Soros wil Merkel aan de macht houden

Nu de vorming van een nieuwe Merkelregering – althans voorlopig – niet doorgaat, ziet de nazi-collaborateur en miljardair George Soros zijn plan om te komen tot een “gekleurd” Europa in duigen vallen. Daarom wil hij hoe dan ook dat tòch een nieuwe Soros-regering kan vormen.

Wat de meeste Duitsers niet voor mogelijk hadden gehouden is dan toch gebeurd: we weten inmiddels dat de Duitse coalitiegesprekken niet hebben geleid tot een Jamaica-regering, doordat FDP-voorman Christian Lindner Merkel's gewenste coalitie met de Groenen niet zag zitten, en werden George Soros‘ plannen tot het maken van “een Europese gemengde bevolking” (zoals de Hongaarse premier Viktor Orbán het op 27 october in een radio-interview zei) doorkruist.

Het begrip Jamaica voor de geplande regeringscoalitie stamt trouwens ook uit de koker van de voormalige nazivriend en miljardair (
$18 Billion Tax Dodge) George Soros, als metafoor voor een kleurlingen-conglomeraat als toekomstige . Dit simpele gegeven laat zien hoe groot de invloed is van de verachtelijke (geboren) Hongaar.

Alle aanhangers van Soros weten dat zonder Merkel het eliteplan tot het wegvagen van een overwegend blank Europa een stuk moeilijker is te realiseren. Daarom worden de mainstream media in Duitsland – toch al op de hand van Soros – in stelling om de bevolking op te hitsen zodat die hun stem laat horen om uiteindelijk toch een Merkel-regering aan de macht te krijgen. De Duitse president Steinmeier doet ook alle pogingen om dat gerealiseerd te krijgen, wat hem ons inziens meteen in een verdachte hoek plaatst.

Zo ongeveer heel Duitsland is namelijk voorstander van nieuwe verkiezingen, maar Steinmeier wil kost wat kost zijn zin doordrijven, en probeert nu SPD-voorman Martin Schulz zóver te krijgen dat die zich toch aan de strapatzen van Merkel gaat uitleveren. De SPD heeft al vele jaren een hechte band met Soros, en, o ja, Steinmeier komt uit dezelfde partij, hetzelfde nest dus.
Dat Soros Merkel nodig heeft komt omdat de lidstaten van de in het oosten van Europa zich in de strijd tegen het vernietigingsprogramma van Soros hebben verenigd. In een toespraak aan zijn volk vertelde Viktor Orbán op 10 februari jl. het volgende:

Een groot roofdier sluipt door ons land. Het is de grensoverschrijdende George Soros met tonnen aan geld en zware internationale artillerie.

Zoals bekend is Orbán een fel tegenstander van Soros en zijn NGO's, onder de paraplu van de Open Society Foundation, een terreurorganisatie onder de dekmantel van liefdadigheid. Het geeft meteen de afhankelijkheid van de EU weer van George Soros, omdat hij het Europees parlement (waarvan eenderde financiële steun van Soros ontvangt – alsof ze nog niet genoeg verdienen en declareren) en zijn marionetten in de Europese Commissie heeft weten te bewerken dat Brussel ten strijde is getrokken tegen de Hongaarse premier (en een aantal van zijn buurlanden/medestrijders).

Op 1 juni van dit jaar verklaarde Soros voor het EU economisch forum in Brussel – onder applaus van zijn gehorigen – dat Merkel en Juncker van hem de opdracht hadden gekregen Orbán ten val te brengen.

Nu het Jamaica-project in duigen is gevallen blijken de mainstream media in de EU ervan doordrongen zijn dat het door Soros gewenste EU-model ineenstort. Duitse media moeten de cynische kommentaren uit de buitenlandse pers tot zich nemen, waarin gezegd wordt dat het Merkel-tijdperk spoedig ten einde loopt, of dat Merkel niet meer “sterk en stabiel” is.

Iedereen weet dus onderhand dat Soros plannen een deuk opgelopen hebben, vandaar dat de miljardair alles in het werk stelt om Merkel toch nog een Soros-regering te laten vormen.

De Hongaarse premier Orbán en de leider van de Fidesz-fractie Gergely Gulyás vechten vastbesloten tegen Soros, die een omwenteling in Hongarije wil, en wel met hulp van de NGO's. De meeste NGO's van Soros functioneren als een Vijfde Colonne om de stabiliteit en integriteit van lidstaten te ondermijnen, en een aantal ervan zijn pure False Flag-fabrieken. Heel vaak blijken zij ook samen te werken met buitenlandse geheime diensten zoals de , het Britse MI6 en de Franse geheime dienst. Die NGO's spelen dan ook de rol van internationale inlichtingendienst, die altijd aanwezig is als er een regering valt of moet vallen. We hebben in Oekraïne kunnen zien dat Soros allemaal weet te bewerkstelligen.

De Hongaarse premier heeft dat gevaar onderkend en handelt dan ook als zodanig. Soros bezit een universiteit in Boedapest, waar zijn zogenaamde liberale gedachtengoed wordt onderwezen – ideeën met het doel culturen te vernietigen, morele waarden af te schaffen en nationale identiteiten van lidstaten van de EU te vernietigen.

De Duitse bondskanselier heeft miljoenen migranten naar Duitsland (en de rest van de EU, zonder vóóroverleg of samenspraak) gehaald. Nauwelijks in grote aantallen gekomen namen de misdaadcijfers in Duitsland – en andere lidstaten van de EU – grotere vormen aan.

Het heeft er alle schijn van dat Merkel haar greep op de autochtone Duitsers begint kwijt te raken, want het land wordt in een crisis geduwd, in feite alleen maar omdat Soros en de niet-democratisch gekozen machthebbers in Brussel die migrantenmassa's hebben uitgenodigd, en nog steeds laten komen, want niemand in Brussel neemt ook maar enigszins de moeite om de buitengrenzen van de EU te bewaken en dicht te gooien.

De landen , Frankrijk en Duitsland kunnen we naar onze mening als verloren beschouwen – de problemen met migranten in die landen zijn van een dermate grote omvang dat het “point of no return” al een tijd geleden is overschreden. Veel landen in de EU hebben dweilen van politici, en eigenlijk alleen een aantal landen in Oost-Europa weet nog het verzet te bundelen en de strijd tegen deze machten aan te gaan.

Soros steekt veel, heel veel geld in zijn strijd tegen Orbán en diens Fidesz-partij. De geschiedenis heeft geleerd dat Hongaren bereid zijn voor hun vrijheid te strijden. Ondertussen zal Brussel niets nalaten te beweren dat die oostelijke lidstaten, en dan vooral die vervelende Hongaarse premier, zo fout zijn als wat. Alsof zij zelf brandschoon zijn.

Lees ook eens verder bij de bron: Stop de Bankiers


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

NAVO: De grootste bedreiging voor de wereldvrede

Nieuwe crisis aanstaande: ECB wil garantie bankrekeningen burgers opheffen